Top

قهوه ترک با هل و دارچین با برانی دارچین و هل

                                                            digiprotein

 

    توضیحات :

 

 

 
 
 
 
حالا که هوا کم کم دارد سرد می شود، یک فنجان قهوه داغ بیشتر می چسبد. اینبار هل و دارچین به قهوه اضافه کرده ایم و قرار است به همراه یک برانی خوشمزه که اتفاقا آن هم هل و دارچینی است قهوه را سرو کنیم.

مجله زندگی ایده آل - مهشید امیری: حالا که هوا کم کم دارد سرد می شود، یک فنجان قهوه داغ بیشتر می چسبد. اینبار هل و دارچین به قهوه اضافه کرده ایم و قرار است به همراه یک برانی خوشمزه که اتفاقا آن هم هل و دارچینی است قهوه را سرو کنیم.

قهوه ترک با هل و دارچین و برانی دارچین و هل

مواد لازم:
  
  •    قهوه ترک 1 قاشق سوپخوری
  •    هل 2 عدد (4 دانه هل)
  •    دارچین 1 قاشق چایخوری
  •    آب سرد 1 فنجان
  •   شکر 4/1 قاشق چایخوری

برانی هل و دارچین:

  •    تخم‌مرغ 2 عدد
  •    پودرکاکائو 5 قاشق سوپخوری
  •    شکر 4/1 پیمانه
  •    وانیل 8/1 قاشق چایخوری
  •    آرد سفید 1 پیمانه
  •    آرد نشاسته ذرت 5 قاشق سوپخوری
  •    شکلات تخته‌ای ذوب شده 150 گرم
  •    پودر دارچین 1 قاشق چایخوری
  •    هل پودر شده 8/1 قاشق چایخوری
  •    روغن مایع 4/1 پیمانه

روش تهیه: 

- قهوه ترک، هل، دارچین، شکر و آب سرد را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا قهوه، آرام بجوشد و روی قهوه کف کند ولی مراقب باشید قهوه سر نرود و کف روی قهوه به اندازه یک سکه شود؛ سپس از روی حرارت بردارید و به آرامی درون فنجان بریزید و با حبه‌های برانی دارچین و هل سرو کنید. 

برانی هل و دارچین:

روش تهیه: 

1. تخم‌مرغ، شکر، پودر دارچین و پودرهل را با همزن بزنید تا سبک و سفید شود. 

2. شکلات تخته‌ای و روغن مایع را روی حرارت غیرمستقیم ذوب کنید. 

3. آرد سفید، وانیل، پودرکاکائو و آرد نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود. 

4. مخلوط شکلات و مخلوط آرد را به مایه تخم‌مرغ اضافه کنید و با همزن بزنید، درون قالب مربع 20×20 که کف آن را کاغذ روغنی انداخته‌اید بریزید و در فر 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید؛ سپس وقتی خنک شد به ابعاد حبه‌ای برش دهید و در یخچال بگذارید. برانی‌ها را در کنار قهوه نوش‌جان کنید. 
 

 

 

            دیجی         پروتئین