توپ پنیری
ای: ۶ نفر
- ۱ بسته (۲۵۰ گرم) پنیر خامهای
- ۲ حبه سیر، کاملا ریز خرد شده
- ۱/۲ پیمانه گشنیز تازه خرد شده
- ۱/۲ پیمانه جعفری تازه خرد شده
- ۱/۲ پیمانه گردو خرد شده
- فلفل سیاه
در یک کاسه کوچک، پنیر خامهای را با استفاده از یک چنگال له کنید. سیر و فلفل را اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید. برای ۳-۴ ساعت در یخچال بگذارید.
در این مرحله جعفری و گشنیز را مخلوط کنید و در یک بشقاب کوچک پخش کنید. گردو را هم در یک بشقاب دیگر پخش کنید.
سپس مخلوط پنیر را از یخچال بیرون بیارید و با قاشق بستنی توپهای کوچک از مخلوط پنیر در بیارید و به دلخواه در گردو یا سبزی بغلطانید و با فاصله در بشقاب پچینید. تا قبل از سرو در یخچال نگاه دارید.