بیف استروگانف گوساله500گرمی
§ توضیحات دیجی پروتئین راجع به محصول § |
نام کامل محصول§بیف استروگانف گوساله500گرمی |
شرح مختصرمحصول §این محصول از سردست ، ران و شاه پسند گوساله تهیه می شود. گوشت به صورت رشته های باریک با عرض 2 سانتی متر برش می خورد |
تاریخ مصرف محصول§ به صورت تازه 72 ساعت در دمای 0 الی 4 درجه سانتی گراد، پس از انجماد 9 ماه در دمای 18- درجه سانتی گراد |
بسته بندی محصول § در ظرف یک بار مصرف با سیستم استرچ به همراه سلفون وپد خونابه گیر (جاذب) میباشد |
موارد مصرف محصول§برای خانوادها ودر بعضی موارد ادارجات دولتی وخصوصی برای افراد تحت حمایتشان وهتلهای*5ومراکز پخت درجه یک میباشد |
ویژگیهای محصول § از ویزگیهای این محصول به کیفیت و ضمانت مرجوعی آن میتوان اشاره کرد |
روش ارسال محصول§ روش ارسال محصول بسته به مقداروزن سفارش محصول با پیک و یا ماشینهای مجهز دیجی پروتئین میباشد |
محصولات مشابه
محصولات مرتبط
دیجی پروتئین
در بین غذاهای ملل ، بعضی از غذا ها در ایران خیلی محبوب و مرسوم شده است . یکی از این غذا ها بیف استروگانف یا بیف استروگانوو است . بیف استروگانف یک غذای روسی است که از سرخ کرخ کردن گوشت در روغن کم تهیه شده و به همراه سس سفید ، سس بشامل ، خامه ترش و سیب زمینی سرخ کرده سرو میشود . البته به روشهای مختلف در ایران بر اساس ذائقه ایرانی بومی سازی شده و تغییراتی در آن داده شده که در این مطلب به توضیح آنها خواهیم پرداخت . این تغییرات در سراسر دنیا ، در کشور های مختلف و بر اساس ذائقه های مختلف اعمال شده . تغییراتی همچون نحوه برش گوشت ، نحوه طعم دار کردن غذا ، مثل شکر زدن و یا با نمک و فلفل سیاه طعم دار کردن ، استفاده از پیاز و تنوع سبزیجات که همراه آن سرو میشود .
در این مطلب به طرز تهیه دو نوع بیف استروگانف که در ایران مرسوم شده میپردازیم .
مواد مورد نیاز :
1. گوشت فیله گو ساله مغز شده
2. قارچ
3. پیاز
4. کره 100 گرم
5. روغن
6. سیب زمینی
7. خامه ترش
8. نمک و فلفل سیاه
9. شیر
10 .آرد سفید
طرز تهیه
فیله گوساله مغز شده را به قطر یک سانتی متر به صورت خلالی خرد کنید .
قارچ را با مقدار بسیار کمی روغن و آبلیمو ، با حرارت زیاد ، تفت دهید تا آب بیاندازد و در آب خودش پخته و نرم شود .
سیب زمینب را به صورت کبریتی خرد کنید و سپس سرخ کنید و در یک صافی فلزی بریزید تا روغن آن گرفته شود .
پیاز را به صورت خلالی ریز خرد کرده و در روغن تا حد طلایی شدن سرخ کنید و در یک صافی فلزی بریزید تاروغن آن گرفته شود .
کمی از روغن را در ظرف ریخته و گوشت ها را به آن اضافه کنید و با حرارت تفت دهید . اگر گوشت فیله از گوساله نر جوان باشد در اولین حرارت و پس از 5 دقیقه پخته و آبدار خواهد شد و اگر نباشد ، پس از 5 دقیقه سرخ شدن ، کمی آب جوش به آن اضافه کنید و درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید تا پخته و نرم شود . سپس پیاز داغ و قارچ را به آن اضافه کنید و ظرف را از روی گاز بردارید .
کره را در ظرف دیگری بریزید و روی حرارت گاز همینطور که کره را هم میزنید اجازه دهید تا آب شود . دقت کنید که این کار باید روی حرارت ملایم انجام شود تا کره نسوزد . پس از آب شدن کره ، آرد را به آن اضافه کنید و در کره تفت دهید تا جایی مواد نرم و یکدستی به دست آید . سپس شیر را به آن اضافه کنید .( دقت داشته باشید که در تمام مراحل باید به هم زدن ادامه دهید وگرنه مواد به سرعت خواهد سوخت ) پس از اضافه کردن شیر تا زمان به جوش آمدن و قوام آمدن سس به هم زدن ادامه دهید و در آخر با نمک و فلفل سفید آن را طعم دار کنید . به این سس " سس سفید " گفته میشود .
سس سفید را از روی گاز بردارید و دوباره گوشت را روی حرارت کم بگذارید . سس سفید را با خامه ترش مخلوط کنید . کمی از سسس را برای تزیین روی غذا نگه دارید و مابقی را روی گوشت بریزید و بعد از پنج دقیقه از رو حرارت بردارید .
بیف استروگانف را در ظرف مناسبی ریخته و با سیب زمینی سرخ شده و سبزیجاتی مثل کلم بروکلی و هویج بخار پز شده تزیین کنید .
در دستور پخت دیگری در ایران ، در کترینگ ها و رستوران ها و در بعضی از کترینگ های شرکتی ، این غذا را با گوشت گوسفند تهیه میکنند . تمامی مراحل پخت ، بجز پخت گوشت ، مشابه است . البته بعضی به جای سس سفید از سس بشامل نیز استفاده میکنند . در این روش به این شکل عمل میشود که :
گوشت گردن گوسفلندی را پس از تقت دادن در روغن و کمی پیاز داغ ، تا حدی آب پز میکنند که گوشت ریش ریش شده و کاملا از استخوان ها جدا میشود و آب آن تا حد زیادی کشیده میشود . سپس در سس به جای شیر از آب گوشت استفاده میکنند و در آخر با خامه فراوان مخلوط میکنند .
پیاز داغ و قارچی را که به روش ذکر شده از قبل آماده شده به آن اضافه میکنند و ادامه فرایند را مثل بالا انجاتم میدهند .
از روش دوم در فست فود ها نیز استفاده میشود . پیتزا بیف استروگانف از این نوع تهیه میشود .
بیف استروگانف دستورهای پخت 13
-
بیف استروگانف و پاستا
پاستا آبپز، گوشت راسته گوساله، پیاز، پیاز سرخ شده، قارچ، خامه صبحانه، شیر، پنیز رنده موزارلا و پارمزان -
بیف استراگانوف
گوشت گوساله، پیاز، قارچ، خامه صبحانه، شیر، کره، آرد سفید، سیب زمینی -
بیف استروگانف
گوشت، پیاز، قارچ، چوب دارچین، غذاخوری آرد، خامه، چیپس خلال، نمک، فلفل، ادویههایی که دوست داریم -
بیف استروگانف با پاستا فسیلی
پاستای فسیلی، عدد پیاز متوسط خرد شده ی خلالی، قارچ خرد خرد شده، خامه ی ترش، ق غ سس خردل، ق چ سیر له شده، ق غ رب گوجه فرنگی، آرد معمولی -
بیف استروگانف
قارچ، پیاز درشت، خامه، گوشت گاوی، کره، زعفران به مقدار لازم، برنج یا سیب زمینی به دلخواه، آرد سفید -
بیف استراگانف
کرم گوشت، قارچ، عدد پیاز، غذاخوری آرد، خامه آشپزی، ق چ زنجبیل تازه رنده شده -
بیف إستراگانوف
گوشت (وعده من 15 عددی هستش)، قارچ متوسط، آرد، شیر، خامه صبحانه، پیاز متوسط، سبوس جو دو سَر، نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، پودر کاری -
بیف استراگانوف
چیپس خلالی ، هات داگ، گوشت چنجه، نمک و فلفل به میزان لازم، کمی هم سس مایونز -
بیف استراگانف
گوشت، قارچ، شیر، آرد، خامه، پیاز -
بیف استراگانوف
۴۰۰ گرم گوشت گوسفندی یا گوساله بدون استخوان و چربی، ۲۰۰ گرم خامه، ۱ عدد پیاز بزرگ، قارچ اگه دوست دارید که بکن استراگانوف اند ماشروم میل کنید، سیب زمینی هر چقدر دوست دارید، پاستا هر نوعی من ترجیح ام فتو چینی هست -
بیف استروگانف
۳۰۰ گرم گوشت قرمز، ۳۰۰ گرم قارچ، ۲ عدد پیاز متوسط، ۳۰ گرم کره، ۲ عدد سیب زمینی متوسط، ۲ لیوان شیر، ۱۰۰ گرم خامه، ۳ قاشق غذا خوری آرد سفید -
بیف استراگانف
گوشت گوساله یا فیله، پیاز، قارچ، خامه صبحانه، کره، شیر گرم، آرد سفید، سیب زمینی -
بیف استراگانف
۲۰۰ گرم گوشت خلالی خورد شده، ۲ عدد سیب زمینی خلالی خورد شده، ۱ عدد پیاز، ۱ ق غ خامه، نمک،زردچوبه،ادویه،فلفل بمیزان لازم، قارچ خورد شده مقداری، روغن وکره مقداری
مقایسه مواد مغذی در 100 گرم
- پروتئین 30.4
- آهن 1.2
- کلسترل 9.5
- انرژی 21.5
- چربی 9.4
- کالری 217
- کربوهیدرات 0
- امگا3 0/05
- امگا6 0/33
- فیبر 0
- آب %61
- چربی ترانس 0/37
نظرات کاربران