Top

شیرینی صخره ای

شیرینی صخره ای همچون شیرینی پادرازی، شیرینی قندی، شیرینی کنجدی، شیرینی بهشتی و… با مواد اولیه کم و در دسترس تهیه می شود و نیاز به زمان پخت زیادی ندارد. در ادامه همراه ما باشید و از طرز تهیه شیرینی صخره ای دیدن نمایید.

مواد لازم  :

  • آرد ۲۰۰ گرم
  • کره ۱۰۰ گرم
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • شیر ۲ قاشق
  • شکر ۵۰ گرم
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
  • پودر کاکائو ۲ قاشق چای خوری
  • دارچین، هل هر کدام ۱ قاشق چای خوری
  • کشمش و مربای پوست پرتغال ۱۰۰ گرم

طرز تهیه شیرینی صخره ای

روش تهیه این نوع شیرینی بسیار ساده است، به این صورت که ابتدا آرد و کره را در داخل ظرفی با هم مخلوط می کنیم. سپس شکر، پودر کاکائو، بکنگ پودر و ادویه هایی مثل هل و دارچین را به آن اضافه می کنیم.

طرز تهیه شیرینی صخره ای

در این مرحله تخم مرغ و شیر را در ظرفی جداگانه هم زده و به مخلوط قبلی اضافه می نماییم. در پایان کشمش و مربا را اضافه می کنیم.

روش تهیه شیرینی صخره ای

حال مواد آماده شده شیرینی را در داخل فر قرار می دهیم، برای راحتی این کار می توانید یک قاشق از این مواد را بردارید و در سینی فر بریزید. (برای نتیجه گیری بهتر شیرینی ها را با فاصله از یکدیگر روی سینی فر بریزید تا بعد از پخت به یکدیگر نچسبند) ۱۵ دقیقه برای پخت این شیرینی زمان می دهیم، سپس آن را از فر خارج می کنیم.

نحوه پخت شیرینی صخره ای

توجه داشته باشید برای تهیه این شیرینی لازم است، فر را بر روی دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم نمایید تا شیرینی صخره ای خوشمزه و فوق العاده ایی داشته باشید.

 

دیجی پروتئین