Top
سینه مرغ باکتف تازه عمده

سینه مرغ باکتف تازه عمده

                                                   

                            § توضیحات دیجی پروتئین راجع  به محصول §
  نام   کامل  محصول§ سینه مرغ باکتف تازه عمده
 شرح مختصرمحصول §  وزن هر تیکه از سینه مرغ با کتف نسبت به وزن مرغ متغییر میباشد  اما هر تیکه به صورت استاندار باید حدود 400 گرم تا 300 گرم باکتف میباشد  رنگ محصول باید روشن بوده و از نظر کیفیت نسبتا سفت تر از بقیه اجزاء مرغ میباشد  این محصول همراه با کتف میباشد 
تاریخ مصرف محصول§ از زمان تولید به صورت تازه 72 ساعت در دمای 0 الی 4 درجه سانتی گراد، و پس از انجماد 9 ماه در دمای 18- درجه سانتی گراد است 
بسته بندی  محصول  § بسته بندی این محصول در نایلکس یا سبد ویا به صورت کارتنی اما دارای لیبل تاریخ ومکان بسته بندی میباشد
موارد مصرف محصول§برای تمامی مراکز پخت و آشپز خانه ها (کترینگ تهیه غذا) رستوران باغ تالار  ودر بعضی موارد ادارجات دولتی وخصوصی برای افراد تحت حمایتشان ومسافر خانه های درجه یک و هتلهای*5 میباشد
  ویژگیهای محصول  § از ویزگیهای این محصول به کیفیت و ضمانت مرجوعی آن میتوان اشاره کرد

روش ارسال محصول§ روش ارسال محصول بسته به مقداروزن سفارش محصول با  ماشینهای مجهز  دیجی پروتئین  میباشد 

لازم به ذکر است که قیمت های  درج شده در سایت و حداقل فروش برای این محصول (500 کیلوگرم )در نظر گرفته شده است  در صورت امکان  یک روز قبل با مسئول فروش آقای شاهین به شماره تماس09361213118  هماهنگیهای لازم را بعمل آورید 

                                                                                                با تشکر      بازرگانی دیجی پروتئین 

        


ناموجود

درباره ارزش غذایی سینه مرغ بیشتر بدانید!

سینه مرغ به عنوان یکی از منابع خوب پروتئین از چربی و سدیم پایینی برخوردار است علاوه بر این صفر گرم کربوهیدرات از معدود مزایای این ماده غذایی ارزشمند است.
تعداد و مقدار کالری دریافتی از سینه مرغ بستگی به اندازه و وزن آن دارد، یک تکه از آن به اندازه کف دست است که حدود سه اونس می باشد. که مصرف این مقدار از سینه مرغ در یک وعده غذای کامل محسوب می شود.
البته این مقدار در صورتی است که سینه مرغ بدون پوست مصرف شود، اما در صورتی که شما پوست آن  را نگه دارید، تعداد چربی و کالری بسیار بالاتری دریافت خواهید کرد. یک سینه مرغ با پوست حاوی 366 کالری، 55 گرم پروتئین، صفر گرم کربوهیدرات، 14 گرم چربی، 4 گرم چربی اشباع و 132 میلی گرم سدیم می باشد.
ارزش غذایی سینه مرغ در حین آماده سازی و طبخ با توجه به سس و طعم دهنده هایی که اضافه می شود، می تواند متغیر باشد. به عنوان مثال  85 گرماز مرغ 170 کالری، 1 گرم کربوهیدرات، 11 گرم چربی و 15 گرم پروتئین را فراهم می کند. سوپ مرغ سرخ شده متوسط 364 کالری، 34 گرم پروتئین، 13 گرم کربوهیدرات، 18 گرم چربی و 697 میلی گرم سدیم به دست می دهد.

مزایای بهداشتی سینه مرغ

یک پروتئین کم چرب عالی را می توان از سینه مرغ دریافت کرد، پروتئین نقش اساسی در بافت های بدن ایفا می کند و از مواد اولیه ساخت پوست، عضلات، هورمون ها و آنزیم ها است. کمبود پروتئین منجر به مشکلات سلامتی زیادی می شود و به مرور زمان تغییرات و مشکلات مختلفی در بدن ایجاد می کند.
مصرف ناکافی پروتئین از دلایل اصلی از دست رفتن حجم توده عضلانی بدن است. پروتئین به بدن  کمک می کند تا توده عضلانی را حفظ کند و همچنین اگر یک برنامه تمرینی سنگین دارید، به شما کمک می کند تا عضله سازی کنید. سینه مرغ به عنوان یک منبع سرشار پروتئین منبع خوبی از سلنیوم، فسفر، ویتامین B6 و نیاسین نیز می باشد.

انتخاب و پخت و پز صحیح سینه مرغ

خرید سینه مرغ بسته بندی شده از مراکز و فروشگاه های معتبر و شناخته شده ای که مطمئن هستید و ذبح بهداشتی و سالمی دارند؛ بهترین انتخاب است. دقت به تاریخ تولید مرغ بارنج از اهمیت بالایی برخوردار است، اگر بیش از 72 ساعت از تولید مرغ گذشته است، آن را خریداری نکنید.
مرغ باید در دمای داخلی 170 درجه فارنهایت پخته شود و مرغ استخوان دار باید به 180 درجه فارنهایت برسد. :  سالم ترین و ساده ترین روش طبخ سینه مرغ آب پزکردن آن است. برای آب پزکردن مرغ تنها به قابلمه، آب داغ ، نمک و ادویه جات نیاز داریم. برای دستیابی به نتیجه بهتر می توانیم سبزیجاتی چون هویج، ذرت، نخود سبز و ... را نیز به آن اضافه کنیم.
شست و شو، کباب کردن یا جوشیدن سینه به طور کلی بهترین روش های آماده سازی است. سرخ کردن یا پختن گوشت در کره یا روغن، چربی و کالری غذای شما را افزایش می دهد. علاوه بر این، افزودن طعم دهنده ها مانند سس کباب و روغن زیتون میزان کالری و چربی آن را بالا می برد.
اگر تمایل داشته باشید می توانید با استفاده از انواع دستور العمل های مختلف از سینه مرغ کم کالری بهره ببرید. به عنوان مثال، سینه مرغ پر شده با کربوهیدرات یک راه دلچسب برای لذت بردن از پروتئین است، این به شرطی است که شما رژیم کم کربوهیدرات را دنبال کنید. همچنین می توانید سینه مرغ را در  سالاد مورد علاقه خود، سوپ سالم و یا اضافه کردن سینه مرغ با سبزیجات برای وعده های غذایی سالم مصرف کنید.

نتیجه گیری

به یاد داشته باشید مصرف بیش از اندازه مواد غذایی موجب افزایش وزن می شود حتی اگر آن غذا سینه مرغ کم کالری باشد! شما می توانید با در پیش گرفتن یک استراتژی هوشمندانه و  با استفاده از مواد غذایی مختلف   در تمام وعده های غذایی و میان وعده های خود وزن ایده آل خود را حفظ کنید.

مقدار مواد مغذی در 100 گرم

  • چربی کل 4
  • چربی اشباع 1
  • چربی ترانس 0
  • کلسترل 85
  • سدیم 74
  • کربو هیدرات کل (فیبر غذای وقندها) 0
  • پروتئین 31

نظرات کاربران

نظر بدهید