بال و کتف بدون سربال منجمد عمده
نام محصول:بال و کتف بدون نوک منجمد وعمده |
تاریخ محصول:از تاریخ تولید به مدت 9 ماه میباشد |
مواردمصرف :این محصول در فستفودها و رستوران کترینگ ها و هتلها تالارهاو خانوار مورد استفاده دارد |
بسته بندی :این محصول معمولا به صورت فله در کارتن بسته بندی ولیبل به همراه تاریخ ومکان بسته بندی میباشد |
حداقل سفارش:برای این محصول 1000 کیلو گرم و برای نمونه حداقلی 100 کیلو گرم در نطر گرفته شده است |
ویژگی های مثبت:این محصول به دلیل طرفدار زیاد آن در بیشتر مواقع از سال کمیاب وضمانت مرجوعی دارد |
ویژگی های منفی:این محصول بدلیل وزن کم وطرفدار زیاد کمیاب میباشد |
شرح محصول:این محصول از دو طرف سینه جدا سازی کردیده و به صورت سه تیکه دو تیکه و تکی بفروش میرود |
روش ارسال محصول:با کامیونت های یخچال دار و در صورت سفارش حداقلی نمونه با هماهنگی مشتری با آژانس ارسال و هزینه آن بعهده مشتری میباشد |
§ توضیحات دیجی پروتئین راجع به محصول § | |
نام کامل محصول§ | |
شرح مختصرمحصول § | |
تاریخ مصرف محصول§ از زمان تولید محصولات مرغ منجمد به مدت 9 ماه در دمای 18- درجه سانتی گراد تاریخ مصرف محصولات میباشد | |
بسته بندی محصول § بسته بندی این محصول به صورت تکی سلفن شده و در بعضی محصولات که امکان تکی سلفن شدن را ندارد به صورت 10 کیلویی یا بیست کیلویی ودارای لیبل تاریخ تولید ومکان تولید داخل کارتن وکیوم ویا تسمه کشی عرضه میگردد | |
موارد مصرف محصول§برای تمامی مراکز پخت و آشپز خانه ها (کترینگ تهیه غذا) رستوران باغ تالار ودر بعضی موارد ادارجات دولتی وخصوصی برای افراد تحت حمایتشان و هتلهای*5 میباشد | |
ویژگیهای محصول § از ویزگیهای این محصول به کیفیت و ضمانت مرجوعی آن میتوان اشاره کرد | |
روش ارسال محصول§ روش ارسال محصول بسته به مقداروزن سفارش محصول با کامیونتهای مجهز به یخچالهای ویا در صورت سفارش نمونه حداقلی پس از هماهنگی های لازم با مشتری با آژانس ارسال میگردد و هزینه آن بعهده مشتری محترم میباشد
|
محصولات مشابه
محصولات مرتبط
-
مرغ منجمددولتی
ناموجود -
ران وسینه بی پوست 1800گرمی
بزودی -
ران مرغ ساده 900گرمی
ناموجود -
شنیسل مرغ بی آرد900گرمی
بزودی -
مرغ 1.800 تا 2 منجمد عمده
ناموجود -
مرغ1.200 تا 1.400 منجمد عمده
تماس بگیرید -
مرغ درشت منجمد عمده
تماس بگیرید -
شنیسل ران مرغ منجمد عمده
تماس بگیرید -
فیله مرغ منجمد عمده
ناموجود -
خردمرغ منجمد عمده
ناموجود -
ران مرغ بدون کمرمنجمد عمده
ناموجود
دیجی پروتئین
توضیحات:
حتما شما هم راجع به مضرات بال کبابی، خوراکی محبوب این روزها به خصوص برای خانمها شنیدهاید. راجع به اینکه خوردن این مرغهای کبابی خوشمزه گاهی به دردسرش نمیارزد یا اینکه اصلا کباب کردن مرغ و جوجه با وجود طعم لذت بخشی که به این خوارکیها میدهند شیوه پخت مناسبی نیستند. دکتر سید ضیاءالدین مظهری، متخصص تغذیه و رژیم درمانی و دکتر مسعود دوغایی مقدم، فوق تخصص گوارش، کبد و آندوسکوپی در این مطلب به تمام پرسشهای شما پاسخ میدهد.
منبع چربی و آلودگی
پوست مــــــرغ آلودگیهای محیطی خیلی زیادی را میتواند منتقل کند. چربیهای اشباع شدهای که دارد، میتواند میزان کلسترول را بالا ببرد و به کبد آسیب برساند، اگر زندگی سالم میخواهید یا میخواهید خود را در برابر بسیاری از بیماریها بیمه کنید بهتر است از خوردن چربی حیوانی در حد امکان پرهیز کنید، حتی پوست ماهی هم میتواند بسیاری از آلودگیها و بیماریها را به مصرفکننده منتقل کند.
چاقی یک بیماری محسوب میشود و میتواند صدها بیماری را زمینهسازی کند یا بیماریهای موجود در بدن را تثبیت کند امروزه مشخص شده برخلاف تصور گذشته بافت چربی در بدن، یک بافت مرده نیست و بسیار فعال است و در ردیف غدد درونریز شمرده میشود و میگویند انواع آنزیمها از این بافتهای چربی ترشح میشود طوریکه تمام سیستم کنترل گرسنگی و اشتها را تحتتاثیر خود قرار میدهد. بهخصوص اگر این چربیها در ناحیه شکم انباشته شده باشند و هرچه قطر و طول شکم بیشتر باشد عمر فرد کوتاهتر میشود و اغلب انواع اسیدها از بافت چربی شکمی وارد جریان خون میشوند و تمام رگها را طوری تحت تاثیر قرار میدهند که حالت کشسانی آنها از بین میرود.
کبد چرب میتواند به سمت بیماری ای به نام استارتو هپاتایتیسم برود که در 20درصد افرادی که به این بیماری مبتلا میشوند موجب نارسایی کبدی شود که این بیماری بسیار خطرناک است و در نوع خودش میتواند باعث مرگومیر شود
خانمهای جوان، بال ممنوع است
اگر در مقابل تزریق آنتیبیوتیکها بدنتان مقاومت نشان میدهد شاید علتش تغذیهتان باشد
رابطه طیور و آنتیبیوتیک
در خوردن بال و گردن مرغ احتیاط کنید، بسیاری از مواد شیمیایی و مواد سمی که در دنیای خارج از بدن شما وجود دارد در بال مرغ انباشته میشوند و شما با خوردن این قسمت لذیذ مرغ، خود را دچار بسیاری از بیماریها میکنید. اینکه میگویند به بعضی از طیور مثل مرغ هورمونهای استروئیدی تزریق میشوند به نظر من درست نیست زیرا این هورمونها بسیار گران هستند و از نظر اقتصادی استفاده از آنها برای دامداران به صرفه نیست.
به طیور معمولا آنتیبیوتیک میدهند، آنتیبیوتیکها آنها را در مقابل بیماریها محافظت میکند و هم باعث میشود به اصطلاح زودتر وزن بگیرند و رشد کنند به همین دلیل توصیه میشود، زمانی دام و طیوری که از آنتیبیوتیکها استفاده کردهاند ذبح شوند که نیمه عمر دارو سپری شده باشد تا وقتیکه این گوشتها به بازار مصرف ارائه میشوند، این آنتیبیوتیکها به انسانها منتقل نشوند، ولی متاسفانه در بسیاری از موارد این نکته رعایت نمیشود به همین علت بسیاری از افراد در مقابل انواع آنتیبیوتیکها از خودشان مقاومت نشان میدهند بدون اینکه خودشان علت آن را بدانند، دریافت این آنتیبیوتیکها میتواند از طریق شیر، گوشت و انواع منابع حیوانی باشد.
و اما فلسفه اینکه میگویند در خوردن بال و گردن مرغ احتیاط کنید این است که معمولا مواد شیمیایی و مواد سمی در چربی حل میشوند و اصولا بیماریهایی که در حال حاضر در کشور ما خیلی گسترده هستند بیماریهای قلبی و عروقی ناشی از افزایش چربی خون یا افزایش چربی LDLنانجیب است که از طریق چربیهای حیوانی منتقل میشوند. در مورد مرغ توصیه میشود، پوست مرغ را نخورند برای اینکه بیشتر اسیدهای چرب اشباع شده یا چربیهایی که میتواند باعث افزایش وزن و افزایش کلسترول شود در این پوست وجود دارد. این چربیها گاهی در داخل شکم و کنارههای ران مرغ هم دیده میشوند که باید حتما جدا شوند.
پوست مرغ آلودگیهای محیطی خیلی زیادی را میتواند منتقل کند، چربیهای اشباع شدهای که دارد، میتواند میزان کلسترول خون شما را بالا ببرد و به کبد آسیب برساند.
لذت آنی، حسرت دائمی
علت خوشمزگی بال مرغ، چربی زیادی است که در آن قسمتها انباشته شده و هرچیزی که خوشمزه باشد یک لذت آنی و یک حسرت دائمی ایجاد میکند. در رابطه با گردن مرغ هم گفته میشود که گردن محل عبور خیلی از بافتهای اعصاب است و بسیاری از غدد لنفاوی در گردن قرار دارد که احتمالا اینها میتواند موجبات انتقال بعضی از ترکیبها را فراهم کند که برای انسان مضر است و توصیه میشود که خانمها و دخترخانمها میل نکنند.
خانمها وقتی که به مرحله بلوغ میرسند یک جهش پیدا میکنند و یکی از تغییراتی که در آنها علاوه بر افزایش طول قدشان دیده میشود، تغییرات ترکیبی بدنشان است، دخترخانمها قبل از بلوغ از نظر ذخایر چربی بدنشان با پسرها یکسان هستند ولی به محض اینکه به مرحله بلوغ میرسند و اولین دوره قاعدگی را تجربه میکنند مقدار چربی انباشته شده بدن آنها تا 30درصد افزایش پیدا میکند و به این دلیل خانمها نسبت به آقایان در معرض خطر شدیدتری برای افزایش وزن و انباشتگی چربی قرار دارند و وقتی در بدن مقدار چربی بالا باشد سوختوساز آن بدن پایین میآید، درنتیجه به حجم عضلانی بدن پسران اضافه میشود و در دختران چربی به بدنشان اضافه میشود.
بعد از بلوغ نیاز پسران به انرژی و پروتئین خیلی بیشتر از خانمهاست زیرا محل سوخت ترکیبهای درشت مغذیهایی که تولید انرژی میکند مثل قندها و چربیها در عضلات، صورت میگیرد. خانمها عضلات ظریفتر و بافت چربی بیشتر و درنتیجه مقاومت بیشتری دارند و آقایان عضلات بزرگتر و بافت چربی کمتر و درنتیجه مقاومت کمتری دارند. ذخیره انرژی خانمها باعث میشود در مقابل درد، گرسنگی و تشنگی و استرسها مقاومتر باشند گرچه اندام ظریفتری دارند.
مسئله چاقی به جز چند مورد که جزو بیماریهاست برمیگردد به دریافت انرژی و مصرف انرژی؛ درست مثل درآمد میماند هرچه درآمد ما بیشتر از مخارجمان باشد به صورت پسانداز ذخیره میشود و تبدیل به یک سرمایه میشود. در بدن هم هرچهقدر انرژی دریافتیمان بیشتر از انرژی مصرفیمان باشد مازاد آن تبدیل به بافت چربی میشود که در خانمها این انباشتگی چربی خیلی راحتتر رخ میدهد و اگر از قسمتهای چرب دامها و طیور استفاده شود این دریافت انرژی افزایش پیدا میکند و درنتیجه آن چاقی سریعتر تجلی پیدا میکند.
مقدار مواد مغذی در 100 گرم
- چربی کل 4
- چربی اشباع 1
- چربی ترانس 0
- کلسترل 85
- سدیم 74
- کربو هیدرات کل (فیبر غذای وقندها) 0
- پروتئین 31
نظرات کاربران