پیتزا نیویورکی با دستور پخت اصلی
طرز تهیه پیتزا نیویورکی با دستور اصلی
ابتدا فر را تا دمای 350 درجه فارنهایت داغ نمایید. پیاز را به صورت حلقه های نازک برش داده و در روغن زیتون تا زمان طلایی شدن سرخ کنید.
خامه را بجوشانید تا کمی غلیظ شود. فلفل سفید را به همراه آب نصف لیمو ترش به خامه اضافه کنید. در ادامه طرز تهیه پیتزا نیویورکی, پنیر پیتزا را روی سینی پهن کنید و بر روی آن به میزان دلخواه سس بریزید.
پنیر موزرلا و گوشت به صورت یک لایه کامل بر روی خمیر پیتزا بریزید. سپس خامه را بر روی آن بریزید و در ادامه بقیه گوشت و قارچ را بر روی خمیر بریزید. در مرحله آخر، پیازهای سرخ و طلایی شده را بر روی خمیر پیتزا بریزید. برای کش آمدن پیتزا می توانید خمیر پیتزا بیشتری بر روی آن بریزید.
سعی کنید از خمیر پیتزا مرغوب استفاده کنید تا در هنگام طبخ پیتزا دچار مشکل نشوید.
توجه داشته باشید بعد از 10 دقیقه به پیتزا سر بزنید و اگر رنگ آن متمایل به سرخ شده، آن را از فر بیرون بیاورید و اجازه ندهید پیتزا خشک شود.
پیتزا نیویورکی شما آماده است و می توانید آن را با سس میل کنید. از اینکه در تهیه پیتزا نیویورکی با ما همراه بودید، متشکریم. در صورت تمایل برای دیدن انواع پیتزا کلیک بفرمایید.
digiprotein.ir