Top
نگینی استانبولی گوساله1000گرمی

نگینی استانبولی گوساله1000گرمی

                      

                     

  •                             § توضیحات دیجی پروتئین راجع  به محصول §
      نام   کامل  محصول§  نگینی استانبولی گوساله1000گرمی
     شرح مختصرمحصول § محصول نگینی استامبولی گوشت گوساله
    تاریخ مصرف محصول§ به صورت تازه 72 ساعت در دمای 0 الی 4 درجه سانتی گراد، پس از انجماد 9 ماه در دمای 18- درجه سانتی گراد
    بسته بندی  محصول  §  در ظرف یک بار مصرف با سیستم استرچ  به همراه سلفون وپد خونابه گیر (جاذب) میباشد
    موارد مصرف محصول§برای  خانوادها ودر بعضی موارد ادارجات دولتی وخصوصی برای افراد تحت حمایتشان وهتلهای*5ومراکز پخت درجه یک میباشد
      ویژگیهای محصول  § از ویزگیهای این محصول به کیفیت و ضمانت مرجوعی آن میتوان اشاره کرد
    روش ارسال محصول§ روش ارسال محصول بسته به مقداروزن سفارش محصول با  پیک و یا ماشینهای مجهز  دیجی پروتئین  میباشد 

            

     

     


ناموجود

گوشت نگینی استانبولی گوساله

 گوشت نگینی استانبولی گوساله طعم بسیار لذیذ و بافت آن بسیار لطیف است،  اما شاید کمتر کسی در مورد خواص گوشت گوساله اطلاعاتی داشته باشد و حتی ممکن است عده ای تصور کنند که این گوشت  خواص بسیار زیادی ندارد و بهتر است بسیار کم از آن استفاده کنیم ، در زیر قصد داریم به خواص گوشت گوساله اشاره کنیم.

 

 خواص گوساله:

 گوشت نگینی استانبولی گوساله یکی از غنی ترین منابع پروتئینی می باشد و می تواند تمامی نیاز های بدن به پروتئین را برطرف کند، اما بهتر است که بدانید گوشت گوساله چربی بسیار زیادی دارد بنابراین اگر شما می خواهید از آن در غذا استفاده کنید بهتر است گوشت راسته تهیه و در غذاهای خود استفاده کنید. به خصوص برای افرادی که ورزشکار بوده و تمرینات سنگینی دارند،  توصیه می شود که حتما از گوشت نگینی استانبولی گوساله  به عنوان وعده غذایی اصلی خود استفاده کنند. اما لازم به ذکر است که این گوشت دارای کلسترول بالایی می باشد به همین دلیل سعی کنید در طبخ آن از روغن هایی که دارای چربی اشباع می باشند استفاده نکنید.

  همانطور که در بالا ذکر شد گوشت ‌گوساله یک منبع غنی برای پروتئین و ویتامین می باشد و قطعا این نکته را می دانید که این گوشت دارای آهن بسیار زیادی است و می‌تواند به تولید هموگلوبین و تقویت ترمیم بافت های خونی و سلول های خونی کمک بسیار زیادی بکند.

 و همچنین اینکه از مصرف بی رویه آن جلوگیری کنید زیرا باعث افزایش کلسترول خون و همچنین بروز بیماری های قلبی و عروقی می شود تا جایی که می توانید سعی کنید تهیه کنید که دارای چربی بسیار کم می باشد.

 شاید برایتان جالب باشد گوشت گوساله حاوی مقدار زیادی روی است و مصرف روی برای سلامتی بدن بسیار مفید می باشد همانطور که میدانید روی می‌تواند بر روی درمان سرماخوردگی تاثیر بسزایی بگذارد.

 علاوه بر تمامی مواردی که در بالا ذکر شد گوشت نگینی استانبولی گوساله حاوی پتاسیم، سدیم و همچنین ویتامین  بی ۶ و کلسیم و منیزیوم قابل توجهی می باشد که تمامی این ها می‌توانند بر روی سلامتی بدن شما تاثیر بسزایی داشته باشند،  بنابراین سعی کنید که استفاده از گوشت نگینی استانبولی گوساله را حتما جزو رژیم غذایی خود قرار دهید. علی الخصوص کودکان باید از گوشت نگینی استانبولی گوساله استفاده کنند اما در میزان مصرف آن باید بسیار توجه کنید وقتی بدن کودکان شما به خطر نیافتد و در آینده برای آنها مشکلات کلسترول و قلبی عروقی به وجود نیاید.

 

 

مقایسه مواد مغذی در 100 گرم

  • پروتئین 33.9
  • آهن 1.2
  • کلسترل 124
  • انرژی 225
  • چربی 9.4
  • کالری 217
  • کربوهیدرات 0
  • امگا3 0/05
  • امگا6 0/33
  • فیبر 0
  • آب %61
  • چربی ترانس 0/37

نظرات کاربران

نظر بدهید