کیک یخچالی
-
اول شیر و شکر و آرد و پودر کاکائو و پودر کاسترد رو کاملا هم میزنیم تا گلوله های پودر کاکائو حل بشه
-
بعد روی حرارت میذاریم و هم میزنیم تا کاملا غلیظ بشه غلظتش به اندازه فرنی خوبه
-
نکته :نباید دست از هم زدن برداریم چون باعث میشه موادمون گلوله بشه
-
بیسکویت پتی بور را در گلاب میزنیم و در ظرف مورد نظر صف میدهیم و از موادمون داغ داغ روی بیسکویت میریزیم میتونید یه در میون بیسکویتها رو کاکائویی و ساده بذارید
-
تا آخرهمین کار رو ادامه میدیم تا لایه اخر مواد باشه و روی مواد رو به دلخواه تزیین میکنید
digiprotein.ir