بهترین روش دم کردن قهوه سبز
برای اینکه قهوه سبز شما طعم و عطر بهتری داشته باشد، به شیوه زیر در طرز تهیه قهوه سبز عمل کنید:
- دانه های قهوه سبز را آسیاب کنید و پودر به دست آمده را با آب سرد مخلوط نمایید.
- مخلوط پودر قهوه سبز با آب سرد را درون قهوه جوش ریخته و به مدت یک ربع یا پانزده دقیقه بر روی حرارت بگذارید تا بجوشد.با این روش قهوه سبز خوش طعم تری را دم کنید
- بعد از این مدت قهوه را از روی حرارت بر دارید و به مدت یک ساعت و یا بیشتر بگذارید تا خنک شود، زیرا هرچه قهوه بعد از جوشیدن بیشتر بماند خوش طعم و عطر تر می شود.
- در این مرحله قهوه را از صافی رد کنید و نوش جان بفرمایید.
- اگر مایلید که قهوه سبز شما طعم بهتری به خود بگیرد کمی عسل به آن بیفزایید.
انواع قهوه از جمله ماسب ترین نوع نوشیدنی ها در فصل های سرد هستند و شما با دم کردن قهوه با روش درست و مناسب می توانید طعم و عطر بهتری به نوشیدنی های خود بدهید.