همبرگر شکم پر دوبل
گوشت چرخکرده را با یک عدد پیاز رنده شده و نمک و فلفل مخلوط کنید و خوب ورز دهید.و با کمی آرد سوخاری آغشته کنید تا گوشت نچسبد. سپس آن را برای یک ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. بعد از یک ساعت نصف گوشت چرخ کرده را پهن کنید
و روی آن پنیر ، گوجه ، سبزی و کاهو بگذارید. گوشت آماده را به اندازه یک همبرگر پهن کنید حالا نصف دیگر گوشت را که جدا کردهاید اندازه گوشت پایینی روی آن بگذارید و با کمی آب ولرم دور گوشت را ببندید تا مواد داخل آن بیرون نریزد.
همبرگرتان را در کمی روغن سرخ کنید یا روی کباب پز تنوری اش کنید. آن را درون نان همبرگر بگذارید و با سس مورد علاقهتان همبرگر دوبل را نوش جان کنید.
روش صحیح پخت گوشت چرخکرده چیست؟
به منظور پخت گوشت چرخکرده، قبل از انجماد زدایی بهتر است گوشت یخ زده را به طور مستقیم داخل قابلمه و روی شعله ملایم قرار داد تا به آرامی انجماد زدایی شده و درعینحال خونابه احتمالی آن نیز وارد غذا بشود و ارزش غذایی و طعم غذا نیز بهتر شود. ولی اگر بخواهیم از گوشت چرخکرده در فرمولاسیون غذاهایی استفاده کنیم حتماً باید انجمادزدایی داخل یخچال انجام شود و خونابه نیز به غذا برگردانده شود.
برای اطمینان از نابودی میکروارگانیسمها طی پخت، بهتر است گوشت را طوری حرارت داد که مطمئن شد دمای مرکز گوشت حداقل به دمای 71 درجه سانتیگراد رسیده است. اگر گوشت به اندازه کافی حرارت نبیند میتواند سبب ایجاد بیماری به خصوص در کودکان و افراد با ضعف سیستم ایمنی بشود. غذاهایی که از گوشت چرخکرده تهیه میشوند را در صورتی که بخواهیم بعد از پخت به مدت بیشتری نگهداری کنیم باید بلافاصله پس از پخت طی یک تا دو ساعت در یخچال قرار دهیم و در این صورت میتوان غذا را به مدت دو روز نگهداری کرد. البته برای گرم کردن مجدد، غذای گوشتی باید کاملا داغ شود.
روش تهیه همبرگر شکم پر دوبل خوشمزه
دیجی پروتئین