بیفتک گوساله500گرمی
-
§ توضیحات دیجی پروتئین راجع به محصول § نام کامل محصول§بیفتک گوساله500گرمی شرح مختصرمحصول §این محصول از ران یا سفید ران و یا راسته گوساله تهیه میگردد تاریخ مصرف محصول§ به صورت تازه 72 ساعت در دمای 0 الی 4 درجه سانتی گراد، پس از انجماد 9 ماه در دمای 18- درجه سانتی گراد بسته بندی محصول § در ظرف یک بار مصرف با سیستم استرچ به همراه سلفون وپد خونابه گیر (جاذب) میباشد موارد مصرف محصول§برای خانوادها ودر بعضی موارد ادارجات دولتی وخصوصی برای افراد تحت حمایتشان وهتلهای*5ومراکز پخت درجه یک میباشد ویژگیهای محصول § از ویزگیهای این محصول به کیفیت و ضمانت مرجوعی آن میتوان اشاره کرد روش ارسال محصول§ روش ارسال محصول بسته به مقداروزن سفارش محصول با پیک و یا ماشینهای مجهز دیجی پروتئین میباشد
محصولات مشابه
محصولات مرتبط
معمولا گوشت هایی با کیفیت پایین تر را طعم دار می کنند
گوشت قرمز یکی از مواد اولیه غذاهای ما ایرانی هاست. خرید گوشت قرمز خوب، سالم و تازه نکته های ساده ای دارد که در این مقاله قصد داریم شما را با آنها آشنا کنیم.
گوشت های تازه و باز
گوشت های تازه و گرم که معمولا کشتار روز هستند، بیشتر مورد توجه و پسند مردم ما قرار دارند زیرا عطر و طعم این گوشتها نسبت به گوشتهای یخی بهتر است و به همین دلیل هم با استقبال تعداد بیشتری از مردم روبرو می شوند.ضمن اینکه بافت گوشت تازه و گرم به خوبی حفظ میشود و خوردن آن حس خوبی را به مصرفکننده میدهد. گوشتهای تازه و گرم در بیشتر میادین میوه و ترهبار یا قصابیهای سطح شهر عرضه میشوند. اگر مغازه قصابی که قرار است گوشت را از آنجا تهیه کنید، تمام مجوزهای لازم بهداشتی و کاری را دارد و تحتنظر سازمانهای دامپزشکی و بهداشتی کشور قرار داشته باشد، مشکلی از نظر خرید محصول از آنجا وجود نخواهد داشت.
مطلوب
|
قابل مصرف
|
مصرف سریع
|
غیرقابل مصرف
|
حداکثر 20
|
24-21
|
27-25
|
بیش از 27
|
فراورده
|
آزمون
|
الگو یا رویه نمونهبرداری
|
تعداد نمونه (n)
|
c
|
m
|
M
|
لاشه
(تازه / منجمد)
|
شمارش کلی باکتریهای هوازی مزوفیلیک (در گرم یا cm2)
|
3
|
5
|
3
|
104 × 5
|
105 × 5
|
سالمونلا (در 25 گرم یا cm2)
|
2
|
5
|
-
|
منفی
|
-
|
|
اشرشیاکلی(در گرم)
|
3
|
5
|
2
|
50
|
500
|
|
گوشت قطعهبندی/ بستهبندی شده
(با یا بدون استخوان)
تازه/ منجمد
|
شمارش کلی باکتریهای هوازی مزوفیلیک (در گرم یا cm2)
|
3
|
5
|
3
|
105
|
106
|
سالمونلا (در 25 گرم یا cm2)
|
2
|
5
|
-
|
منفی
|
-
|
|
اشرشیاکلی (در گرم)
|
3
|
5
|
2
|
50
|
500
|
نام فرآورده
|
شکل عرضه
|
شرایط نگهداری
دما
(درجه سانتیگراد)
|
عمر ماندگاری*
|
||
لاشه
|
گاو
و
گاومیش
شتر
|
°تازه
|
4/1 لاشه (نیم شقه )
|
0 تا4+
|
5 روز
|
°منجمد
|
4 /1 لاشه( نیم شقه )
( لفاف پیچی شده )
|
18-
|
12 ماه
|
||
گوسفند
و
بز
|
°تازه
|
|
0 تا4+
|
3روز(72ساعت)
|
|
°منجمد
|
( لفاف پیچی شده )
|
18-
|
9 ماه
|
||
قطعات گوشت
( با یا بدون استخوان)
|
گاو
و
گاومیش
شتر
|
°تازه
|
(بستهبندی معمولی)
|
0 تا4+
|
3روز(72ساعت)
|
|
(بستهبندی در خلاً)
|
0 تا4+
|
7روز
|
||
|
(بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده)
|
0 تا4+
|
10 روز
|
||
°منجمد
|
(بستهبندی کارتنی)
|
18-
|
12 ماه
|
||
گوسفند
و
بز
|
°تازه
|
(بستهبندی معمولی)
|
0 تا4+
|
3روز(72ساعت)
|
|
|
(بستهبندی در خلاً)
|
0 تا4+
|
5روز
|
||
|
(بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده)
|
0 تا4+
|
7 روز
|
||
°منجمد
|
(بستهبندی کارتنی)
|
18-
|
9 ماه
|
مقایسه مواد مغذی در 100 گرم
- پروتئین 33.9
- آهن 1.2
- کلسترل 124
- انرژی 225
- چربی 9.4
- کالری 231
- کربوهیدرات .29
- امگا3 50
- امگا6 40
- فیبر .459
- آب 61.7
- چربی ترانس 45
نظرات کاربران