Top
راسته  گوسفندی  پاک شده (مغز)دوتیکه منجمد عمده

راسته گوسفندی پاک شده (مغز)دوتیکه منجمد عمده

                                         

 

 

 توضیحات : راسته 

بسته بندی : به صورت کارتنی و لیبل خورده میباشد 

                            وزن : هرکارتن حدود 20 کیلو گرم بوده و برای فروش حداقل خرید 100 کیلوگرم در نظر گرفته شده است. البته برای نمونه یک کارتن هم با هزینه خریدار  توسط اسنپ یا اژ انس ارسال میگردد  قیمت فروش بسته به مقدار وزن خرید قابل مذاکره  است  //>

                         قیمت : قیمتهای درج شده در سایت برای حداقل فروش 100 کیلو در عمده فروشی میباشد

 

              

تهیه شده از گوشت ۲ طرف ستون فقرات گوسفند( بدون استخوان) . راسته حدود ده درصد از وزن لاشه را تشکیل داده ، جهت تهیه رست بیف (Roast beef) نیز استفاده می‌شود. گوشت راسته که اطراف ستون فقرات است و بسیار کم حرکت کرده و خیلی نرم و خوشمزه بوده و برای انواع کباب ها مناسب است.

محصول: راسته  گوسفندی بره بدون گیسک وبا  استخوان ابی (شیشک)

حداقل سفارش:حدود 500 کیلو گرم  یا مفدار موجود در انبار 

موارد مصرف: قصابی, رستوران ,کترینگ,هتل,اشپزخانه های طبخ غذا و هر جایی که نیاز به گوشت تازه دارن و مناسب برای چلو کباب برگ چنجه و...

توضیحات وزنی: وزن هرراسته گوسفندی بین 1الی 2.5کیلو گرم هستش که بستگی به نوع نژاد ,فصل ,زنده لاشه داره ,که به اندازه وزن خواسته شده بسته بندی انجام میگیره

توضیحات بسته بندی: در کارتن های  حدود 20 کیلویی با لیبل وزن و تاریخ و محل تولید است

ویژگی های مثبت محصول:  قیمت مناسب,بار به شرط بره شیشک ,ارسال حداقلی ,ارسال رایگان بالای500کیلو گرم , ضمانت مرجوعی دارد

ویژگی های منفی محصول:  ,به جهت اینکه در هر گوسفند یک راسته با وزن حدودی 2کیلو میباشد تولید کم وکمی نایاب  است 

 

 
 

نوع بسته بندی

شرایط نگهداری

چیدمان شده در ظروف بهداشتی و سلفون کشیده

فاقد خون مردگی

همراه با یک عدد پد جاذب رطوبت در کف بسته

به صورت تازه 72 ساعت در دمای 0 الی 4 درجه سانتی گراد، پس از انجماد 9 ماه در دمای 18- درجه سانتی گراد

 

قیمت: 19600000 تومان

 

 اصول و موازین بهداشتی نگهداری و حمل و نقل گوشت قرمز   

در کشتارگاه لاشه‌های گوشت پس از بازرسی و تأیید سلامت توسط دامپزشک، بنا بر سیاست‌های نگهداری، توزیع و بازار مسیرهای ذیل را طی کنند:

به تونل سرد 15+ درجه سانتی‌گراد منتقل می‌شوند تا مرحلة جمود نعشی (1) را طی نمایند و سپس لاشه‌ها را به تونل انجماد برده و در دمای 35- درجه سانتی‌گراد منجمد می‌کنند. لاشه‌های گوسفند به صورت کامـــــــل و لاشه‌های گاو به صـــــورت لاشه  و یا  پس از انجماد با پلاستیک (پلی‌اتیلن) پوشانده (2) و توسط کامیون‌های یخچال‌دار به مراکز فـــــــــــــروش و یا سردخانه‌هــای مخصوص نگهداری گوشت منجمد منتقل می‌کنند.

گاهی لاشه‌های گوشت بدون این که راهی تونل انجماد شوند، به صورت غیر منجمد (گوشت تازه) توسط کامیون‌های مخصوص حمل گوشت اصطلاحاً به صورت گوشت گرم به خرده فروشی‌ها و مراکز مصرف منتقل می‌شوند. دمای داخل کانتینر این کامیون‌ها می‌بایست برای حمل گوشت‌های تازه و گرم تا حداکثر 7 درجه سانتی‌گراد باشد (1) انتخاب دما‌های مذکور برای داخل کانتینر بستگی به مسافت کشتارگاه تا مراکز توزیع و مصرف و دمای محیط دارد. یعنی با افزایش دمای محیط و طول مسیر، دمای کانتینر باید کاهش بیشتری پیدا کند (1،2).

روش دیگر توزیع گوشت، توزیع آن به صورت تازه و قطعه‌بندی شده می‌باشد. در این حالت، لاشه‌های گوشت را قطعه‌بندی کرده و پس از استخوان گیری (3) در سالن مخصوص، قطعات گوشت ران، سر دست، قلوه‌گاه و ... را به طور مجزا در ظروف 1 تا 2 کیلوگرمی بسته‌بندی کرده و در دمای 1- تا 2 درجه سانتی‌گراد به فروشگاه‌ها و دیگر مراکز فروش و مصرف منتقل می‌کنند. این بسته‌‌ها باید در سبدهای بزرگ پلاستیکی قرار گیرند تا به پوشش آن‌ها آسیبی وارد نشود و حمل و نقل و بارگیری و تخلیه آن‌ها در محل بارگیری و تخلیه به آسانی صورت گیرد. در صورتی که دمای حمل و نقل و نگهداری این گوشت‌ها 1- تا 1+ باشد مدت نگهداری به 15 روز نیز می‌رسد. این مدت برای گوشت چرخ کرده 5 تا 7 روز می‌باشد (3،2).

روش دیگر توزیع گوشت این است که پس از قطعه‌بندی و استخوان‌گیری قطعات گوشت در داخل پوشش پلاستیکی که آن هم در داخل کارتن (به عنوان بسته‌بندی ثانویه) قرار گرفته، جای داده می‌شود. پس از آن کارتن‌های حاوی گوشت در تونل انجماد قرار گرفته و محتویات آن منجمد می‌شوند. پس از انجماد گوشت‌های کارتنی توسط کامیون‌های یخچال‌دار در دمای 20- یا 18- به مراکز نگهداری، فروش و مصرف حمل می‌شوند. برای انجماد گوشت‌های کارتن شده روش مناسب استفاده از صفحات سرد کننده می‌باشد که در آن میزان تماس صفحات و ضریب انتقال حرارت در صفحات فلزی سرد کننده بسیار بیشتر از جریان هوای سرد می‌باشد.

گاهی ممکن است لاشه‌های گوشت در سالن مجاور کشتارگاه قطعه‌بندی و بسته‌بندی نشده و به مراکز دیگری منتقل و سپس عملیات استخوان‌گیری، بسته‌بندی و انجماد بر روی گوشت صورت گیرد. در این صورت تا حد امکان باید کامیون‌های مخصوص حمل گوشت از پایین‌ترین دمـا (1- درجه سانتی‌گراد) برای حمل لاشه‌های گوشت تازه استفاده کنند.

 

مقایسه مواد مغذی در 100 گرم

  • پروتئین 30.4
  • آهن 1.2
  • کلسترل 9.5
  • انرژی 21.5
  • چربی 9.4
  • کالری 217
  • کربوهیدرات 0
  • امگا3 0/05
  • امگا6 0/33
  • فیبر 0
  • آب %61
  • چربی ترانس 0/37

نظرات کاربران

نظر بدهید