Top

گوشت سردست گوسفندی

                                                                               

توضیحات :

هر یک از اندام‌های حرکتی پیشین دام را سَردَست می‌گویند.

گوشت سردست پیرامون درشت‌نی بدن دام‌ها قرار دارد که استخوان بزرگی است که زیر زانو قرار گرفته‌است. گوشت سردست معمولاً پهن و مسطح است و برای تهیه خورش‌ها مناسب است. سردست بره را معمولاً یک‌تکه و در آرام‌پز می‌پزند و سردست گوساله را قرمه قرمه می‌کنند.

  • سردست، شامل یک ‌سوم گوشت قسمت‌های گردن، دست جلو و دنده‌هاست.

سردست حدود ۲۷ درصد از وزن لاشه را تشکیل می‌دهد و شامل ماهیچه‌های دست و شانه می‌باشد. قطعات سردست در کشورهای مختلف جهان به صورت متفاوت و به قطعات کوچک‌تر تقسیم شده و به فروش می‌رسد.

برخی از غذاهایی که با سردست تهیه می‌شود:

گوشت سردست برای انواع خورشت ها استفاده میش

 

" لطفا روی عکس زیر کلیک کنید در بخش نظر سنجی سایت شرکت کنید و با نظرات تان ما را در بهینه سازی سایت مان یاری داده ودر قرعه کشی جوایز (لوازم اشپزخانه )نظر سنجی شرکت فرمائید   متشکریم  "   

  • 1
  • 1

پرفروش ترین ها

پربازدیدترین ها