قیمه ایی گوساله 500 گرمی
§ توضیحات دیجی پروتئین راجع به محصول § |
نام کامل محصول§ قیمه ایی گوساله 500 گرمی |
شرح مختصرمحصول §این محصول از ران گوساله به صورت قیمه ای ، در سایز 3 الی 5 سانتی متر تهیه می شود. |
تاریخ مصرف محصول§ به صورت تازه 72 ساعت در دمای 0 الی 4 درجه سانتی گراد، پس از انجماد 9 ماه در دمای 18- درجه سانتی گراد |
بسته بندی محصول § در ظرف یک بار مصرف با سیستم استرچ به همراه سلفون وپد خونابه گیر (جاذب) میباشد |
موارد مصرف محصول§برای خانوادها ودر بعضی موارد ادارجات دولتی وخصوصی برای افراد تحت حمایتشان وهتلهای*5ومراکز پخت درجه یک میباشد |
ویژگیهای محصول § از ویزگیهای این محصول به کیفیت و ضمانت مرجوعی آن میتوان اشاره کرد |
روش ارسال محصول§ روش ارسال محصول بسته به مقداروزن سفارش محصول با پیک و یا ماشینهای مجهز دیجی پروتئین میباشد |
محصولات مشابه
محصولات مرتبط
توضیحات برای قیمه ای
دستور شماره یک
ترتیب | نام مادهٔ غذایی | مقدار | توضیح |
---|---|---|---|
۱ | پیاز سرخ کرده | ۲–۳ قاشق غذاخوری (۱۵ میلی لیتری) | یک پیاز بزرگ |
۲ | گوشت مغز ران گوساله | ۳۰۰ گرم | |
۳ | لپه | ۱۰۰ گرم | در صورتی که لپه زودپز است باید آن را جداگانه سرخ کرد و از اواسط پخت گوشت به آن اضافه کرد. اگر دیرپز است میتوان آن را چند ساعت خیس کرد و از همان اول همراه با گوشت، سرخ کرد تا به همراه هم پخته شوند. |
۴ | رب گوجه فرنگی | ۳–۲ قاشق غذاخوری | بهتر است به همراه گوشت در اوایل پخت، کمی تفت داده شود. برخی آن را جداگانه تفت داده و به همراه لیموعمانی و نمک به خورش اضافه می کنند. |
۵ | سیب زمینی | ۱–۲ عدد یا ۲۰۰–۱۰۰ گرم | سیب زمینی خلال نازک خورد شود. |
۶ | لیمو عمانی | ۳ عدد | چند سوراخ با چنگال در آن ایجاد میکنیم. |
۷ | نمک و فلفل | به اندازه | |
۸ | زردچوبه - دارچین | در حدود یک دوم قاشق چایخوری | بر اساس تمایل میتوان بکار برد. زردچوبه در اوایل پخت و دارچین در اواخر و قبل از کشیدن به خورش افزوده میشود. |
۹ | زعفران | یک چهارم تا نصف قاشق چایخوری | زعفران در دو قاشق غذاخوری آبجوش حل شود. زعفران را باید در اواخر پخت به خورش اضافه کرد تا عطر آن از بین نرود. |
۱. پیاز را سرخ میکنیم. پس از شستن گوشت، گوشت را خرد کرده سپس با پیاز داغ، زردچوبه (در صورت تمایل) و رب گوجه فرنگی تفت میدهیم.
۲. لپه را چندساعت قبل میگذارید درآب خیس بخورد اینکار باعث میشود که لپه خام نباشد و هم جلوی نفخ را میگیرد و بعداز آب گیری در آبکش به ظرف گوشت ریخته و لپه را به این ترتیب کمی سرخ میکنیم. این عمل از وا رفتن لپه هنگام طبخ جلوگیری مینماید. میگذاریم تا آب گوشت کشیده شود.
۳. دو لیوان آب را در قابلمه میریزیم. در قابلمه را بسته در حرارت ملایم میگذاریم گوشت بپزد.
۴. بعد از پخته شدن گوشت و نیم ساعت قبل از برداشتن قابلمه از روی حرارت، نمک و فلفل و لیمو عمانی را به گوشت اضافه میکنیم و میگذاریم در یک حرارت ملایم خورش پخته شود و کاملاً جا بیافتد.
۴. دقایقی قبل از سرو کردن مقداری دارچین (در صورت تمایل) و زعفران آب شده را به خورش اضافه میکنیم.
۵. سیب زمینی را خلال کرده و جداگانه آنرا سرخ میکنیم و در حین سرخ کردن کمی نمک میزنیم.
۶. خورش را در ظرفی ریخته روی آن سیب زمینی سرخ شده قرار میدهیم.
رعایت این ۱۰ نکته به خوشمزهتر شدن این غذا کمک میکند
۱ - گوشتی که برای تهیه این خورش مورد استفاده قرار میگیرد، گوشت خورشی است که یا از گوشت گوساله تهیه میشود که بهتر است مغز ران باشد یا گوشت گوسفند که در این صورت گوشت سردست را به شما توصیه میکنم.
۲ - ظرف مناسب پخت این غذا، قابلمه مسی است و بهتر است خورش آماده شده را در ظرف سفالی و به رنگ فیروزهای سرو کرد تا به این ترتیب غذا ظاهری زیبا پیدا کند.
۳ - هرگز در خورشتان آبلیمو نریزید بلکه آن را با لیموعمانی و رب گوجهفرنگی ترش مزهدار کنید. یادتان باشد که برخی از ربهای گوجهفرنگی ترش مزه هستند و میتوانند به هر چه خوشطعم شدن خورش کمک کنند.
۴ - برای آماده کردن لپه، بعد از خیساندن، آنها را چند دقیقه در آب بجوشانید و کف سیاه حاصل از جوشیدن را بگیرید تا بوی خاص آن از بین برود و افزودن این لپهها به خورش، طعم بهتری به آن خواهد داد. در غیر این صورت لپهها را به همراه گوشت تفت دهید و سپس آب را در خورش بریزید تا مواد در کنار هم بپزند و لپهها شکل خود را از دست ندهند.
۵ - رب گوجهفرنگی و زعفران از عوامل رنگ دهنده به این خورش هستند و افزودن کمی دارچین به غذا طعم بهتری به آن خواهد داد.
۶ - لیمو عمانیها را ۲۰ دقیقه قبل از سرو به خورش اضافه کنید زیرا زود انداختن آنها باعث تلخی خورش میشود. دیر انداختن آنها باعث میشود که غذا طعم لیموعمانی پیدا نکند.
۷ - هرگز روی خورش قیمه، چیپس خلالی نریزید بلکه خودتان خلالهای سیبزمینی تازه را سرخ و همراه غذا سرو کنید.
۸ - انداختن ۲ عدد گوجهفرنگی قاچ شده در خورش، هم طعم بهتری به این غذا میدهد هم باعث میشود تا این خورش رنگ بهتری پیدا کند.
۹ - این غذا باید با یک بشقاب سبزی خوردن و برنج زعفرانی سرو شود. تهدیگ برنج هم باید از نوع نانی باشد زیرا این غذا با خلالهای سیبزمینی سرو میشود پس نباید تهدیگ غذا را هم سیبزمینی گذاشت. به خاطر داشته باشید که گذشتن تهدیگ نان در کنار این خورش طعم به یادماندنیای به آن خواهد داد.
۱۰ - نوشیدنیای که به شما پیشنهاد میکنم با این خورش میل کنید، دوغ، شربت بهلیمو و شربت گل سرخ است که با نوشیدن آنها وعده غذاییتان کامل خواهد شد.
مقایسه مواد مغذی در 100 گرم
- پروتئین 33.9
- آهن 1.2
- کلسترل 124
- انرژی 225
- چربی 9.4
- کالری 217
- کربوهیدرات 0
- امگا3 0/05
- امگا6 0/33
- فیبر 0
- آب %61
- چربی ترانس 0/37
نظرات کاربران