خورش کره ای هندی
ر
مرغ کره ای هندی
طرز تهیه: روغن و کره را در یک تابه بزرگ گرم کنید. پیاز را به آن افزوده و سرخ کنید. حرارت را کاهش دهید.
زنجبیل تازه را له کرده و در کاسه ای قرار دهید. پودر کاری، گشنیز نرم شده، زیره، پودر فلفل قرمز، سیر، نمک، هل و فلفل سیاه را در ظرفی ریخته و باهم مخلوط کنید. سپس ماست، و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و بهم بزنید تا خوب باهم مخلوط شوند.
تکه های مرغ را به مخلوط ماست و ادویه اضافه کرده و هم بزنید تا خوب جذب شوند. مرغ را به پیاز های داخل تابه افزوده و حدود 5 تا 7 دقیقه تفت دهید. آب را به مخلوط افزوده و به مدت 30 دقیقه بگذارید بپزد. گهگاهی آن را بهم بزنید.
خامه را اضافه کنید و به مدت 10 تا 15 دقیقه دیگر بپزید. غذا را با گشنیز تازه و فلفل سبز خرد شده تزئین کنید. این خوراک خوشمزه را میتوانید با نان و یا با پلو ساده میل کنید.
- برای: 8 نفر
- حاضر است در : دقیقه
- وعده: شام, نهار
- دسته بندی دستور آشپزی : خورش
- مواد لازم : ادویه کاری, پیاز, خامه, رب گوجه فرنگی, زنجبیل, زیره, سیر, فلفل سبز, فلفل سیاه, فلفل قرمز, کره, گشنیز, ماست, مرغ, هل