گوسفندی پنج تیکه وارداتی منجمدعمده
دیجی پروتئین
توضیحات:
این محصول به صورت تناز حداقل 2 تن یک ظرفیت نیسان قیمت گذاری شده و بصورت خرده فروشی امکان توضیع ندارد و به صورت مخلوط ران وکفدست راسته و گردن همراه با قلوگاه با درصد استاندارد عرضه میشود
وزن: حداقل دو تن به بالا
شرح محصول:این محصول پنج تیکه یک لاشه گوسفندی کامل خرد شده میباشد
چیدمان محصول:هر محصول استرج شده همراه با لیبل و استانداردهای معمول میباشد
تاریخ مصرف: زمان انقضاء این محصول به صورت انجماد از تاریخ تولید به مدت 9 ماه میباشد
بسته بندی منجمد : هر قسمت به صورت تک تک استرج شده و دارای مهر ولیبل کشور بسته بندی میباشد که در هر کارتن حدود 5 ال 8 قطعه متغییر میباشد
قیمت محصول در تناز بالا قابل مذاکره میباشد
محصولات مشابه
-
راسته گوسفندی دنده بلندمنجمد عمده
تماس بگیرید -
راسته گوسفندی وارداتی منجمد عمده
تماس بگیرید -
ران و کفدست گوسفندی وارداتی منجمد عمده
10700000 تومان -
گردن گوسفندی وارداتی منجمدعمده
9650000 تومان -
سردست گوسفندی منجمد عمده
تماس بگیرید -
ران گوسفندی وارداتی منجمد عمده
10550000 تومان -
کفدست گوسفندی بی استخوان وارداتی منجمد عمده
تماس بگیرید -
ماهیچه گوسفندی تفنگی منجمدعمده
تماس بگیرید -
گردن بره تازه عمده
تماس بگیرید -
قلوگاه گوسفندی با استخوان منجمدعمده
تماس بگیرید -
شهله گوسفندی منجمد عمده
تماس بگیرید -
دنبه گوسفندی منجمد عمده
6380000 تومان -
کفدست گوسفندی بدون ماهیچه منجمد عمده
تماس بگیرید -
خرد بدن گوسفندی منجمد عمده
5900000 تومان -
گردن گوسفندی منجمدعمده
8700000 تومان -
ران گوسفندی میش منجمد عمده
تماس بگیرید -
ران گوسفندی منجمد عمده
10450000 تومان -
قلوگاه گوسفندی منجمد عمده
6690000
6200000 تومان -
ماهیچه گوسفندی منجمد عمده
تماس بگیرید -
راسته گوسفندی داخلی منجمدعمده
تماس بگیرید -
ران وکفدست منجمد عمده
تماس بگیرید -
فیله گوسفندی منجمد عمده
تماس بگیرید -
کفدست گوسفندی منجمد عمده
9700000 تومان -
دمبالیچه گوسفندی منجمد عمده
تماس بگیرید -
شیشلیکی گوسفندی مواد زده 2 بندمنجمدعمده
15500000 تومان
محصولات مرتبط
اصول و موازین بهداشتی نگهداری و حمل و نقل گوشت قرمز
در کشتارگاه لاشههای گوشت پس از بازرسی و تأیید سلامت توسط دامپزشک، بنا بر سیاستهای نگهداری، توزیع و بازار مسیرهای ذیل را طی کنند:
به تونل سرد 15+ درجه سانتیگراد منتقل میشوند تا مرحلة جمود نعشی (1) را طی نمایند و سپس لاشهها را به تونل انجماد برده و در دمای 35- درجه سانتیگراد منجمد میکنند. لاشههای گوسفند به صورت کامـــــــل و لاشههای گاو به صـــــورت لاشه و یا پس از انجماد با پلاستیک (پلیاتیلن) پوشانده (2) و توسط کامیونهای یخچالدار به مراکز فـــــــــــــروش و یا سردخانههــای مخصوص نگهداری گوشت منجمد منتقل میکنند.
گاهی لاشههای گوشت بدون این که راهی تونل انجماد شوند، به صورت غیر منجمد (گوشت تازه) توسط کامیونهای مخصوص حمل گوشت اصطلاحاً به صورت گوشت گرم به خرده فروشیها و مراکز مصرف منتقل میشوند. دمای داخل کانتینر این کامیونها میبایست برای حمل گوشتهای تازه و گرم تا حداکثر 7 درجه سانتیگراد باشد (1) انتخاب دماهای مذکور برای داخل کانتینر بستگی به مسافت کشتارگاه تا مراکز توزیع و مصرف و دمای محیط دارد. یعنی با افزایش دمای محیط و طول مسیر، دمای کانتینر باید کاهش بیشتری پیدا کند (1،2).
روش دیگر توزیع گوشت، توزیع آن به صورت تازه و قطعهبندی شده میباشد. در این حالت، لاشههای گوشت را قطعهبندی کرده و پس از استخوان گیری (3) در سالن مخصوص، قطعات گوشت ران، سر دست، قلوهگاه و ... را به طور مجزا در ظروف 1 تا 2 کیلوگرمی بستهبندی کرده و در دمای 1- تا 2 درجه سانتیگراد به فروشگاهها و دیگر مراکز فروش و مصرف منتقل میکنند. این بستهها باید در سبدهای بزرگ پلاستیکی قرار گیرند تا به پوشش آنها آسیبی وارد نشود و حمل و نقل و بارگیری و تخلیه آنها در محل بارگیری و تخلیه به آسانی صورت گیرد. در صورتی که دمای حمل و نقل و نگهداری این گوشتها 1- تا 1+ باشد مدت نگهداری به 15 روز نیز میرسد. این مدت برای گوشت چرخ کرده 5 تا 7 روز میباشد (3،2).
روش دیگر توزیع گوشت این است که پس از قطعهبندی و استخوانگیری قطعات گوشت در داخل پوشش پلاستیکی که آن هم در داخل کارتن (به عنوان بستهبندی ثانویه) قرار گرفته، جای داده میشود. پس از آن کارتنهای حاوی گوشت در تونل انجماد قرار گرفته و محتویات آن منجمد میشوند. پس از انجماد گوشتهای کارتنی توسط کامیونهای یخچالدار در دمای 20- یا 18- به مراکز نگهداری، فروش و مصرف حمل میشوند. برای انجماد گوشتهای کارتن شده روش مناسب استفاده از صفحات سرد کننده میباشد که در آن میزان تماس صفحات و ضریب انتقال حرارت در صفحات فلزی سرد کننده بسیار بیشتر از جریان هوای سرد میباشد.
گاهی ممکن است لاشههای گوشت در سالن مجاور کشتارگاه قطعهبندی و بستهبندی نشده و به مراکز دیگری منتقل و سپس عملیات استخوانگیری، بستهبندی و انجماد بر روی گوشت صورت گیرد. در این صورت تا حد امکان باید کامیونهای مخصوص حمل گوشت از پایینترین دمـا (1- درجه سانتیگراد) برای حمل لاشههای گوشت تازه استفاده کنند.
وسایل حمل و نقل گوشت
در تجارت (خارجی و داخلی) و به شکل صنعتی و امور پشتیبانی نیروهای مسلح کشورها غالباً ، از گوشت منجمد استفاده میکنند و در صورتی که مسافت کم باشد و در صورت پیشبینی تجهیزات مناسب برای امور فوق، از گوشت غیر منجمد نیز استفاده میشود. در هر دو صورت، وسایل حمل و نقل باید مجهز به سردخانههای دارای تجهیزات کنترلی دما و رطوبت باشند. معمولاً برای حمل و نقل گوشت از کامیونهای کانتینردار مجهز به دستگاههای سرد کننده که تا 30- درجه سانتیگراد قدرت سردکنندگی دارند، استفاده میشود. اما عملاً دستگاه را روی دمای 20- درجه تنظیم میکنند. به تناسب وضعیت جغرافیایی، مسافت و امکانات موجود از وسایلی مانند هواپیما، کشتی و قطار نیز استفاده میشود. کشتیهای تجاری مخصوص، دارای امکانات تولید برق برای روشن نگهداشتن دستگاه سرد کننده بوده و مجهز به سردخانه میباشند. قطار مخصوص حمل مواد منجمد در واقع مجهز به واگنهای سردخانهای است که مواد غذایی منجمد و غیر منجمد برای حمل، در این واگنها قرار میگیرند. اما هواپیماهای مخصوص ترابری در حقیقت فاقد سردخانه هستند و برای انتقال سریع مواد غذایی منجمد و سرد در مدت زمان کوتاه در مواقعی که استفاده از امکانات دیگر یا مقرون به صرفه نیست و یا خیلی طولانی میشود، استفاده میگردد. مثلاً انتقال گوشت از مرکز کشور (تهران) به جزیره کیش. البته این کار اگر با دقت و سرعت انجام نشود حتماً به کیفیت گوشت آسیب وارد میسازد.
مقایسه مواد مغذی در 100 گرم
- پروتئین 33.9
- آهن 1.2
- کلسترل 124
- انرژی 24
- چربی 9.4
- کالری 217
- کربوهیدرات 0
- امگا3 0/05
- امگا6 0/33
- فیبر 0
- آب %61
- چربی ترانس 0/37
نظرات کاربران