Top

دمنوش ها


  • دمنوش قهوه سبز

                دیجی پروتئین

     

       توضیحات:

    دمنوش قهوه سبز

     قهوه سبز در واقع همان دانه کال و سبزرنگ قهوه معمولی است که بسیاری از قرص‌های لاغری و مکمل‌های خوراکی رژیمی از جمله قرص قهوه سبز از آن تهیه می‌شوند. قهوه سبز نسبت به قهوه معمولی کافئین کم‌تری داشته و طعم ملایم‌تر و سبک‌تری دارد و بیشتر شبیه به یک دمنوش گیاهی‌ است. کافئین موجود در قهوه سبز حدود 20‌ درصد است اما مقدار کلروژنیک اسید آن نسبت به قهوه معمولی بیشتر است. 
    کلروژنیک اسید نوعی کافئیک اسید است که هم در قهوه سبز و هم قهوه معمولی وجود دارد و به عنوان یک آنتی‌اکسیدان، باعث ازبین‌بردن عوامل ایجادکننده التهاب در سیستم عصبی می‌شود. این ماده همچنین برای افراد مبتلا به یبوست مانند ملین عمل می‌کند. دمنوش قهوه سبز یکی از انواع دمنوش گیاهی است که ضمن داشتن طعم مناسب، شما را از خواص بی‌شمار این نوع قهوه بهره‌مند خواهد کرد.
     
    خواص قهوه سبز و آموزش دم کردن قهوه سبز (دمنوش قهوه سبز)
     
    انواع دمنوش گیاهی، دم کردن قهوه سبز، خواص قهوه سبز
     
      digiprotein.ir

    ادامه مطلب

  • معرفی انواع دمنوش های گیاهی

                                 دیجی پروتئین

     

         توضیحات:

     
     
     
    دمنوش گل گاوزبان، دمنوش نعناع، دمنوش بابونه، دمنوش زنجبیل، دمنوش رازیانه، دمنوش بادرنجوبیه، دمنوش دارچین و دمنوش به از انواع دمنوش های گیاهی هستند.
    دمنوش نوعی نوشیدنی گیاهی است که با استفاده از گل، برگ، ساقه، ریشه، دانه، پوست میوه یا اجزای دیگر گیاهان دارویی که قابل حل در آب است، بصورت خشک یا تازه تهیه می‌شود. دم کردن گیاهان و میوه‌ها یا گرفتن عصاره آن‌ها یکی از متداول‌ترین و قدیمی‌ترین روش‌های مصرف داروهای گیاهی است. روش تهیه انواع دمنوش‌ های گیاهی به این صورت است که ابتدا روی گیاه که به طرز صحیحی خرد شده آب جوش می‌ریزند، سپس آن را به مدت ۵-۳ دقیقه در یک ظرف در بسته شیشه‌ای یا چینی مثل قوری یا لیوان می‌گذارند و گاهی آن را هم می‌زنند و سپس مایع را از کاغذ صافی رد کرده و می‌نوشند.
    در ایران از گذشته بسیار دور مصرف انواع دمنوش‌ گیاهی مرسوم بوده اما در سال‌های اخیر، علاقه دوباره به دمنوش‌های گیاهی و میوه‌ای به طور چشم‌گیری افزایش یافته است. دلایل این علاقه روزافزون را می‌توان در موارد مختلفی جستجو کرد. برخی افراد برای بهره‌ بردن از فواید درمانی از این دمنوش‌ها استفاده می‌کنند. برخی برای تنوع بخشیدن به نوشیدنی روزانه و بعضی نیز به خاطر اینکه دمنوش را یک نوشیدنی شیک می‌دانند، برای پذیرایی از آن استفاده می‌کنند.
     
     
     انواع دمنوش گیاهی، دمنوش بابونه، دمنوش دارچین، دمنوش دارچین، دمنوش زنجبیل، دمتوش لاغری
    نکته قابل توجه در مصرف این دمنوش‌ها این است که با اینکه گیاهان دارویی منشاء طبیعی دارند و در مقایسه با داروهای شیمیایی عوارض کم‌تری ایجاد می‌کنند، اما مصرف بی‌رویه یا غیرعلمی برخی از این گیاهان می‌تواند موجب عوارض ناخواسته و حتی مسمومیت‌های شدید گردد؛ بنابراین مصرف دمنوش‌ها نیز همانند داروهای شیمیایی باید با آگاهی و پس از اطلاع از سازوکار عمل آن‌ها باشد. 

    ادامه مطلب

  • دمنوشی پُر از عطر و طعمِ زنجبیل و لیمو

                                                          دیجی پروتئین 

     

       توضیحات :

     

     

     
     
     
     
    اگرچه فصل زمستان تمام شده و وارد بهار شده ایم. اما هوای این روزها هم دست کمی از زمستان ندارد. به همین دلیل این چای گیاهی شیرین و پر از طعم و عطر را به شما آموزش می دهیم تا خود را با آن گرم کنید.
    وب سایت آشپزباشی: اگرچه فصل زمستان تمام شده و وارد بهار شده ایم. اما هوای این روزها هم دست کمی از زمستان ندارد. به همین دلیل این چای گیاهی شیرین و پر از طعم و عطر را به شما آموزش می دهیم تا خود را با آن گرم کنید.

    دمنوش زنجبیل با عسل و لیمو

    مواد لازم:
    • ۴ لیوان آب
    • ۳/۴ پیمانه شکر قهوه ای
    • ۱/۴ پیمانه زنجبیل
    • ۳ عددچای کیسه ای
    • ۲ عددلیمو
    • ۳ قاشق غذاخوری عسل    
    طرزتهیه:

    1. آب را به همراه شکر قهوه ای و زنجبیل رنده شده در قابلمه ای بریزید و بجوشانید. سپس دما را کم کرده و اجازه دهید برای 20 دقیقه قل بزند.

    2. آن را از روی حرارت بردارید و چای های کیسه ای را در آن بگذارید و اجازه دهید حدود 3 تا 5 دقیقه تا میزان طعم و رنگ مورد نظر را به خود بگیرد، در آن بماند. سپس کیسه های چای را از آن خارج کنید.

    3. آب لیمو و عسل را به آن اضافه کنید و هم بزنید. آن را گرم بنوشید.

    ادامه مطلب

  • چای سنبل‌الطیب با عطر دارچین

                                                                 دیجی پروتئین 

     

          توضیحات :

     

        

     
     
     
     
    تنها کافی است یک بار دمنوش سنبل‌الطیب با عطر دارچین را تجربه کنید تا علاوه بر بهره‌مندی از طعم و عطر دلنشین آن از خواص درمانی کم‌نظیرش نیز بهره ببرید.



     برترین ها: شاید باورش برایتان سخت باشد که با یک دمنوش گیاهی بتوانید هم از سفیدشدن موهایتان پیشگیری کنید و هم اختلالات ناشی از بی‌خوابی را درمان کنید. تنها کافی است یک بار دمنوش سنبل‌الطیب با عطر دارچین را تجربه کنید تا علاوه بر بهره‌مندی از طعم و عطر دلنشین آن از خواص درمانی کم‌نظیرش نیز بهره ببرید. 



    مواد لازم:
    • گل گاوزبان: یك قاشق غذاخوری
    • سنبل‌الطیب: یك قاشق غذاخوری
    • چوب یا پودر دارچین: یك عدد
    • عسل: یك قاشق غذاخوری
    • آب جوش: یك لیوان

    ادامه مطلب

  • دمنوش سیب و نعنا

                                                       دیجی پروتئین 

     

          توضیحات :

     

        

     
     
     
     
    سیب را ورقه ورقه كنید و همراه نعنا و لیمو ترش ورقه شده و چای ترش درون لیوان مخصوص دمنوش ریخته، آب جوشیده را روی آنها بریزید و به مدت پنج دقیقه بگذارید تا دم بكشد.



    دمنوش سیب و نعنا

    مواد لازم:

    •     سیب 2 عدد
    •     نعنا  چند پر
    •     لیموترش 1 عدد
    •     چای ترش چند پر
    •     عسل 1 قاشق سوپخوری یا نبات به میزان لازم
    •     آب جوش  1 و نیم پیمانه

    طرز تهیه:

    - سیب را ورقه ورقه كنید و همراه نعنا و لیمو ترش ورقه شده و چای ترش درون لیوان مخصوص دمنوش ریخته، آب جوشیده را روی آنها بریزید و به مدت پنج دقیقه بگذارید تا دم بكشد، سپس آن را صاف كنید و به همراه عسل و یا نبات نوش‌جان كنید. 
     
     
     
    دیجی پروتئین 

    ادامه مطلب

  • حرص نخور دمنوش بخور!

                                                                    دیجی پروتئین 

     

          توضیحات :

     

     

     
     
     
     
    متخصص طب سنتی سه دمنوش و یک شربت را که در تقویت اعصاب و آرامش بدن نقش مهمی دارند به شما معرفی می‌کند.
    مجله سیب سبز: اگر آرامش نباشد، استرس و اضطراب جای آن را می‌گیرد و البته استرس، مادر همه بیماری‌هاست. بدن سالم یعنی بدنی عاری از هر بیماری و استرس. خیلی‌ها برای رسیدن به آرامش دست به کارهای عجیب و غریب و سخت و پر‌هزینه  می‌زنند، اما اگر دل‌تان نمی‌خواهد هزینه زیادی بپردازید و همین جا در خانه خودتان با آرامش روی مبل بنشینید و از زندگی لذت ببرید پس با دمنوش‌های آموزشی این مطلب همراه باشید. 

    حرص نخور دمنوش بخور!

    دکتر نسرین بعیری، متخصص طب سنتی سه دمنوش و یک شربت را که در تقویت اعصاب و آرامش بدن نقش مهمی دارند به شما معرفی می‌کند.  

    ادامه مطلب

  • دمنوش بِه، مخصوص بی اعصاب‌ها!

                                                                          digiprotein 

     

       توضیحات   :

     

     

     
     
     
     
    این دم‌نوش از نوشیدنی‌های بسیار گوارا، خوش‌بو، خوش‌رنگ و مفید برای همه فصول است. قلب، معده و اعصاب را تقویت می‌کند.
    مجله آشپزی مثبت - دکتر مینا محبی*: این دم‌نوش از نوشیدنی‌های بسیار گوارا، خوش‌بو، خوش‌رنگ و مفید برای همه فصول است. قلب، معده و اعصاب را تقویت می‌کند. برای تهیه این نوشیدنی ابتدا لازم است به را به طریق زیر آماده کنید:

    دمنوش به

    مواد لازم

    • 1  ق س به خشک
    • 1 لیوان آب جوش
    • 1 ق چ زعفران آب کرده
    • 2 عدد هل سبز درسته
    • 1 عدد چوب دارچین
    • به میزان لازم نبات یا شکر
     
    طرز تهیه:

    1. به را خوب بشویید تا پرزهایش برود و با رنده درشت فلزی رنده کنید، سپس روی وسیله گرمازا با حرارت ملایم مثل شوفاژ خشک کنید. پس‌ازاینکه کاملا خشک و شکننده شد، در یک تابه چدنی داغ شده آن را بو دهید تا رنگ به قهوه‌ای شود، سپس بگذارید خنک شود و درون ظرف شیشه‌ای در یخچال نگهداری کنید. 

    2. یک قاشق غذاخوری از به خشک را به همراه هل و دارچین در یک لیوان آب جوش درون قوری چینی بریزید و بگذارید به مدت 20 دقیقه روی بخار آب دم بکشد، سپس آن را صاف کرده و یک قاشق چای‌خوری زعفران آب کرده اضافه کنید. اگر به شیرین باشد، نیازی به اضافه کردن نبات یا شکر نیست. در صورت تمایل شیرین کنید.  
     
               دیجی پروتئین 

    ادامه مطلب

  • روش های مختلف سرو چای در سراسر دنیا

                                                                دیجی پروتئین

     

        توضیحات :

     

         

     
     
     
     
    در هر کشور و فرهنگی، چای نوشیدن شکل و رنگ و بوی خاص و منحصر به فرد خود را دارد. برخی چای سیاه را ترجیح می‌دهند و برخی به چای سبز دلبستگی دارند. این موضوع به ذائقه مردم مناطق مختلف بستگی دارد؛ اما همه در یک نقطه مشترک‌اند و آن هم علاقه بسیار به چای است.
    وب‌سایت فرادید: در هر کشور و فرهنگی، چای نوشیدن شکل و رنگ و بوی خاص و منحصر به فرد خود را دارد. برخی چای سیاه را ترجیح می‌دهند و برخی به چای سبز دلبستگی دارند. این موضوع به ذائقه مردم مناطق مختلف بستگی دارد؛ اما همه در یک نقطه مشترک‌اند و آن هم علاقه بسیار به چای است.

    هند

    روش های مختلف سرو چای در سراسر دنیا… شیوه شما کدام است؟

    این تصویر چای مردم در شهر دارجلینگ هند است. در مرتفعات هند و هیمالیا، فنجان چای مردم این شکلی است.

     


    ادامه مطلب

  • دمنوش پونه و لیمو با تزیین فوق العاده

                                                                   دیجی پروتئین 

     

     توضیحات :

     

            

     
     
     
     
    تهیه این نوشیدنی کار بسیار ساده‌ای است. ابتدا پونه‌ها را می‌شوییم و کاملا خشک می‌کنیم. برش‌های لیمو را داخل لیوان به دیواره تکیه می‌دهیم طوری که از بیرون لیوان بلور مشخص باشد.

    دمنوش پونه برترین مجله اینترنتی ایران

    موادلازم:

    • مواد لازم برای یک لیوان:
    •   پونه: یک دسته کوچک
    •   لیموترش: دو تا سه حلقه
    •   زنجبیل خشک: دو تکه
    •   اسانس نعناع: یک قطره
    •   نبات: یک شاخه
    •   شکر: یک قاشق چای‌خوری
    •   آب‌جوش: به اندازه‌ای که داخل لیوان پر شود

    روش تهیه: 

    1. تهیه این نوشیدنی کار بسیار ساده‌ای است. ابتدا پونه‌ها را می‌شوییم و کاملا خشک می‌کنیم. 

    2. برش‌های لیمو را داخل لیوان به دیواره تکیه می‌دهیم طوری که از بیرون لیوان بلور مشخص باشد و پونه‌ها را به‌صورتی داخل آن قرار می‌دهیم که لیموها به دیواره لیوان تکیه داشته باشند و منظره زیبایی پیدا کنند. 

    3. زنجبیل خشک را داخل پونه‌ها می‌ریزیم. یک قطره اسانس نعناع را داخل لیوان چکانده سپس یک قاشق شکر را هم روی پونه‌ها می‌پاشیم. می‌توانیم این لیوان‌ها را آماده کنیم و هنگام سرو آن را با آب‌جوش پر می‌کنیم. 

    4. یک شاخه نبات را داخل آن قرار می‌دهیم و سرو می‌کنیم. بهتر است برای آماده شدن این نوشیدنی حتما با یک وسیله کوچک مثل گوشتکوب چوبی تمامی مواد دمنوش را کف لیوان بکوبیم تا طعم خوش آنها با آب‌جوش مخلوط شود. 
     
    دیجی پروتئین

    ادامه مطلب

  • دمنوش زعفران؛ ضد اضطراب و افسردگی

                                                            دیجی پروتئین 

     

     توضیحات :

     

     

     
     
     
     
    زعفران گلی زیبا و خوشبو است که به علت خواص درمانی بی شمار و هم چنین رنگ زیبا کاربرد های زیادی در مصارف غذایی دارد. به علت دارا بودن بوی خوش و رنگ نارنجی آن در دم کردن چای می توانید از آن استفاده نمایید.
    وب‌سایت سوران: زعفران گلی زیبا و خوشبو است که به علت خواص درمانی بی شمار و هم چنین رنگ زیبا کاربرد های زیادی در مصارف غذایی دارد. به علت دارا بودن بوی خوش و رنگ نارنجی آن در دم کردن چای می توانید از آن استفاده نمایید .چای زعفران نیز از گذشته تاکنون محبوب خانواده ها بوده است و آن را به همراه لیموی تازه و یا اندکی عسل مصرف می کرده اند زیرا نوشیدن چای زعفران باعث هضم شدن غذا می گردد.

    طرز تهیه دمنوش زعفران

    زعفران از نظر طب سنتی ایران، طبیعتی گرم دارد.

    استفاده از این دمنوش در دوران بارداری منع مصرف دارد زیرا موجب سقط جنین می شود.

    ادامه مطلب