Top

لوبیا پلو


طرز تهیه لوبیا پلو با گوشتتکه ای



    ابتدا برنج را می شوییم و با مقداری نمک خیس می کنیم.
    پیاز را شسته، خرد کرده و در روغن تفت می دهیم تا  طلایی شود.

    گوشت ران گوسفند یا گوساله را به صورت تکه های بزرگتر از قورمه خرد کرده، همراه با پیاز در روغن کمی تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند. بعد زردچوبه و رب گوجه فرنگی را افزوده و تفت می دهیم. سپس دو پیمانه آب ولرم روی آن می ریزیم و اجازه می دهیم  تا جوش بیاید، سپس شعله را کم کرده اجازه می دهیم گوشت کامل بپزد.

    لوبیاسبز را شسته و به تکه های یک یا دو سانتی خرد کرده و کمی در روغن سرخ می کنیم.

    در اواخر پخت گوشت، لوبیای سرخ شده را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم با هم بپزند. در پایان پخت، وقتی مایه روغن انداخت، نمک، فلفل و دارچین را می ریزیم. در انتهای پخت باید آب گوشت تمام شود و شبیه سسی غلیظ و خوشمزه باقی بماند.

    برنج را به روش معمول آبکش کنید، ولی دقت داشته باشید کمی برنج را زنده و خام تر بردارید؛ چون لوبیا و گوشت کمی سس دارد و ممکن است پلو هنگام دم کشیدن، خمیر شود.

    پس از انتخاب نوع ته دیگ و آماده کردن آن، مقداری از برنج را کف قابلمه می ریزیم و بعد کمی از مایه لوبیا روی آن می ریزیم. برنج و مایه گوشت را لایه لایه اضافه می کنیم تا همه مواد تمام شود. در آخر، به دلخواه می توانید کمی زعفران دم کرده روی برنج بریزید و اجازه دهید پلو 45 دقیقه دم بکشد.
 

لوبیا پلو با گوشت

نکات تکمیلی در مورد لوبیا‌ پلو با گوشت

لوبیا‌ پلو با گوشت جزو پلو و چلو میباشد 
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
لوبیا‌ پلو با گوشت را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید . 
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .