Top

گوشت منجمد

                                                                         دیجی پروتئین 

 

یک محقق طب اسلامی گفت: گوشت منجمد گاو و گوساله هیچ سودی ندارد و مصرف آن می‌تواند در طولانی مدت موجب بروز بیماری‌هایی مانند رماتیسم، ام اس، ناراحتی‌های پوستی مثل تیرگی پوست و سفید شدن زودرس موها ‌شود.
 

 سیدعلی ابوالحبیب در گفت‌گو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبری فارس «توانا»، اظهار داشت: گوشت‌های منجمد صرفنظر از اینکه چه نوع گوشتی است بر اثر انجماد پروتئین‌هایش دناتوره (خراب) می‌شود و کیفیت آن کاهش پیدا می‌کند.

وی گفت: گوشت‌های منجمد نسبت به گوشت‌های تازه دارای طبیعتی سردتر است؛ گوشت گوسفند و شتر دارای طبیعتی گرم و تر است که برای سردمزاجان و افرادی که دارای طبع بلغم و سودا هستند، مفید است.

خبرگزاری فارس: خوردن گوشت منجمد گاو و گوساله هیچ سودی ندارد

این محقق طب اسلامی ادامه داد: گوشت گاو و گوساله دارای طبیعتی سرد است و انجماد گوشت موجب سردتر شدن طبیعت آن می‌شود که این نوع گوشت برای هیچ نوع مزاجی مناسب نیست و مصرف این نوع گوشت برای گرم مزاجان هیچ سود و زیانی ندارد.

ابوالحبیب بیان داشت: میزان مواد معدنی، پروتئین و چربی گوشت‌های منجمد نسبت به گوشت‌های تازه کمتر است.

وی تصریح کرد: مصرف گوشت منجمد موجب بروز بیماری‌هایی مانند رماتیسم، ام اس، ناراحتی‌های پوستی مثل تیرگی پوست و سفید شدن زودرس موها می‌شود.

  • 1
  • 1

پرفروش ترین ها

پربازدیدترین ها