Top
ساق دودی بوقلمون 700 گرمی

ساق دودی بوقلمون 700 گرمی

توضیحات

 

  • وزن: 700 گرم
  • ترکیبات: گوشت بوقلمون %90، نمک تصفیه شده صنایع غذایی %1، سدیم کربنات، سدیم سیترات، فلفل سیاه، فلفل سفید، نشاسته خوراکی گندم، پلی فسفات، یخ و آب آشامیدنی
  • شرایط نگهداری: در درجه حرارت 4 درجه سلسیوس

بزودی

گوشت بوقلمون بدون پوست، به طور طبیعی چربی کمی دارد که معادل 1 گرم چربی در هر 30 گرم گوشت است، لذا کسانی که دارای رژیم غذایی کم  چربی هستند، می توانند از آن استفاده کنند.

150 گرم گوشت بوقلمون حدود نیمی از اسید فولیک مورد نیاز روزانه را تامین می کند. همچنین منبع خوبی از پروتئین، سلنیوم، روی و پتاسیم و ویتامین های B1 ،B3 ،B6 و B12 و اسید آمینه تریپتوفان است.

بوقلمون کلسترول بد خون را کاهش داده، آرامش و سرحالی ایجاد می کند. از سرطان جلوگیری کرده، ترشح هورمون تستوسترون را افزایش می دهد و سیستم ایمنی را تقویت می کند.

گوشت سفید و بدون پوست بوقلمون، یک ماده غذایی با پروتئین بالا و چربی کم است. کسانی که باید غذاهای کم چرب بخورند، می توانند از قسمت سفید گوشت بوقلمون استفاده کنند.

  • کاهش کلسترول بد خون: قسمت روشن تر گوشت بوقلمون که بدون پوست باشد، دارای چربی، چربی اشباع و کلسترول کمتری از گوشت مرغ و گاو است.
  • جلوگیری از سرطان: اسید آمینه تریپتوفان برای فعالیت سلول های T لازم است. سلول های T یک نوع از سلول های سیستم ایمنی بدن هستند که سلول های سرطانی را از بین می برند. در فقدان تریپتوفان، سلول T فعال می میرد.
  • ایجاد آرامش و سرحالی: ناقلین عصبی از اسیدهای آمینه تشکیل می شوند و ناقل عصبی به نام سروتونین از اسید آمینه تریپتوفان تشکیل شده است. سروتونین باعث سرحالی و آرامش در بدن می شود. لذا مصرف غذاهایی مثل بوقلمون باعث سرحالی می شود.
  • تقویت سیستم ایمنی بدن: مدارک زیادی وجود دارد که نشان می دهد اسید آمینه تریپتوفان، نقش اساسی در سیستم ایمنی بدن به عهده دارد. یک مطالعه روی موش ها نشان داد که متابولیت های تریپتوفان (مولکول های ناشی از تجزیه تریپتوفان در بدن) اثر داروهایی را دارند که برای کاهش علائم بیماری ام اس استفاده می شوند.

نظرات کاربران

نظر بدهید