گوساله زنده ارگانیک

گوساله زنده ارگانیک
بزودی

گوساله

گوساله زنده ارگانیک 

گوشت ارگانیک به علت اینکه در تولید آن هیچ گونه مواد شمیایی استفاده نشده و به علت عاری بودن تغذیه دام ها از هرگونه سموم (توکسین ها)، آنتی بیوتیک ها و سایر مکمل های رشد، دارای ارزش غذایی بالاتر و سلامت بیشتر بوده و طعم مطبوعی که همان طعم اصلی گوشت است را دارا می باشد. طبق مطالعات انجام شده در اتحادیه اروپا گوشت ارگانیک دارای امگا3 با ظرفیت بالا و دارای چربی پایین می باشد که همین امر باعث کاهش سرطان و سکته قلبی در انسان ها می گردد. گوشت ارگانیک به علت ارزش غذایی بالا مناسب تغذیه ورزشکاران، کودکان در حال رشد، خانم های باردار و افراد سالخورده می باشد. گوسفندان در مراتع و یا مزارع ارگانیک در فضای طبیعی آزادانه به طوری که امکان راه رفتن طولانی به هنگام چرا را داشته باشند پرورش داده می شوند. راه رفتن طولانی به هنگام چرا باعث عدم تجمع چربی اضافه در بدن دام گشته و باعث ترد و لذیذ بودن گوشت می گردد. دسترسی داشتن دام به چراگاه موجب تقویت سیستم ایمنی طبیعی بدن آن می شود.



نظرات کاربران


نظر بدهید


پشتیبانی