کباب قفقازی
کباب قفقازی
طرز تهیه : ماست ، روغن زیتون و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید.
گوشت گوساله و سینه مرغ را به تکه های درشت و یک اندازه برش بزنید و داخل کاسه ای بریزید. سس مخلوط ماست را به آن اضافه و خوب مخلوط کنید ، روی کاسه را بپوشانید و 2 – 4 ساعت داخل یخچال استراحت دهید.
پس از استراحت به صورت یکی در میان گوشت و مرغ را به سیخ بکشید و بین آنها تکه های فلفل دلمه ای و پیاز قرار قرار دهید .سپس سیخ ها را روی کباب پز بگذارید و کباب کنید ( در طول پخت روی کباب را با کره برس بکشید و نمک بپاشید ). میتوانید داخل فر با حرارت بالا نیز کباب ها را آماده کنید.
دستور طرز تهیه کباب قفقازی مخصوص با طعمی فوق العاده خوشمزه
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه کباب قفقازی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
مواد لازم برای کباب قفقازی :
راسته یا فیله پاک کرده گوساله :•: 250 گرم
سینه مرغ بدون استخوان :•: 250 گرم
ماست یا خامه :•: 3 قاشق سوپخوری
روغن زیتون :•: 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل :•: به میزان لازم
فلفل دلمه ای زرد یا قرمز :•: 2 عدد
پیاز ریز(مخصوص ترشی) :•: تعدادی
طرز تهیه کباب قفقازی :
برای تهیه کباب قفقازی ابتدا راسته و سینه را به قطعات مکعبی به طول 4 سانتی متر و عرض 2 سانتی متر برش دهید .
در یک کاسه ماست , روغن زیتون و فلفل را با هم مخلوط کنید . تکه های مرغ و راسته را به مدت 3 الی 4 ساعت در این سس بخوابانید
بعد از مدت زمان گفته شده , داخل هر سیخ به ترتیب یک تکه راسته , یک تکه سینه, فلفل دلمه ای و پیاز زده تا سیخ ها پر شوند .
آنگاه سیخ ها را روی کباب پز گذاشته حدود 7 الی 8 دقیقه حرارت برای پختن کبابها کافی است (سبزیجات باید کمی نرم شوند) در حین پخت به کبابها نمک بزنید .
اگر برای تهیه کباب قفقازی از ذغال استفاده کنید طعم بهتری خواهد داشت . در انتها برای لذت بیشتر کباب قفقازی را در کنار پلو زعفرانی نوش جان کنید.