گریل سینه مرغ با ساندویچ ساز به همراه سس خردل ترخون
گریل مرغ با ساندویچ ساز
تکنیک اول Brining یا قرار دادن مرغ با نمک و شکر و ادویه جات به مدت یک شب هست که این کار البته اجباری نیست ولی اگر این کار رو بکنید ضرر نمی کنید من مرغ رو شب قبل با پیاز سیر و آویشن تازه و میخک در آب نمک و شکر قرار دادم.
توی تکنیک Brining مرغ به مدت یک شب تو یخچال استراحت کنه یا بیرون از یخچال ؟؟؟ حتما داخل یخچال باشه.
تکنیک دوم که بسیار مهم هست تمپرینگ هست که اگر مرغ رو از یخچال در بیارید و بی محابا روی گریل بذارید چون مرغ سرد هست مرکز اون نسبت به خارج اون که در تماس با گریل داغِ سردتر میشه ، این اختلاف حرارت رو می تونید به دو صورت برطرف کنید یا مرغ رو زیاد بپزید تا مرکز اون بپزه و سطح اون خشک بشه و یا مرغ رو حتما دو ساعت قبل از یخچال در بیارید تا به دمای محیط برسه که این تکنیک برخلاف بالایی اجباری هست ، سینه ها رو کاملا با روغن آغشته کنید و نمک فلفل بزنید.
تکنیک سوم گریلینگ هست که برای گریل درجه حرارت خیلی مهم هست درجه حرارت باید متوسط رو به زیاد باشه اگر گاز برقی دارید درجه رو در مرز بین متوسط و زیاد تنظیم کنید اگر گاز گازی دارید با چند بار تمرین میزان مناسب حرارت رو به دست بیارید.
گريل كردن چيست
در ایران به اشتباه به حرارت فوقانی فر می گن گریل ولی گریل حرارت یک سو و از زیر و به واسطه فلز هست حرارت یک جانبه و از بالا برویل نام داره بنابراین گریل رو روی حرارت قرار بدید تا کاملا داغ بشه ، سینه رو روی گریل بذارید این کار رو می شه با تابه معمولی هم کرد.
یک جسم سنگین نقش خوبی در یکنواخت پختن مرغ ایفا می کنه.
تایمر رو روشن کنید با نظارت بصری می شه کاملا از بغل مواظب مرغ بود و از جزییات روند پخت مطلع شد بعد از دو و نیم دقیقه مرغ رو نود درجه بچرخونید تا خطوط مربعی گریل روی سینه بیفته ، دقت کنید منظور از این رو به اون رو کردن نبود و روی همون طرف باید این کار رو کرد.
بعد از دو و نیم دقیقه دیگه مرغ رو از این رو به این رو کنید پنج دقیقه از شروع پخت
به نظر من حرارت رو کمی کمتر و زمان رو کمی بیشتر کنید تابه باید کاملا داغ بشه قبل از شروع
عرض کردم که کاملا می شه از بغل مواظب قضیه بود
طرف دوم رو هم دقیقا پنج دقیقه دیگه به همون ترتیب بپزید (دو تا دو و نیم دقیقه). اگر خوب عمل کنید می تونید مربع های دقیق روی سینه خلق کنید
برای سس استاک رو حرارت بدید تا حجم اون نصف بشه
سپس خامه رو اضافه کنید
و در نهایت خردل و ترخون
روی حرارت ملایم غلیظ کنید تا جایی که با انگشت بشه پشت قاشق اینجوری کرد.
با زرشک پلو و کمی سالاد سرو و عالی بود. نرمی سینه باید در حد ماهی (کمی سفت تر ) باشه. این رو بخورید مثل من پروتئین محبوبتون به مرغ تغییر وضعیت می ده.
این هم برشی از کار برای اثبات با آدم حرف می زنه!
سینه مرغ گریل شده یک آموزش آشپزی ساده که فقط نیاز به یک دستگاه گریل یا ساندویچ ساز دارد تا بتوانید یک غذای خوشمزه و مقوی رو تهیه بفرمایید.
digiproten