Top

سالاد لوبیا سبز سرکه ای

سالاد لوبیا سبز سرکه ای

 

این سالاد لوبیا سبز خوشمزه و نشاط‌آور خیلی خیلی ساده است و مواد زیادی نیاز نداردلوبیا سبزی که کمی پخته شده، گردو و سس سالم و خوشمزه‌ای با پایه سرکه مواد اصلی این سالاد هستندبرای تهیه سالاد لوبیا سبز سرکه ای، از لوبیا سبزی استفاده کنید که ترد باشد و وقتی آن را تا کنید با یک صدای خرچ خروچ جذاب از وسط نصف شودلوبیا سبزی که نرم باشد و تا شود به درد سالاد نمی‌خورد اما می‌توانید با آن سوپ یا لوبیا پلو درست کنید.

 

نکته مهم دیگر در مورد این سالاد این است که لوبیا سبز باید خیلی کم پخته شود و همچنان ترد باشدبرای همین لازم است فقط ۲۳ دقیقه در آب جوش بماند و بعد از آن بلافاصله در ظرفی از یخ قرار بگیرد تا فرآیند پخت متوقف شود و در ضمن رنگ سبز زیبای لوبیاها به زردی متمایل نشوددر ضمن به همین دلیل است که اول باید روغن زیتون را اضافه کنید و بعد سرکه بالزامیک را بریزیدحتی در تهیه ساده‌ترین غذاها هم رعایت جزئیات نقش مهمی در کیفیت غذای شما داردسالاد لوبیا سبز سرکه ای را می‌توانید بلافاصله سرو کنید یا بگذارید در یخچال خنک شوداین بستگی به سلیقه شما دارد. به جای استفاده از روغن زیتون، سرکه بالزامیک و نمک و فلفل می‌توانید از چاشنی‌های آماده مثل سس بالزامیک هم استفاده کنید.

 

طرز تهیه: یک قابلمه را پر از آب کنید و روی شعله بگذارید تا جوش بیایددر این مدت پیاز را به صورت خیلی ریز خرد کنیدلوبیا سبز را هم پاک کنید و به صورت تکه‌های دراز ۷۸ سانتی خرد کنید.

 

وقتی آب جوش آمد لوبیا سبز را داخل قابلمه بریزیدنگذارید لوبیاها زیاد پخته شوند و بعد از ۲۳ دقیقه آنها را آبکش کنیدیعنی باید لوبیا تنها کمی پخته شود و همچنان سبز رنگ و ترد باشددر حین پخته شدن لوبیا سبز، یک کاسه بزرگ پر از یخ آماده کنیدلوبیای آبکش شده را بلافاصله داخل ظرف یخ بگذارید تا بیشتر از این پخته نشودو وقتی خنک شدند دوباره آنها را آبکش کنید.

لوبیا سبز در ظرف یخ

 

لوبیا سبز و پیاز خرد شده را داخل کاسه‌ای قرار دهیدروی آنها روغن زیتون برزید و زیر و رو کنید تا خوب به روغن آغشته شوندسپس سرکه بالزامیک را اضافه کنیدبه مقدار کافی نمک و فلفل بپاشید و در آخر هم گردوی خرد شده را روی آنها بریزیدسالاد لوبیا سبز سرکه ای آماده سرو است.

 

بشقاب لوبیا سبز بالزامیک

 

digiprotein.ir