ژامبون گوشت لذیذ و نکات طلایی در پخت آن
مواد لازم
- تخم مرغ : یک عدد
- گوشت کوساله و گوسفند : 375 گرم
- آب به همراه یخ پودر شده : 60 میلی لیتر
- نمک : دو قاشق چایخوری سر خالی
- شکر : نصف قاشق چایخوری
- پودر نشاسته : یک و نیم قاشق سوپخوری
- فلفل سیاه : یک سوم قاشق چایخوری
- شیر خشک : نصف قاشق سوپخوری
- پودر سیر : یک قاشق چایخوری
- پودر موسیر : یک قاشق چایخوری
- پودر تخم رازیانه : یک چهارم قاشق چایخوری
- پودر زنجبیل : یک چهارم قاشق چایخوری
- روغن مایع : دو قاشق سوپخوری
- پودر تخم شنبلیله : یک چهارم قاشق چایخوری
- پسته : به مقدار لازم
- فلفل قرمز : به مقدار لازم
- قارچ : به مقدار لازم
- هویج : به مقدار لازم
طرز تهیه ژامبون گوشت در منزل
برای تهیه ژامبون گوشت ابتدا گوشت را به خوبی بشویید و خشک کنید سپس گوشت را دو مرتبه چرخ کنید و گوشت چرخ کرده را ورز دهید و درون نایلونی تمیز بریزید سپس نایلون حاوی گوشت را به مدت 60 دقیقه درون فریزر قرار دهید.
بعد از گذشت یک ساعت گوشت را درون فریزر بیرون آورید و درون ظرفی مناسب قرار دهید و نمک را به گوشت چرخ شده بیفزایید و گوشت را ورز دهید سپس 30 میلی لیتر از مخلوط آب و یخ پودر شده را به گوشت بیفزایید و دوباره گوشت را ورز دهید. در مرحله بعدی طرز تهیه ژامبون گوشت تخم مرغ را به مخلوط گوشتی اضافه کنید و ورز دهید. روغن و باقی مانده یخ پودر و آب را در این مرحله به مخلوط گوشتی اضافه کنید و گوشت را ورز دهید تا خودش را بگیرد.
در مرحله بعدی طرز تهیه ژامبون خانگی گوشت مواد خشک و ادویه ها را به مخلوط گوشتی بیفزایید و مخلوط گوشتی را ورز دهید توجه داشته باشید که مراحل ذکر شده را می توانید به کمک غذاساز و یا میکسر نیز انجام دهید.
قارچ و فلفل قرمز و پسته و هویج را در مرحله آخر طرز تهیه ژامبون گوشت به مخلوط گوشتی اضافه کنید. توجه داشته باشید که اگر برای مخلوط کردن مواد از غذاساز و یا میسکر استفاده می کنید مواد را ابتدا به ظرفی دیگر منتقل کنید سپس پسته و قارچ و فلفل و هویج را به مخلوط گوشتی اضافه کنید.
در این مرحله از طرز تهیه ژامبون گوشت بعد از مخلوط کردن گوشت با مواد یک تکه فویل بزرگ را روی سطحی تمیز و مناسب باز کنید و مخلوط گوشتی را در قسمت بالای فویل قرار دهید و دست های تان را به کمک روغن مایع چرب کنید سپس مایه ژامبون را به شکل رولی فرم دهید و ژامبون را به کمک فویل بپیچید و سر فویل را مانند شکلات به صورت محکم بپیچید.
رول آماده شده را به مدت 1.5 ساعت درون بخارپز قرار دهید تا به خوبی پخته شود.
اگر به بخار پز دسترسی ندارید می توانید آبکشی فلزی را روی بخار آب در حال جوش قرار دهید و رول ها را درون آبکش فلزی قرار دهید و روی آبکش را به خوبی بپوشانید تا رول ها به خوبی پخته شوند.
بعد از پخته شدن کامل رول ها آن ها را درون یک کیسه فریزری تمیز قرار دهید و روی کیسه یخ خرد شده بریزید تا ژامبون ها خنک شوند سپس ژامبون های خنک شده را درون یخچال به مدت یک روز قرار دهید و بعد از گذشت 24 ساعت رول را باز کنید و برش بزنید.
نکات طلایی برای تهیه بهتر ژامبون گوشت
- در طرز تهیه ژامبون گوشت برای اینکه ژامبون منسجم شود باید رول ها را درون فویل به صورت محکم بپیچید و سر فویل را به خوبی محکم کنید.
- در طرز تهیه ژامبون گوشت می توانید از قارچ و بادام و پسته و هر نوع افزودنی دلخواه دیگر استفاده کنید.
- در هنگام ورز دادن ژامبون اگر مایه ژامبون شل است می توانید به مایه ژامبون مقداری آرد و پودر نشاسته اضافه کنید.
- آب و یخ پودری را می توانید به کمک گوشت کوب برقی تهیه نمایید.
- برای تهیه آب و یخ پودری می توانید آب را درون فریزر قرار دهید و بعد از اینکه آب به خوبی یخ زد آن را از درون فریزر بیرون آورید و هم بزنید و دوباره آب را درون فریزر قرار دهید تا به شکل آب و یخ پودری درآید.
در این مطلب با طرز تهیه ژامبون گوشت آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این فست فود خوشمزه نهایت لذت را ببرید و لحظات خوبی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید.
digiprotein.ir