پیتزای پنیری
فر را رو درجه زیاد بگذارید تا گرم شود.سپس تابه مخصوص درست کردن پیتزایی را که می خواهید از آن استفاده کنید ابتتدا چرب کرده و بعد کمی آرد بپاشید.
سپس به آرامی خمیر را کف ظرف پهن کنید و حالت دهید تا به گردی و حالت تصویر دربیاید.اکنون سس را تا لبه های خمیر کاملا بر روی خمیر بمالید و سپس سیر و رازیانه را روی خمیر پخش کنید به طوری که همه جای خمیر به طور یکسان پخش شده باشد.
ابتدا پنیر موزارالا را روی خمیر بریزید و کاملا پخش کنید، سپس به ترتیب پارمسان، بری و ریکوتا را بریزید.سپس به مقدار دلخواه فلفل قرمز خورد شده را روس سطح پیتزا بریزید و پیتزا را در فر بگذارید تا آماده شود.
این زمان تا 15 دقیقه با درجه حرارت معمول برای پیتزا کافیست.ما اگر کافی نبود پیتزا را تا زمانی که پف کنید و خمیر آن ترد شود در فر نگه دارید اما دقت کنید به موقع پیتزا را خارج کنید تا پنیرها نسوزند.
digiprotein.ir