Top

اسپرسو لانگو

برای تهیه اسپرسو لانگو، آب و زمان بیشتری (زمان گرفتن شات) نسبت به اسپرسو معمولی نیاز است. این گونه که، آب به میزان گفته شده از پودر اسپرسو موجود در پرتافیلتر می گذرد. عبور آب از پودر قهوه حدودا ۱ دقیقه زمان می برد. ماحصل این شرایط قهوه ای است که حجم آب در آن حدودا ۳ الی ۴ برابر آب موجود در اسپرسو معمولی است.

حجم اسپرسو لانگو و طرز تهیه لانگوکدوم رو دوست دارید؟
 

عبور حجم زیاد آب از پودر قهوه و هم چنین، هم نشینی زیاد آب و قهوه در زمان زیاد، دلایل تلخی و کافئین زیاد این نوشیدنی است.
لانگو را در ویکی پدیا نیز می توانید ببینید.

نکات تهیه اسپرسو لانگو:

ممکن است اسپرسو لانگو با آمریکانو اشتباه گرفته شود اما این دو نوشیدنی تفاوتی با هم دارند:

  1. در آمریکانو: یک شات اسپرسو گرفته می شود و به آن آب داغ اضافه می شود
  2. در لانگو: از افزودن آب به اسپرسو خبری نیست اما به جای آن تمام حجم آب داغ از پودر قهوه می گذرد
یک فنجان قهوهنوش جان! تجربه قهوه نوشی هاتون رو برامون کامنت کنید
 
 
 
digiprotein.ir