طرز تهیه شیرینی اسکار
پودر قند و کره رامخلوط کرده ( با نوک انگشت )و بعد زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه نموده
و با نوک انگشت ورز می دهیم
در آخر اسانس موز و هل را اضافه کرده و آرد را با مواد مخلوط می کنیم و ورز می دهیم
خمیر را در ظرف به مدت نیم ساعت می گذاریم تا بماند .
سپس از خیمر گلوله هایی کوچک برداشته و در سفیده تخم مرغ می اندازیم .
از سفیده در می آوریم و در گردوی خرد شده می غلطانیم .
گلوله ها را در سینی فر با فاصله قرار داده به مدت بیست دقیقه با 175 درجه سانتی گراد درون فر قرار می دهیم .
نکات تکمیلی در مورد شيرينی اسكار
شيرينی اسكار جزو کیک و شیرینی - شیرینی عید نوروز میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
شيرينی اسكار را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
digiprotein.ir