محصولات مشابه
محصولات مرتبط
-
سینه مرغ بی پوست 1800 گرمی
بزودی -
اکبر جوجه 800 گرمی منجمد عمده
ناموجود -
بازو (کتف) مرغ منجمد عمده
ناموجود -
ران مرغ ساده 900گرمی
بزودی -
شنیسل مرغ بی آرد900گرمی
بزودی -
مرغ 1.400 تا 1.600 منجمد عمده
تماس بگیرید -
اکبر جوجه 1000 گرمی منجمد عمده
ناموجود -
اکبر جوجه700گرمی منجمد عمده
تماس بگیرید -
اکبرجوجه.600 .700. 800 .900. .1کیلویی منجمد عمده
ناموجود
دیجی پروتئین
اکبر جوجه، نام یک رستوران زنجیرهای و نیز لقب علیاکبر کلبادی بنیانگذار این رستورانها و ابداع کننده این غذاست. این نام اکنون به صورت نام یک غذای مازندرانی درآمده است.
در سال ۱۳۲۳ رستوران اکبر جوجه در جادّهٔ قدیم شهرستان گلوگاه (واقع در شرق استان مازندران) افتتاح شد. کار این رستوران به سرعت رونق گرفت و وی با همکاری برادرانش به تدریج شعبههایی در نقاط مختلف مازندران و گلستان راهاندازی کرد.
در دهه ۷۰ تعداد زیادی رستوران تحت عنوان اکبر جوجه افتتاح شد که این امر شکایت برادران کلبادی را، به عنوان صاحبان نام تجاری اکبر جوجه، به همراه داشت. امروزه رستورانهای زنجیرهای اکبر جوجه در استانهای مختلف ایران شعبه دارند و بیشترین شعبهها در استان مازندران و گلستان واقع شدهاند و همگی دارای لوگوی هماهنگ، با ذکر نام اکبر جوجه و برادران کلبادی، هستند.
رستورانهای اکبر جوجه در سال ۲۰۰۹ برنده جایزه مقام سوم نوآوری در نمایشگاه تکنوپل روسیه شدند.
اصول و موازین بهداشتی نگهداری و حمل و نقل گوشت قرمز وسفید
در کشتارگاه لاشههای گوشت پس از بازرسی و تأیید سلامت توسط دامپزشک، بنا بر سیاستهای نگهداری، توزیع و بازار مسیرهای ذیل را طی کنند:
به تونل سرد 15+ درجه سانتیگراد منتقل میشوند تا مرحلة جمود نعشی (1) را طی نمایند و سپس لاشهها را به تونل انجماد برده و در دمای 35- درجه سانتیگراد منجمد میکنند. لاشههای گوسفند به صورت کامـــــــل و لاشههای گاو به صـــــورت لاشه و یا پس از انجماد با پلاستیک (پلیاتیلن) پوشانده (2) و توسط کامیونهای یخچالدار به مراکز فـــــــــــــروش و یا سردخانههــای مخصوص نگهداری گوشت منجمد منتقل میکنند.
گاهی لاشههای گوشت بدون این که راهی تونل انجماد شوند، به صورت غیر منجمد (گوشت تازه) توسط کامیونهای مخصوص حمل گوشت اصطلاحاً به صورت گوشت گرم به خرده فروشیها و مراکز مصرف منتقل میشوند. دمای داخل کانتینر این کامیونها میبایست برای حمل گوشتهای تازه و گرم تا حداکثر 7 درجه سانتیگراد باشد (1) انتخاب دماهای مذکور برای داخل کانتینر بستگی به مسافت کشتارگاه تا مراکز توزیع و مصرف و دمای محیط دارد. یعنی با افزایش دمای محیط و طول مسیر، دمای کانتینر باید کاهش بیشتری پیدا کند (1،2).
روش دیگر توزیع گوشت، توزیع آن به صورت تازه و قطعهبندی شده میباشد. در این حالت، لاشههای گوشت را قطعهبندی کرده و پس از استخوان گیری (3) در سالن مخصوص، قطعات گوشت ران، سر دست، قلوهگاه و ... را به طور مجزا در ظروف 1 تا 2 کیلوگرمی بستهبندی کرده و در دمای 1- تا 2 درجه سانتیگراد به فروشگاهها و دیگر مراکز فروش و مصرف منتقل میکنند. این بستهها باید در سبدهای بزرگ پلاستیکی قرار گیرند تا به پوشش آنها آسیبی وارد نشود و حمل و نقل و بارگیری و تخلیه آنها در محل بارگیری و تخلیه به آسانی صورت گیرد. در صورتی که دمای حمل و نقل و نگهداری این گوشتها 1- تا 1+ باشد مدت نگهداری به 15 روز نیز میرسد. این مدت برای گوشت چرخ کرده 5 تا 7 روز میباشد (3،2).
روش دیگر توزیع گوشت این است که پس از قطعهبندی و استخوانگیری قطعات گوشت در داخل پوشش پلاستیکی که آن هم در داخل کارتن (به عنوان بستهبندی ثانویه) قرار گرفته، جای داده میشود. پس از آن کارتنهای حاوی گوشت در تونل انجماد قرار گرفته و محتویات آن منجمد میشوند. پس از انجماد گوشتهای کارتنی توسط کامیونهای یخچالدار در دمای 20- یا 18- به مراکز نگهداری، فروش و مصرف حمل میشوند. برای انجماد گوشتهای کارتن شده روش مناسب استفاده از صفحات سرد کننده میباشد که در آن میزان تماس صفحات و ضریب انتقال حرارت در صفحات فلزی سرد کننده بسیار بیشتر از جریان هوای سرد میباشد.
گاهی ممکن است لاشههای گوشت در سالن مجاور کشتارگاه قطعهبندی و بستهبندی نشده و به مراکز دیگری منتقل و سپس عملیات استخوانگیری، بستهبندی و انجماد بر روی گوشت صورت گیرد. در این صورت تا حد امکان باید کامیونهای مخصوص حمل گوشت از پایینترین دمـا (1- درجه سانتیگراد) برای حمل لاشههای گوشت تازه استفاده کنند.
مقدار مواد مغذی در 100 گرم
- چربی کل 4
- چربی اشباع 1
- چربی ترانس 0
- کلسترل 85
- سدیم 74
- کربو هیدرات کل (فیبر غذای وقندها) 0
- پروتئین 31
نظرات کاربران