Top
خرده راسته بره منجمد عمده

خرده راسته بره منجمد عمده

 

توضیحات محصولات دیجی پروتئین:

نام محصول:  خرده راسته گوسفند بره 
تاریخ محصول:  از زمان تولید محصول در حرارت منفی 0 تا 4 درجه سانتیگراد  72 ساعت و سپس در تونل انجماددر دمای منفی 40 درجه سانتی گراد منجمد میشود وتاریخ انقضای محصول 9 ماه پس از تولید میباشد 
مواردمصرف :تمامی مراکز پخت وپز  کترینگ رستورانها تالار و مراکز دارای آشپزخانه دولتی وخصوص 
بسته بندی :بسته بندی به 2 صورت کیسه نایلون (فله ) یا بسته های 5 .10 .20 کیلوی به صورت کارتن شده میباشد که در هرکدام از بسته بندیها لیبل(مارک) تاریخ ومکان بسته بندی ذکر شده است
حداقل سفارش:حداقل شفارش برای این محصول 500 کیلو در نطر گرفته شده است که البته برای نمونه  100 کیلو برای اولین بار ارسال ان را ازاد اعلام کرده است 
ویژگی های مثبت:از ویزگی های خوب این محصول میتوان بدون چربی اضافه شده, قیمت مناسب,بار به شرط بره شیشک ,ارسال حداقلی , ضمانت مرجوعی کیفیت عالی این محصول برای کباب کوبیده . لقمه بشقابی اشاره کرد 

ویژگی های منفی:از ویژگیهای منفی این محصول تولید کم و عدم دسترسی به این محصول در تمامی اوقات و فصول سال میباشد 

شرح  محصول: این محصول از کنار راسته بره هنگام جداسازی و پاک سازی این محصول به جهت ارتقاء سطح کیفی راسته از با استخوان به بی استخوان و از بی استخوان به پاک شدهراسته یا مغز راسته میباشداز یه راسته با استخوان گوسفندی تقریبا 20تا25 درصد خس (استخوان) 35 تا30 درصد مغز (راسته بدون چربی واضافات)45تا 50 درصد خرده در تولید  میگردد در صورتی که  راسته رو 30 کیلو در نظر بگیریم حدود 10/350 کیلوگرم خرده تولید میگردد

روش ارسال محصول:روش حمل محصولات منجمد و تازه با کامیونت های یخچال دار میباشد که بسته به وزن محصول (بار)نوع کامیونت ها در اندازه وزن کالا است و البته در اوزانی که به صورت نمونه 100 کیلوی یا زیر 500 کیلو میباشد ارسال با آژانس های باری بدون یخچال بوده وهزینه حمل بعهده مشتری محترم میباشد ولی در اوزان بالای 500 کیلو تا تنازهای مختلف کرایه حمل قابل مذاکره میباشد 



قیمت: 11200000 تومان
بهترین قسمت گوشت گوسفندی برای کباب چیست؟
زمان مورد نیاز برای مطالعه مطلب : 2 دقیقه

بهترین قسمت گوشت گوسفندی برای کباب چیست؟

 گوشت گوسفندی دارای مقادیر زیادی پروتئین و امگا سه است و این تصور که امگا 3 فقط در روغن های گیاهی موجود است اشتباه می باشد. شاید شما نیز از آن دسته از افرادی باشید که بگویید گوشت قرمز به علت داشتن کلسترول بالا باید از برنامه غذایی حذف شود، درحالی که با متوقف نمودن مصرف گوشت، بدن با کمبود کلسترول خوب مواجه می شود. گوشت های گوسفندی استخوان دار می باشند و در مقایسه با گوشت گاو چربی کمتری دارند.

کدام قسمت گوشت گوسفندی برای کباب بهتر است؟

 

جالب است بدانید که یکی از لذیذ ترین گوشت های جهان، گوشت گوسفندی می باشد. طبع گوشت گوسفند برخلاف گوشت گوساله گرم می باشد به همین علت برای طبخ انواع غذاها مناسب است. قیمت این گوشت در مقایسه با دیگر گوشت ها بیشتر و گران تر می باشد. کباب از غذاهای مورد علاقه ایرانیان است که می توان با گوشت گوسفند تهیه نمود. شایان ذکر است که بخش های پر تحرک گوسفند دارای طعم بهتری می باشند و سفت تر هستند و برای غذاهای آب پز مناسبند، در مقابل بخش های کم تحرک برای کباب کردن مناسب می باشند. گوشت گوسفند دارای بخش های مختلفی می باشد که در ادامه شما را با بهترین بخش های گوشت گوسفندی برای کباب آشنا خواهیم کرد.
1- دنده
گوشت این قسمت از گوسفند خوش طعم، ترد، پرچرب، لطیف، نرم و نازک می باشد که جزو لذیذ ترین بخش های گوشت گوسفندی محسوب می شود. از این قسمت اصولا برای تهیه ی شیشلیک استفاده می شود.
2- فیله
این گوشت برای تهیه ی کباب مناسب است.  اصولا قسمت نرم زیر راسته و پشت کمر نسبت به گوشت راسته صاف تر می باشد. یکی از غذاهایی که با این قسمت از گوشت گوسفند تهیه می شود چنجه است که بسیار لذیذ می باشد.
3- راسته
راسته در قسمت اطراف ستون فقرات گوسفند واقع شده است. این قسمت جزو قسمت های کم تحرک گوسفند می باشد و همانطور که پیش تر ذکر کردیم برای کباب بسیار مناسب می باشد و طعم خوشمزه ای دارد. چربی این بخش بسیار کم است و قیمت بالایی را نیز از آن خود کرده است. کباب برگ از جمله کباب هایی می باشد که با قسمت راسته گوشت گوسفندی تهیه می شود.

 

4- قلوه گاه و دم سینه
این قست جزو محکم ترین بخش لاشه می باشد و اصولا از چرخ کرده این قسمت برای کباب کوبیده استفاده می شود. چربی این بخش از گوشت گوسفند زیاد می باشد. پس بهتر است برای تهیه ی کباب کوبیده کم چرب این قسمت از گوشت گوسفند را با گوشت گوساله قاطی کنید.

5- شانه ی گوسفند
این بخش در نیمه ی پایینی بدن گوسفند واقع شده است. قیمت این بخش از گوشت گوسفند به علت این که استخوان دارد ارزانتر از ران می باشد.
6- سینه
سینه در زیر شکم گوسفند قرار دارد.
7- مغز و کعب ران
شاید اسم کباب حسینی به گوشتان خورده باشد. نوعی کباب است که  با سیخ چوبی طبخ می شود. این گوشت در انتهای لاشه ی گوسفند قرار دارد و از گوشتی لخم برخوردار است.

گوشت دنده

گوشت دنده گوسفندی

گوشت دنده یکی از لذیذترین قسمت های گوشت گوسفند است. این گوشت نرم ، لطیف ، ترد ، پرچرب و خوش طعم است. از دنده گوسفندی برای تهیه یکی از محبوب ترین انواع کباب یعنی کباب دنده که به شیشلیک معروف است ، استفاده می کنند.

گوشت راسته

این قسمت در کنار ستون فقرات گوسفند قرار داشته و درصد چربی آن بسیار کم است. راسته گران است و بسیار خوشمزه است. این قسمت یکی از قسمت های کم حرکت گوسفند بوده و برای پخت غذاهای مختلف و انواع کباب میتوان از آن استفاده کرد. تقریبا یک گوسفند 3 کیلو گوشت راسته دارد. یکی از کباب های گوسفندی بسیار لذیذ که با گوشت راسته تهیه می شود کباب برگ است. خوردن راسته گوسفند برای کسانی که دچار ضعف در ستون فقرات خود بوده یا دیسک کمر دارند مفید است.

گوشت فیله

گوشت فیله گوسفندی

گوشت فیله گوشت پشت کمر و پشت جگر سفید و قسمت نرم زیر راسته است، این گوشت نسبت به گوشت راسته نرم تر و صاف تر است. گوشت فیله برای تهیه کباب برگ بسیار مناسب است. چنجه یکی از محبوب‌ترین غذاهای گوشتی است که منشا و خاستگاه آن منطقه خاورمیانه و عمدتاً ایران است. این غذا بعدها در آسیای صغیر پر طرفدار شد و در حال حاضر در سراسر جهان یافت می‌شود. کباب چنجه یکی از انواع کباب هایی است که با گوشت فیله تهیه می شود.

مقایسه مواد مغذی در 100 گرم

  • پروتئین 15.6
  • آهن 20
  • کلسترل 19
  • انرژی 90
  • چربی 83
  • کالری 231
  • کربوهیدرات .29
  • امگا3 50
  • امگا6 40
  • فیبر .459
  • آب 70
  • چربی ترانس 45

نظرات کاربران

نظر بدهید