Top
ماهیچه بره منجمد عمده

ماهیچه بره منجمد عمده

  

 

                            § توضیحات دیجی پروتئین راجع  به محصول §
  نام   کامل  محصول§ ماهیچه بره منجمد عمده
 
 شرح مختصرمحصول § این محصول از گوشت سردست گوسفند بره جدا سازی گردیده و تهیه می شود وزن متغیرماهیچه به جهت تفاوت در نژاد دام ,نایاب فصلی وزن هر ماهیچه سردست بین 350 گرم الی 0/5 کیلو ,وزن هر ماهیچه ران بین 400 گرم الی 0/6 گرم هستش که بستگی به نوع نژاد ,فصل ,زنده لاشه داره ,که به اندازه وزن خواسته شده بسته بندی انجام میگیره
تاریخ مصرف محصول§ از زمان تولید  محصولات گوسفندی به مدت 9 ماه و محصولات گوساله به مدت 12 ماه یکسال در دمای 18- درجه سانتی گراد تاریخ مصرف محصولات میباشد 
بسته بندی  محصول  § بسته بندی این محصول به صورت تکی سلفن شده ودارای لیبل تاریخ تولید ومکان تولید داخل کارتن وکیوم ویا تسمه کشی عرضه میگردد
موارد مصرف محصول§برای تمامی مراکز پخت و آشپز خانه ها (کترینگ تهیه غذا) رستوران باغ تالار  ودر بعضی موارد ادارجات دولتی وخصوصی برای افراد تحت حمایتشان  و هتلهای*5 میباشد
  ویژگیهای محصول  § از ویزگیهای این محصول به کیفیت و ضمانت مرجوعی آن میتوان اشاره کرد

روش ارسال محصول§ روش ارسال محصول بسته به مقداروزن سفارش محصول با  کامیونتهای  مجهز به یخچالهای ویا در صورت سفارش نمونه حداقلی پس از هماهنگی های لازم با مشتری با آژانس ارسال میگردد و هزینه آن بعهده مشتری محترم میباشد 

لازم به ذکر است که قیمت های  درج شده در سایت و حداقل فروش برای این محصول (1000 کیلوگرم )میباشد  اما برای نمونه به صورت حداقل 100 کیلو در نظر گرفته شده است که بعد از هماهنگی با شماره ذیل ارسال میگردد 

در صورت امکان  یک روز قبل با مسئول فروش آقای شاهین به شماره تماس  09361213118  هماهنگیهای لازم را بعمل آورید 

                                                                                                با تشکر      بازرگانی دیجی پروتئین 

        

 

ناموجود

 

موارد اختصاصی نظارتهای دیجی پروتئین  در قسمتها   و مکامهای ذیل    

الف ) بازرسی قبل از کشتار

-    لیست کل گواهی های حمل ونقل بهداشتی دامهای آماده برای کشتار قبل از شروع بازدید اخذ شده و کنترل مدارک با لیست کشتار انجام شود .

-    از زمان آخرین تاریخ واکسیناسیون تب برفکی حداقل یک ماه گذشته باشد .

-   دامها در دو نوبت توسط دامپزشکی کشور مبدا ( عصر روز قبل + صبح روز کشتار ) بازدید شده و گزارش بازدید در برگه های خاص ثبت شده و در مقابل هر بهاربند در جایگاه گزارشات قرار می گیرد .

-   در بازدید ازگله ها به سلامت گله ، نداشتن علائم عصبی ، نداشتن علائم بیماریهای واگیر و مخاطی دهان ، نداشتن علائم تب ، همچنین نر بودن و داشتن شماره گوش در دامهای معرفی شده به کشتار توجه داشت .

-    درصورت مشاهده علائم غیرطبیعی می توان حسب مورد به دام مورد نظر و یا درمورد بیماریهای مخاطی و ... به کل Lote مدنظر اجازه کشتار نداد .

-    دامهای بازدید شده حداقل بایستی 24 ساعت قبل از شروع کشتار به کشتارگاه حمل شده باشند

-   درحین کشتار بایستی هر از چند گاه از سالنهای انتظار قبل از کشتار بازدید نمود و جابجائی دام یا Lote در بهاربندها کنترل شود و یا انتقال دامهای تازه وارد شده به سالن کشتار صورت نگیرد .

-    تا زمان اتمام بازدید و معاینه کامل کلیه دامها در سالن بازرسی قبل از کشتار ، اجازه ورود دام به سالن کشتار داده نشود . 

-    شستشوی پیش از سالن کشتار با استفاده از مه پاش کنترل شود .

-   دامهای بیمار و منع دستور کشتار که توسط دامپزشکی دولتی کشور مبدا جداسازی شده و در قسمت قرنطینه نگهداری می شوند کنترل گردد و از نظر اجازه یا عدم اجازه کشتار و عدم تداخل با سایر دامهای سالم کنترل شود .

-    هماهنگی شود که دامهای در نظر گرفته شده برای ایران ابتدا کشتار شده و سپس کشتارهای دیگرشروع شود.

 

ب ) بازرسی در سالن کشتار :‌

-    قبل از شروع کشتار بایستی از سالن بازدید شده و درصورت تائید دکتر و حضور ذابح و ناظر ذبح شرعی اجازه شروع کشتار داده شود .

-   قبل از دادن مجوز شروع کشتار : نظافت سالن ، عدم وجود حتی یک لکه خون و جرم زائد و باقیمانده های کشتار روز قبل ، تمیز و شسته بودن کلیه وسائل و تجهیزات ، گرم بودن آب کنار جایگاه سلاخان و ناظرین ( 82 درجه سانتیگراد ) ، داشتن الکل در جایگاههای مربوطه ، تمیز بودن و عدم روغنی بودن وسائل بالاخص گاردهای محافظ پله ها ، سالم بودن پرده هوای ورودی ، سالم بودن پنجره ها و توری ها ، کنترل شود .

-    ذابح بایستی دارای عینک ، ماسک ، لباس کار ، مناسب بوده و پس از هر ذبح کارد خود را شستشو نموده و در آب گرم ضدعفونی کند .

-    فاصله شلیک پیستونی به سر دام و ذبح دام بایستی حتی المقدور کوتاه و کمتر از 45 ثانیه باشد .

-    قسمت شوکهای الکتریکی ( میله های افقی در امتداد خط خونگیری ) بعد از کشتار دام بایستی همیشه روشن باشد تا خونگیری بهتر صورت بگیرد .

-    در قسمت ثبت مشخصات روی لاشه بایستی موردی ( روزانه چندین بار ) کنترل شود تا سن دامهای کشتاری ( تعداد دندان ) درست ثبت شود .

-    در قسمتی که بازرسین بهداشتی گوشت برزیل گوشت ها و سر و آلایش را مورد بازدید قرار می دهند کنترل شود تا بازرسی به نحو مطلوب صورت پذیرد .

-   کلیه لاشه هایی سیستی سرک ، سارکوسیست و سایر بیماریهای اصلاحی ( از خط کشتار جدا و به خط اصلاح لاشه منتقل می شود ) ، خونریزی یا پتشی زیاد ، زردی زیاد ، دامهای با سن بالا و دامهای ماده حذف شده و مهر تائید ایران زده نشود . کنترل سن دام و شمارش دندانها توسط نماینده دامپزشکی کشور مبدا صورت پذیرد.

-    درصورتی که وزن لاشه در قراردادها منظور شده باشد ، مواردی که وزن لاشه در

-   مهر تیم ایران ( دامپزشکی و ناظر ذبح شرعی ) در دو نقطه ران ، سردست ، مهر شود و محل مهر جایی باشد که حتی المقدور در موقع قطعه بندی کمتر دچار خدشه شود و مهر قابل رویت باشد .

-   پس از کشتار توجه به هند لینگ داشت که به روش مناسب انجام شود تا عمل خونگیری به نحو مطلوب صورت پذیرد ( هندلینگ 4-3 مرتبه با توقف در هنگامی که دست در وضعیت بالا قرار می گیرد ) باشد . 

-    در قسمتی که لیبل روی بسته های گوشت  خورده می شود ، کنترل موردی ثبت صحیح مشخصات لاشه ها بر روی لیبل ها صورت گیرد .

-   در قسمت شستشوی لاشه کنترل کیفیت کار شستشو ، فشار آب ، نحوه شستشوی کامل و مناسب لاشه بویژه ناحیه گردن و بکارگیری تعداد نیروی انسانی کافی صورت پذیرد .

-   از هر گونه دست کاری کردن و بریدن قطعات گوشت مربوط به کشتار ایران توسط سلاخان بجز مواردی که توسط دامپزشکی دولتی کشور مبدا جهت اصلاح لاشه صورت می گیرد خودداری شود

-   در قسمتی که مهر دامپزشکی یا مهر ذبح شرعی بر روی لاشه زده می شود یک نفر در مکانی مسلط قرار گیرد و پس از مهر نمودن لاشه با مهر دامپزشکی کشور مبدا ، با تائید دکتر ناظر ایران لاشه ها را مهر نماید . فرد مذکور باید توجیه گردد تا از مهر کردن لاشه هایی که دارای علائم ضربه و خونریزی سطح لاشه(Bruising ) یا چربی بالا و حتی زردی شدید فیزیولوژیک هستند خودداری نماید.

-   اگر بنا به دلایلی لاشه ای مهر شد و پس از آن تصمیم به حذف گرفته شد بلافاصله با هماهنگی کارگران نسبت به بریدن ماهیچه های سردست یا برداشتن مهر دامپزشکی از قسمت مهر شده اقدام شود .

-    کنترل شستشو و ضدعفونی با آب گرم در قسمتهای مختلف محل کار ( سلاخان ، ناظرین دامپزشکی کشور مبدا ) درحین کشتار انجام شود .

-    بعد از اتمام کشتار آمار تفکیکی تعداد لاشه های کشتاری همراه با سن آنها از مسئول ثبت در سالن گرفته شود.

-    آمار ضبطی روزانه همراه با نام و شماره Lote مربوطه را روزانه در پایان کشتار از دامپزشکی دولتی مستقر در سالن گرفته شود.

-    سن دامها بسته به شرایط کشتارگاه از اعداد 0,2 , 4   یا پلاک رنگی یا حروف لاتین مورد استفاده قرار می‌گیرد. که بایستی در اول کار مورد توجه قرار گیرد.             

 

مقایسه مواد مغذی در 100 گرم

  • پروتئین 30.4
  • آهن 1.2
  • کلسترل 9.5
  • انرژی 21.5
  • چربی 9.4
  • کالری 217
  • کربوهیدرات 0
  • امگا3 0/05
  • امگا6 0/33
  • فیبر 0
  • آب %61
  • چربی ترانس 0/37

نظرات کاربران

نظر بدهید