Top
بیف استروگانف گوساله500گرمی

بیف استروگانف گوساله500گرمی

                                                                   

                            § توضیحات دیجی پروتئین راجع  به محصول §
  نام   کامل  محصول§بیف استروگانف گوساله500گرمی
 شرح مختصرمحصول §این محصول از سردست ، ران و شاه پسند گوساله تهیه می شود. گوشت به صورت رشته های باریک با عرض 2 سانتی متر برش می خورد
تاریخ مصرف محصول§ به صورت تازه 72 ساعت در دمای 0 الی 4 درجه سانتی گراد، پس از انجماد 9 ماه در دمای 18- درجه سانتی گراد
بسته بندی  محصول  §  در ظرف یک بار مصرف با سیستم استرچ  به همراه سلفون وپد خونابه گیر (جاذب) میباشد
موارد مصرف محصول§برای  خانوادها ودر بعضی موارد ادارجات دولتی وخصوصی برای افراد تحت حمایتشان وهتلهای*5ومراکز پخت درجه یک میباشد
  ویژگیهای محصول  § از ویزگیهای این محصول به کیفیت و ضمانت مرجوعی آن میتوان اشاره کرد
روش ارسال محصول§ روش ارسال محصول بسته به مقداروزن سفارش محصول با  پیک و یا ماشینهای مجهز  دیجی پروتئین  میباشد 

        

 

 


ناموجود

                                                                      دیجی پروتئین 

در بین غذاهای ملل ، بعضی از غذا ها در ایران خیلی محبوب و مرسوم شده است . یکی از این غذا ها بیف استروگانف یا بیف استروگانوو است . بیف استروگانف یک غذای روسی است که از سرخ کرخ کردن گوشت در روغن کم تهیه شده و به همراه سس سفید ، سس بشامل ، خامه ترش و سیب زمینی سرخ کرده سرو میشود . البته به روشهای مختلف در ایران بر اساس ذائقه ایرانی بومی سازی شده و تغییراتی در آن داده شده که در این مطلب به توضیح آنها خواهیم پرداخت . این تغییرات در سراسر دنیا ، در کشور های مختلف و بر اساس ذائقه های مختلف اعمال شده . تغییراتی همچون نحوه برش گوشت ، نحوه طعم دار کردن غذا ، مثل شکر زدن و یا با نمک و فلفل سیاه طعم دار کردن ، استفاده از پیاز و تنوع  سبزیجات که همراه آن سرو میشود .

در این مطلب به طرز تهیه دو نوع بیف استروگانف که در ایران مرسوم شده میپردازیم .

مواد مورد نیاز : 

1. گوشت فیله گو ساله مغز شده 

2. قارچ 

3. پیاز 

4. کره 100 گرم

5. روغن 

6. سیب زمینی 

7. خامه ترش

8. نمک و فلفل سیاه

9. شیر 

10 .آرد سفید 

 طرز تهیه

فیله گوساله مغز شده را به قطر یک سانتی متر به صورت خلالی خرد کنید  . 

قارچ را با مقدار بسیار کمی روغن و آبلیمو ، با حرارت زیاد ، تفت دهید تا آب بیاندازد و در آب خودش پخته و نرم شود .

سیب زمینب را به صورت کبریتی خرد کنید و سپس سرخ کنید و در یک صافی فلزی بریزید تا روغن آن گرفته شود .

پیاز را به صورت خلالی ریز خرد کرده و در روغن تا حد طلایی شدن سرخ کنید و در یک صافی فلزی بریزید تاروغن آن گرفته شود . 

کمی از روغن را در ظرف ریخته  و گوشت ها را به آن اضافه کنید و با حرارت تفت دهید . اگر گوشت فیله از گوساله نر جوان باشد در اولین حرارت و پس از 5 دقیقه پخته و آبدار خواهد شد و اگر نباشد ، پس از 5 دقیقه سرخ شدن ، کمی آب جوش به آن اضافه کنید و درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید تا پخته و نرم شود . سپس پیاز داغ و قارچ را به آن اضافه کنید و ظرف را از روی گاز بردارید .

کره را در ظرف دیگری بریزید و روی حرارت گاز همینطور که کره را هم میزنید اجازه دهید تا آب شود . دقت کنید که این کار باید روی حرارت ملایم انجام شود تا کره نسوزد . پس از آب شدن کره ، آرد را به آن اضافه کنید و در کره تفت دهید تا جایی مواد نرم و یکدستی به دست آید . سپس شیر را به آن اضافه کنید .( دقت داشته باشید که در تمام مراحل باید به هم زدن ادامه دهید وگرنه مواد به سرعت خواهد سوخت ) پس از اضافه کردن شیر تا زمان به جوش آمدن و قوام آمدن سس به هم زدن ادامه دهید و در آخر با نمک و فلفل سفید آن را طعم دار کنید . به این سس " سس سفید " گفته میشود . 

سس سفید را از روی گاز بردارید و دوباره گوشت را روی حرارت کم بگذارید . سس سفید را با خامه ترش مخلوط کنید . کمی از سسس را برای تزیین روی غذا نگه دارید و مابقی را روی گوشت بریزید و بعد از پنج دقیقه از رو حرارت بردارید .

بیف استروگانف را در ظرف مناسبی ریخته و با سیب زمینی سرخ شده و سبزیجاتی مثل کلم بروکلی و هویج بخار پز شده تزیین کنید .

 

در دستور پخت دیگری در ایران ، در کترینگ ها و رستوران ها و در بعضی از کترینگ های شرکتی ، این غذا را با گوشت گوسفند تهیه میکنند . تمامی مراحل پخت ، بجز پخت گوشت ، مشابه است . البته بعضی به جای سس سفید از سس بشامل نیز استفاده میکنند . در این روش به این شکل عمل میشود که : 

گوشت گردن گوسفلندی را پس از تقت دادن در روغن و کمی پیاز داغ ، تا حدی آب پز میکنند که گوشت ریش ریش شده و کاملا از استخوان ها جدا میشود و آب آن تا حد زیادی کشیده میشود . سپس در سس به جای شیر از آب گوشت استفاده میکنند و در آخر با خامه فراوان مخلوط میکنند . 

پیاز داغ و قارچی را که  به روش ذکر شده از قبل آماده شده به آن اضافه میکنند و ادامه فرایند را مثل بالا انجاتم میدهند . 

از روش دوم در فست فود ها نیز استفاده میشود . پیتزا بیف استروگانف از این نوع تهیه میشود .

 

بیف استروگانف دستورهای پخت 13

  • بیف استروگانف و پاستا

    پاستا آبپز، گوشت راسته گوساله، پیاز، پیاز سرخ شده، قارچ، خامه صبحانه، شیر، پنیز رنده موزارلا و پارمزان
    بیف استروگانف و پاستا
  • بیف استراگانوف

    •  ۱ ساعت
    •  
    •  ۳ نفر
    گوشت گوساله، پیاز، قارچ، خامه صبحانه، شیر، کره، آرد سفید، سیب زمینی
    بیف استراگانوف
  • بیف ‌استروگانف

    •  ۱ ساعت و نیم
    •  
    •  ۴ تا ۵ نفر
    گوشت، پیاز، قارچ، چوب دارچین، غذاخوری آرد، خامه، چیپس خلال، نمک، فلفل، ادویه‌هایی که دوست داریم
    بیف ‌استروگانف
  • بیف استروگانف با پاستا فسیلی

    •  1 ساعت
    •  
    •  4 نفر
    پاستای فسیلی، عدد پیاز متوسط خرد شده ی خلالی، قارچ خرد خرد شده، خامه ی ترش، ق غ سس خردل، ق چ سیر له شده، ق غ رب گوجه فرنگی، آرد معمولی
    بیف استروگانف با پاستا فسیلی
  • بیف استروگانف

    •  در حدود 1 ساعت
    •  
    •  4 نفر
    قارچ، پیاز درشت، خامه، گوشت گاوی، کره، زعفران به مقدار لازم، برنج یا سیب زمینی به دلخواه، آرد سفید
    بیف استروگانف
  • بیف استراگانف

    •  1 ساعت و نیم
    •  
    •  5 نفر
    کرم گوشت، قارچ، عدد پیاز، غذاخوری آرد، خامه آشپزی، ق چ زنجبیل تازه رنده شده
    بیف استراگانف
  • بیف إستراگانوف

    •  1 ساعت
    •  
    •  4 نفر
    گوشت (وعده من 15 عددی هستش)، قارچ متوسط، آرد، شیر، خامه صبحانه، پیاز متوسط، سبوس جو دو سَر، نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، پودر کاری
    بیف إستراگانوف
  • بیف استراگانوف

    •  ۱ ساعت
    •  
    •  ۴ نفر
    چیپس خلالی ، هات داگ، گوشت چنجه، نمک و فلفل به میزان لازم، کمی هم سس مایونز
    بیف استراگانوف
  • بیف استراگانف

    •  1 ساعت
    •  
    •  5 نفر
    گوشت، قارچ، شیر، آرد، خامه، پیاز
    بیف استراگانف
  • بیف استراگانوف

    •  ۱ ساعت
    •  
    •  ۴ نفر
    ۴۰۰ گرم گوشت گوسفندی یا گوساله بدون استخوان و چربی، ۲۰۰ گرم خامه، ۱ عدد پیاز بزرگ، قارچ اگه دوست دارید که بکن استراگانوف اند ماشروم میل کنید، سیب زمینی هر چقدر دوست دارید، پاستا هر نوعی من ترجیح ام فتو چینی هست
    بیف استراگانوف
  • بیف استروگانف

    •  ۲ ساعت
    •  
    •  5 - 6 نفر
    ۳۰۰ گرم گوشت قرمز، ۳۰۰ گرم قارچ، ۲ عدد پیاز متوسط، ۳۰ گرم کره، ۲ عدد سیب زمینی متوسط، ۲ لیوان شیر، ۱۰۰ گرم خامه، ۳ قاشق غذا خوری آرد سفید
    بیف استروگانف
  • بیف استراگانف

    •  ۷۰ دقیقه
    •  
    •  ۴ نفر
    گوشت گوساله یا فیله، پیاز، قارچ، خامه صبحانه، کره، شیر گرم، آرد سفید، سیب زمینی
    بیف استراگانف
  • بیف استراگانف

    •  1 ساعت و نیم
    •  
    •  ۲_۳ نفر
    ۲۰۰ گرم گوشت خلالی خورد شده، ۲ عدد سیب زمینی خلالی خورد شده، ۱ عدد پیاز، ۱ ق غ خامه، نمک،زردچوبه،ادویه،فلفل بمیزان لازم، قارچ خورد شده مقداری، روغن وکره مقداری
    بیف استراگانف

مقایسه مواد مغذی در 100 گرم

  • پروتئین 30.4
  • آهن 1.2
  • کلسترل 9.5
  • انرژی 21.5
  • چربی 9.4
  • کالری 217
  • کربوهیدرات 0
  • امگا3 0/05
  • امگا6 0/33
  • فیبر 0
  • آب %61
  • چربی ترانس 0/37

نظرات کاربران

نظر بدهید