هندوانه دارچینی مخصوص شب یلدا
مواد اولیه:
- آب هندوانه ۲ لیوان
 - نشاسته ذرت ۴ قاشق غذاخوری
 - شکر ۳/۴ لیوان
 - چوب دارچین (کوچک) ۱ عدد
 - اسانس وانیل چند قطره
 - پودر پسته مقداری برای تزیین دسر
 
طرز تهیه:
برای تهیه آب هندوانه باید گوشت هندوانه را با میکسر بزنید تا یکدست شود
سپس از صافی رد کنید تا آب هندوانه بدست بیاید ؛
پودر نشاسته را با مقداری آب هندوانه مخلوط کنید و پس از اینکه خوب حل شد به بقیه آب هندوانه اضافه نمایید ،
شکر ، چوب دارچین و اسانس وانیل را نیز به آب هندوانه اضافه کنید.
قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و با همزن ۱۵ تا ۲۰ دقیقه مخلوط را هم بزنید تا کمی غلیظ شود
سپس چوب دارچین را خارج کنید ، لیوان های سرو دسر را با آب مرطوب کنید
سپس داخل لیوان ها را با دسر پر کنید و حداقل به مدت ۱۰ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا دسر خودش را بگیرد و سفت شود
سپس با پودر پسته و یا هر چیزی که دوست دارید تزیین و سرو کنید.
digiprotein.ir
            
          
           
 
            
              
              


                      
                        
                      
                      
                      
                      
                      
                      
                      
                      
                      
                      








