شهله گوسفندی منجمد عمده
توضیحات :
شهله
چربوی گوشت . چربوی روی تن گوسفند و جز آن غیر دنبه . شهره . چربو وپیه گوشت چون بپزد. . و در تداول عامه شحله و شحره و شلهه (شلحه ) هم گویند :
نوع بسته بندی در کارتن و وکیوم شده در اوزان 20 کیلو با لیبل و مهر دامپزشکی وادرس محل تولید وتاریخ مصرف میباشد
بیشتر مصارفشهله در رستورانها تهیه غذا (کترینگها)و کارخانجات صنعتی برای فراوردهای پروتئینی استفاده میشود
وزن : هرکارتن حدود 20 کیلو گرم بوده و برای فروش حداقل خرید 100 کیلوگرم در نظر گرفته شده است. قیمت فروش بسته به مقدار وزن خرید قابل مذاکره است //>
قیمت : قیمتهای درج شده در سایت برای حداقل فروش 100 کیلو در عمده فروشی میباشد
معنی شهله در لغت نامه دهخدا
- شتلةالسم ؛ گیاه دافع سموم.
- شتلة قرنفل ؛ نام درختی است.
- شتلةالقطن ؛ علف پنبه. گیاه دافع سرطان.
- شتلةالکتان ؛ نام گیاهی است.
- شتلةالنیل ؛ گیاهی است که برای وسمه به کار رود. (از دزی ج 1 ص 727).
شهله. [ ش ُ ل َ / ل ِ ] (از ع ، ص ) پیرزن. (غیاث ). عجوز. سخت پیر. (یادداشت مؤلف ). || (اِمص ) میش چشمی. سیاهی و کبودی یا سرخی در سیاهی چشم. (یادداشت مؤلف ). رجوع به شهلة شود. || (اِ) گوشت بسیار چرب. (برهان ). گوشت بغایت چرب را گویند. (آنندراج ) (رشیدی ). گوشت بد. (یادداشت مؤلف ). چربوی گوشت. چربوی روی تن گوسفند و جز آن غیر دنبه. شهره. چربو وپیه گوشت چون بپزد. (یادداشت مؤلف ). و در تداول عامه شحله و شحره و شلهه (شلحه ) هم گویند :
ور نگرد شهله را در قدح نرگسی
نرگس شهلا شود منفعل اندر چمن.
روده زیچک شُش حسیبک دل کباب و خون جگر.
معنی شهله به فارسی
( اسم ) ۱ - چربی گوشت . ۲ - گوشت بسیار چرب .
میش چشمی گفته اند در شهله سیاهی چشم کمتر از رزقه است و خطوط سرخ ندارد .
محصولات مشابه
محصولات مرتبط
اصول و موازین بهداشتی نگهداری و حمل و نقل گوشت قرمز
در کشتارگاه لاشههای گوشت پس از بازرسی و تأیید سلامت توسط دامپزشک، بنا بر سیاستهای نگهداری، توزیع و بازار مسیرهای ذیل را طی کنند:
به تونل سرد 15+ درجه سانتیگراد منتقل میشوند تا مرحلة جمود نعشی (1) را طی نمایند و سپس لاشهها را به تونل انجماد برده و در دمای 35- درجه سانتیگراد منجمد میکنند. لاشههای گوسفند به صورت کامـــــــل و لاشههای گاو به صـــــورت لاشه و یا پس از انجماد با پلاستیک (پلیاتیلن) پوشانده (2) و توسط کامیونهای یخچالدار به مراکز فـــــــــــــروش و یا سردخانههــای مخصوص نگهداری گوشت منجمد منتقل میکنند.
گاهی لاشههای گوشت بدون این که راهی تونل انجماد شوند، به صورت غیر منجمد (گوشت تازه) توسط کامیونهای مخصوص حمل گوشت اصطلاحاً به صورت گوشت گرم به خرده فروشیها و مراکز مصرف منتقل میشوند. دمای داخل کانتینر این کامیونها میبایست برای حمل گوشتهای تازه و گرم تا حداکثر 7 درجه سانتیگراد باشد (1) انتخاب دماهای مذکور برای داخل کانتینر بستگی به مسافت کشتارگاه تا مراکز توزیع و مصرف و دمای محیط دارد. یعنی با افزایش دمای محیط و طول مسیر، دمای کانتینر باید کاهش بیشتری پیدا کند (1،2).
روش دیگر توزیع گوشت، توزیع آن به صورت تازه و قطعهبندی شده میباشد. در این حالت، لاشههای گوشت را قطعهبندی کرده و پس از استخوان گیری (3) در سالن مخصوص، قطعات گوشت ران، سر دست، قلوهگاه و ... را به طور مجزا در ظروف 1 تا 2 کیلوگرمی بستهبندی کرده و در دمای 1- تا 2 درجه سانتیگراد به فروشگاهها و دیگر مراکز فروش و مصرف منتقل میکنند. این بستهها باید در سبدهای بزرگ پلاستیکی قرار گیرند تا به پوشش آنها آسیبی وارد نشود و حمل و نقل و بارگیری و تخلیه آنها در محل بارگیری و تخلیه به آسانی صورت گیرد. در صورتی که دمای حمل و نقل و نگهداری این گوشتها 1- تا 1+ باشد مدت نگهداری به 15 روز نیز میرسد. این مدت برای گوشت چرخ کرده 5 تا 7 روز میباشد (3،2).
روش دیگر توزیع گوشت این است که پس از قطعهبندی و استخوانگیری قطعات گوشت در داخل پوشش پلاستیکی که آن هم در داخل کارتن (به عنوان بستهبندی ثانویه) قرار گرفته، جای داده میشود. پس از آن کارتنهای حاوی گوشت در تونل انجماد قرار گرفته و محتویات آن منجمد میشوند. پس از انجماد گوشتهای کارتنی توسط کامیونهای یخچالدار در دمای 20- یا 18- به مراکز نگهداری، فروش و مصرف حمل میشوند. برای انجماد گوشتهای کارتن شده روش مناسب استفاده از صفحات سرد کننده میباشد که در آن میزان تماس صفحات و ضریب انتقال حرارت در صفحات فلزی سرد کننده بسیار بیشتر از جریان هوای سرد میباشد.
گاهی ممکن است لاشههای گوشت در سالن مجاور کشتارگاه قطعهبندی و بستهبندی نشده و به مراکز دیگری منتقل و سپس عملیات استخوانگیری، بستهبندی و انجماد بر روی گوشت صورت گیرد. در این صورت تا حد امکان باید کامیونهای مخصوص حمل گوشت از پایینترین دمـا (1- درجه سانتیگراد) برای حمل لاشههای گوشت تازه استفاده کنند.
وسایل حمل و نقل گوشت
در تجارت (خارجی و داخلی) و به شکل صنعتی و امور پشتیبانی نیروهای مسلح کشورها غالباً ، از گوشت منجمد استفاده میکنند و در صورتی که مسافت کم باشد و در صورت پیشبینی تجهیزات مناسب برای امور فوق، از گوشت غیر منجمد نیز استفاده میشود. در هر دو صورت، وسایل حمل و نقل باید مجهز به سردخانههای دارای تجهیزات کنترلی دما و رطوبت باشند. معمولاً برای حمل و نقل گوشت از کامیونهای کانتینردار مجهز به دستگاههای سرد کننده که تا 30- درجه سانتیگراد قدرت سردکنندگی دارند، استفاده میشود. اما عملاً دستگاه را روی دمای 20- درجه تنظیم میکنند. به تناسب وضعیت جغرافیایی، مسافت و امکانات موجود از وسایلی مانند هواپیما، کشتی و قطار نیز استفاده میشود. کشتیهای تجاری مخصوص، دارای امکانات تولید برق برای روشن نگهداشتن دستگاه سرد کننده بوده و مجهز به سردخانه میباشند. قطار مخصوص حمل مواد منجمد در واقع مجهز به واگنهای سردخانهای است که مواد غذایی منجمد و غیر منجمد برای حمل، در این واگنها قرار میگیرند. اما هواپیماهای مخصوص ترابری در حقیقت فاقد سردخانه هستند و برای انتقال سریع مواد غذایی منجمد و سرد در مدت زمان کوتاه در مواقعی که استفاده از امکانات دیگر یا مقرون به صرفه نیست و یا خیلی طولانی میشود، استفاده میگردد. مثلاً انتقال گوشت از مرکز کشور (تهران) به جزیره کیش. البته این کار اگر با دقت و سرعت انجام نشود حتماً به کیفیت گوشت آسیب وارد میسازد.
مواد اصلی دنبه گوسفند حالت طبیعی
- انرژی ( کالری ) 902.00 کیلوکالری
- کربوهیدرات 0.00 گرم
- پروتئین 0.00 گرم
- چربی 100.00 گرم
- آب 0.00 گرم
- فیبر 0.00 گرم
- قند 0.00 گرم
- کلسترول 102.00 میلی گرم
ویتامین های دنبه گوسفند حالت طبیعی
- ویتامین A 0.00 میکروگرم
- ویتامین D 0.70 میکروگرم
- ویتامین E 2.80 میلی گرم
- ویتامین K 0.00 میکروگرم
- ویتامین C 0.00 میلی گرم
- تیامین (B1) 0.00 میلی گرم
- ریبوفلاوین (B2) 0.00 میلی گرم
- نیاسین (B3) 0.00 میلی گرم
- کولین (B4) 79.80میلی گرم
- پانتوتنیک اسید (B5) 0.00 میلی گرم
- ویتامین B6 0.00 میلی گرم
- فولات (B9) 0.00میکروگرم
- ویتامین B12 0.00 میلی گرم
مواد معدنی دنبه گوسفند حالت طبیعی
- کلسیم 0.00 میلی گرم
- آهن 0.00 میلی گرم
- منیزیم 0.00 میلی گرم
- فسفر 0.00 میلی گرم
- پتاسیم 0.00 میلی گرم
- سدیم 0.00 میلی گرم
- روی 0.00 میلی گرم
- مس 0.00 میلی گرم
- منگنز 0.00 میلی گرم
- سلنیم 0.20 میکروگرم
نظرات کاربران