روش های مختلف سرو چای در سراسر دنیا
انگلستان
مردم در انگلستان به چای سیاه مقداری شیر اضافه می کنند تا قوام یابد.
ترکیه
مردم ترکیه چای را با یک تکه قند می نوشند.
تبت
در تبت مردم چای را همراه شیر و کره گاو کوهاندار تبتی yak و نمک می نوشند.
مغرب
آمیخته ای از برگ های چای سبز و برگ های سبز نعناع چای مغربی را شکل می دهد.
هنگ کنگ
در هنگ کنگ مردم شیر پرچرب را به چای می افزایند و آن را همراه با یک قطعه یخ سرد می نوشند.
تایوان
در تایوان چای را سرد یا داغ همراه با مروارید تاپیوکا (ساگو) نوعی نشاسته فرآوری شده می نوشند.
ایالات متحده آمریکا
مردم آمریکا چای سیاه را همراه با لیمو و شکر می نوشند.
روسیه
چای تلخ یکی از محبوب ترین نوشیدنی های مردم در روسیه است.
پاکستان
چای ماسالا آمیخته ای از ادویه های مختلف و کره در پاکستان مورد استفاده قرار می گیرد.
تایلند
این چای از گیاهان تایلندی و شیر و یخ تهیه می شود.
چین
در چین pu-erh نام چای معروفی است که به شکل مکعب و دایره های فشرده به فروش می رسد.
مصر
مردم مصر در مناسبت هایی مثل ازدواج، چای را با زردچوبه مخلوط کرده و می نوشند.
مغولستان
مردم در این کشور چای را با شیر و نمک مخلوط می کنند و در ظرف های فلزی صاف و مخصوصی می نوشند.
آرژانتین
مردم آرژانتین چای «مته» می نوشند. مته نوعی گیاه است که خرد کرده و بعد با شکر و آبجوش ترکیب می کنند. این چای، کلیه و کبد را پاکسازی می کند. مردم سوریه هم از چنین چایی می نوشند.
موریتانی
موریتانیایی ها چای را تلخ یا شیرین با قند می نوشند.
جنوب آفریقا
مردم جنوب آفریقا چای رویبوس (چای قرمز) می نوشند. این چای بوته ای قرمز رنگ است که مزه شیرین دارد و به سوخت و ساز بدن کمک می کند.
مالزی
چای مردم مالزی، تقریبا همان چای لاته است، آمیزه ای از چای و شیر که به روشی خاصی تهیه می شود.
کویت
مردم کویت چای سیاه را با زعفران و دارچین مخلوط می کنند.
قطر
در قطر چای همراه با شیر و شکر قهوه ای مصرف می شود.
digiprotein.ir