Top

خورش لوبیا

 طرز تهیه خورش لوبیا

 

بعضی از خورش‌ها مثل قورمه سبزی و قیمه شهرت بیشتری دارند و تقریبا همه ایرانی‌ها با آن‌ها آشنا هستند اما بعضی خورش‌های دیگر مثل خورش لوبیا یا خورش لوبیا سبز کمتر شناخته شده هستند و البته به شکل‌های مختلف تهیه می‌شوندمواد اصلی طرز تهیه خورش لوبیا که در این جا می‌خواهیم دستور تهیه‌اش را توضیح دهیم گوشت، لوبیا سبز و لوبیا چیتی هستندرنگ و طعم این خورش خوشمزه هم با رب گوجه فرنگی، ادویه‌هایی از قبیل زردچوبه و آویشن و در صورت تمایل لیمو عمانی تأمین می‌شودلیمو عمانی طعم ترش دلپذیری به خورش شما اضافه می‌کند پس ترجیحاً آن را از غذا حذف نکنیدخلاصه این که اگر از خورش‌های تکراری خسته شدید و می‌خواهید یک خورش جدید و خوش طعم را امتحان کنید، خورش لوبیا را از دست ندهید.

 

خورش لوبیا

 

طرز تهیهابتدا روغن را داخل قابلمه (یا زودپزبریزید و بگذارید داغ شودپیاز را به شکل ریز خرد کنید و داخل روغن داغ شده بریزیدآن را تفت بدهید تا شروع به طلایی شدن کندوقتی پیاز به رنگ لایی روشن درآمد، گوشت خورشتی را به آن اضافه کنید و حدود دو دقیقه دیگر تفت بدهید.نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن را روی گوشت و پیاز بریزید و هم بزنید.

 

لوبیا چیتی (که بهتر است از شب قبل خیسانده شده و چند بار آب آن عوض شودرا به قابلمه اضافه کنید۴۵ لیوان آب روی مواد بریزیددرب قابلمه را بگذارید و اجازه بدهید گوشت و لوبیا پخته شوند (۱ ساعت در قابلمه یا حدود نیم ساعت در زودپز).


 

  طرز تهیه خورش آلو با گوشت
 

لوبیا سبز را خرد و آماده کنید یا اگر یخ زده است بگذارید یخ آن آب شودوقتی گوشت و لوبیا چیتی پخته شد، لوبیا سبز خرد شده و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنیدشعله را کمی زیاد کنید تا جوش بیایدبا چنگال روی لیمو عمانی سوراخ ایجاد کنید و وقتی خورش شروع به قل زدن کرد آن را داخل خورش بیاندازید.

 

خورش لوبیا

 

بگذارید خورش لوبیای شما حدود یک ساعت روی شعله بماند و جا بیافتدوقتی خورش به غلظت دلخواه درآمد آن را بکشید و همراه پلو سرو کنید.

 

خورش لوبیا

 

دیجی پروتئین