خورش تورش کباب (گیلان)
طرز تهیه خورش تورشه کباب گیلانی
طرز تهیه: مرغ را پاک کرده و بشوئید. در یک قابلمه بزرگ روغن را بریزید و اطراف مرغ را کمی در آن سرخ کنید. سپس 3 لیوان آب روی مرغ بریزید و دارچین، زردچوبه،نمک و فلفل و آب لیمو را به آن اضافه کنید. مرغ را روی حرارت متوسط قرار دهید تا خوب بپزد.
بادمجانها را پوست بگیرید و به صورت لایه لایه خرد کرده و در روغن سرخ کنید سپس آنها را روی مرغ پخته بچینید. سیب زمینی ها را نیز پوست کنده و ورقه ورقه کنید. آنها را در روغن خوب سرخ کنید تا طلائی رنگ شوند. سپس آنها را هم به مرغ اضافه کنید.
پس از اینکه خورش خوب پخت و جا افتاد، مرغ را بیرون بیاورید و آن را درسته و یا به صورت قطعه قطعه درون ظرف خورش خوری بریزید و دور تا دور و روی آن را با سیب زمینی و بادمجان تزئین و سرو کنید.
دیجی پروتئین