کدوسبز شکم پر
طرز تهیه کدو سبز شکم پر خوشمزه و ایده آل
فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد از ۱۵ دقیقه قبل روشن کنید. کدو ها را بشویید و سر آن را جدا کنید. حالا کدوها را از وسط نصف کنید.
محتویات هر قسمت از کدوها را خالی کنید.
سینی فر را در مقابل خود قرار دهید. بر روی سینی فر از کاغذ روغنی استفاده کنید. این کاغذ را به مقداری کمی روغن زیتون آغشته کنید. روی کدوها کمی نمک بپاشید.
سینی را به مدت ۱۰ دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید.
در ادامه طرز تهیه کدو سبز شکم پر, مقداری روغن در تابه بریزید و پیاز را در آن تفت دهید. بعد از کم حجم شدن پیاز و نرم شدن آن، گوشت چرخ کرده را به آن اضافه و هم بزنید.
منتظر بمانید تا آب گوشت کاملاً خشک شود. رب گوجه فرنگی را در تابه دیگری تفت دهید و منتظر بمانید تا خوش رنگ شود.
مغز کدوها را به آن اضافه و تفت دهید. آن گاه ظرف را در کناری قرار دهید. زردچوبه، فلفل، ادویه کاری و نمک را به تابه گوشت اضافه و هم بزنید تا ادویه به طور کامل به خورد گوشت رود. در ادامه سبزی، مرغ و برنج یا جو پخته شده را به مواد داخل تابه اضافه کنید. توجه داشته باشید که این غذا را می توان همچون دلمه کدو سبز با مواد میانی متفاوتی تهیه نمود که انتخاب آنها کاملا سلیقه ای است.
۵ دقیقه آن ها را تفت دهید و آن گاه با محتویات داخل تابه، کدوها را پر کنید. بعد از پر کردن کدوها، آن ها را در سینی بچینید. در مرحله آخر طرز تهیه کدو سبز شکم پر, پنیر موزارلای رنده شده را بر روی کدوها بریزید.
به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا بپزند. بعد از این مدت سینی را از فر خارج کنید و اجازه دهید کدوها سرد شوند.
از اینکه تا پایان مطلب دستور پخت کدو سبز شکم پر همراه ما بودید، بسیار سپاس گذاریم و امیدواریم این دستور تهیه مورد لطف و عنایت شما عزیزان قرار گرفته باشد و از طعم بی نظیر این غذا نهایت استفاده را ببرید.
دیجی پروتئین