نام محصول:گوشت گوساله چرخ کرده |
تاریخ محصول:از تاریخ تولید به مدت 6 ماه میباشد |
مواردمصرف :تمامی مراکز پخت پز کترینگها رستوران ها ومراکز دولتی وخصوص وخانوار میباشد |
بسته بندی :به صورت بسته های 500 و800 و1کیلوی ویا به صورت فالبهای 10 تا 20 کیلویی به همراه لیبل تاریخ تولید مکان تولید ومهر استاندار ودامپزشکی کشو ر میباشد |
حداقل سفارش:برای این محصول حداقل سفارش 1000 کیلو گرم (یک تن) ولی برای نمونه حداقل 100 کیلو گرم است |
ویژگی های مثبت:در همه فصول سال موجود و از نوع گوساله یک دست به روشهای صنعتی تولید گردیده است |
ویژگی های منفی:متاسفانه در مراکز غیر قانونی گوشتهای غیر استاندارد وغیر بهداشتی چرخ شده و بدون ازمایش کیفیت ان نمیتوان متوجه شد |
شرح محصول: گوشت چرخ کرده گوساله خالص بدون کوچکتری اضافات غیر استفاده و غده گیری شده در دستگاه گیوتین اول خرد شده وسپس به قطعات مورد سفارش بسته بندی میگردد |
روش ارسال محصول:با کامیونت های یخچال دار و مجوز دامپزشکی در صورت سفارشات نمونه با آژانس ارسال میگردد |
چرخکرده گوساله منجمد عمده
محصولات مشابه
محصولات مرتبط
بسته بندی گوشت چرخ کرده ممتاز در منزل
اصولا ما مردم ایران بر این باور هستیم که گوشت بارنج را باید زیاد تهیه نماییم، و آن را در فریزر نگهداری نماییم. البته در این که آیا این باور درست است یا غلط، فعلا صحبتی نخواهیم داشت. اما اجازه دهید حداقل درمورد نحوه بسته بندی گوشت چرخ کرده ممتاز و دیگر گوشت ها را بررسی کنیم.
برای اینکه گوشت چرخ کرده را در فریزر نگهداری نمایید، بهتر است همیشه به این مسئله توجه داشته باشید که دمای فریزر بالا نیست. پس نباید شما گوشت چرخ کرده ممتاز را با ضخامت بالایی بسته بندی نمایید. بهترین عمل این است که این گوشت ها را به لایه های نازکی بسته بندی نموده، و نگهداری نمایید.
همه مادران با این مسئله درگیر هستند، که از مواد غذایی برای آشپزی استفاده نمایند، که سالم و مفید باشد. یکی از مهمترین مواد غذایی که در هر غذایی توسط مادرها مورد استفاده قرار می گیرد، گوشت قرمز می باشد. گوشت های را به روش های مختلفی همچون گوشت چرخ کرده ممتاز در غذاهای متعددی استفاده می کنند.
گوشت چرخ کرده ممتاز
دلایلی استفاده از گوشت چرخ کرده ممتاز در غذا چیست؟
حتما شما هم در خانه کودکی دارید که از خوردن گوشت قرمز بیزار است. یکی از ترفند هایی که مادرها برای این چنین فرزندانی باید به کار ببرند، استفاده از گوشت چرخ کرده ممتاز است. با این روش کودکان نیازی نیست گوشت را ببینند یا بجوند. پس به راحتی آن را فرو می دهند و از خواص بسیار زیاد آن بهره مند می شوند.
اما مسلما برای نگهدای از این دسته گوشت ها، لازم است برخی نکات را رعایت نمایید. مثلا شما باید بدانید به چه روشی اقدام به بسته بندی گوشت های چرخ کرده نمایید. از طرف دیگر نحوه نگهداری، توزیع، مصرف، و تهیه گوشت چرخ کرده ممتاز نیز بسیار مهم است.
باید بسته بندی و فریز کردن گوشت های چرخ کرده به صورتی انجام شوند، که در آنها مواد مغذی سالم و قابل استفاده حفظ شود. زیرا بسیاری از این مواد و ویتامین ها، به محض فریز شدن از بین می رود. پس نحوه نگهداری از این گوشت ها را حتما مد نظر قرار دهید.
گوشت چرخ کرده
نحوه تهیه گوشت های چرخ کرده به چه صورت است؟
معمولا گوشت های چرخ کرده را از قسمت های لاشه دام، که چربی بیشتری نسبت به دیگر قسمت های گوشت دارند، تهیه می کنند. زیرا این چربی های موجود در گوشت چرخ کرده ممتاز منجر می شوند، از خشکی گوشت کاسته شود. که علاوه بر بهبود بافت، طعم این گوشت ها را نیز بهتر می کند.
حتما شما هم متوجه این مسئله شده اید، که در منزل هر نوع گوشتی را چرخ می کنید، از خشکی خاصی برخوردار می باشد. که منجر می شود تا قابلیت چسبندگی خود را از دست دهد. به همین دلیل نمی توان از این گوشت ها برای طبخ کوبیده یا همبرگر استفاده کرد.
طبق استاندارد گوشت چرخ کرده ممتاز باید حداکثر 25 درصد چربی در خود داشته باشد. هر چه قدر چربی موجود در گوشت های چرخ کرده بیشتر باشد، مسلما در تعیین درجه بندی آن تاثیر گذار خواهد بود. معمولا گوشت های چرخ کرده درجه یک، دارای حداکثر 10 درصد چربی می باشند.
گوشت های چرخ کرده درجه دو بیش از 17 درصد چربی دارند، و گوشت های چرخ کرده درجه سه، 25 درصد. این نکته را در خصوص گوشت چرخ کرده ممتاز در نظر داشته باشید، که هر چه قدر درصد چربی در گوشت پایین تر باشد، قیمت گوشت چرخ کرده بالاتر می رود.
اگر قصد دارید اقدام به خرید گوشت های چرخ کرده نمایید، این نکته را به خاطر داشته باشید، که گوشت های چرخ کرده را از مراکز معتبر تهیه نمایید. زیرا این ماده غذایی از اهمیت و ارزش غذایی بالایی برخوردار می باشد.
کالری گوساله، گوشت، چرخ کرده - ارزش غذایی گوساله، گوشت، چرخ کرده
کالری گوساله، گوشت، چرخ کرده
تشکیل دهنده اصلی | مقدار در100 گرم |
---|---|
انرژی (کالری) | 172 کیلوکالری |
کربوهیدرات | 0.00 گرم |
پروتئین | 24.38 گرم |
چربی | 7.56 گرم |
آب | 66.76 گرم |
فیبر | 0.00 گرم |
قند | 0.00 گرم |
کلسترول | 103.00 میلی گرم |
نام ویتامین | مقدار در 100 گرم |
---|---|
ویتامین A | 0.00 میکروگرم |
ویتامین D | 0.00 میکروگرم |
ویتامین E | 0.15 میلی گرم |
ویتامین K | 1.20 میکروگرم |
ویتامین C | 0.00 میلی گرم |
تیامین (B1) | 0.07 میلی گرم |
ریبوفلاوین (B2) | 0.27 میلی گرم |
نیاسین (B3) | 8.03 میلی گرم |
کولین (B4) | 95.00میلی گرم |
پانتوتنیک اسید (B5) | 1.16 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0.39 میلی گرم |
فولات (B9) | 11.00میکروگرم |
ویتامین B12 | 1.27 میلی گرم |
نام ماده معدنی | مقدار در 100 گرم |
---|---|
کلسیم | 17.00 میلی گرم |
آهن | 0.99 میلی گرم |
منیزیم | 24.00 میلی گرم |
فسفر | 217.00 میلی گرم |
پتاسیم | 337.00 میلی گرم |
سدیم | 83.00 میلی گرم |
روی | 3.87 میلی گرم |
مس | 0.10 میلی گرم |
منگنز | 0.04 میلی گرم |
سلنیم | 13.70 میکروگرم |
تشکیل دهنده اصلی | مقدار در100 گرم |
---|---|
انرژی (کالری) | 144 کیلوکالری |
کربوهیدرات | 0.00 گرم |
پروتئین | 19.35 گرم |
چربی | 6.77 گرم |
آب | 72.84 گرم |
فیبر | 0.00 گرم |
قند | 0.00 گرم |
کلسترول | 82.00 میلی گرم |
نام ویتامین | مقدار در 100 گرم |
---|---|
ویتامین A | 0.00 میکروگرم |
ویتامین D | 0.00 میکروگرم |
ویتامین E | 0.26 میلی گرم |
ویتامین K | 0.00 میکروگرم |
ویتامین C | 0.00 میلی گرم |
تیامین (B1) | 0.08 میلی گرم |
ریبوفلاوین (B2) | 0.27 میلی گرم |
نیاسین (B3) | 7.50 میلی گرم |
کولین (B4) | 0.00میلی گرم |
پانتوتنیک اسید (B5) | 1.31 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0.41 میلی گرم |
فولات (B9) | 13.00میکروگرم |
ویتامین B12 | 1.34 میلی گرم |
نام ماده معدنی | مقدار در 100 گرم |
---|---|
کلسیم | 15.00 میلی گرم |
آهن | 0.83 میلی گرم |
منیزیم | 24.00 میلی گرم |
فسفر | 203.00 میلی گرم |
پتاسیم | 315.00 میلی گرم |
سدیم | 82.00 میلی گرم |
روی | 3.06 میلی گرم |
مس | 0.11 میلی گرم |
منگنز | 0.03 میلی گرم |
سلنیم | 8.10 میکروگرم |
آنچه که همه راجع به گوشت چرخکرده باید بدانند

دغدغه همه مادران در مورد تغذیه فرزندانشان، تهیه غذای سالم و مفید برایشان است که یکی از مهمترین آنها گوشت میباشد. مشکل اینجا است که اغلب کودکان تمایلی به مصرف گوشت ندارند، اما شکل چرخ شده این محصول را با رغبت بیشتری مصرف میکنند. علاوه بر مشکل فوق مسائلی همچون عدم رعایت موازین بهداشتی در طول تهیه، تبدیل، نگهداری، توزیع و مصرف این فرآورده و همچنین عدم مدیریت صحیح بهداشتی موجب کاهش هرچه بیشتر مواد مغذی سالم و قابلاستفاده در آن میگردد، لذا لازم دانستیم تا به برخی از مهمترین سۆالاتی که در تهیه و مصرف این محصول متوجه مادران میگردد پاسخ دهیم.
انواع گوشت چرخکرده کداماند؟
گوشت چرخکرده معمولاً از قسمتهایی از لاشه دام که چربی بیشتری دارد تهیه میگردد، زیرا چربی از خشکی گوشت میکاهد و موجب بهبود بافت و طعم آن میشود. به طوری که اگر در منزل گوشت خالص را چرخ کنیم، محصولی خشک و فاقد چسبندگی لازم برای تهیه همبرگر و کوبیده و... خواهیم داشت که طی پخت به راحتی وا میروند، البته میزان چربی نیز باید متناسب با استاندارد و ویژگیهای تعیینشده رسمی باشد. مطابق استاندارد، گوشت چرخکرده باید حداکثر 25 درصد چربی داشته باشد و بر اساس میزان چربی آن درجه گوشت چرخکرده تعیین میگردد. به طوری که گوشت چرخکرده درجه یک دارای حداکثر 10 درصد چربی و گوشت چرخکرده درجه دو دارای حداکثر 17 درصد چربی و گوشت چرخکرده درجه سه دارای حداکثر 25 درصد چربی میباشد. قابلذکر است که هر چه درصد چربی پایینتر باشد، قیمت گوشت چرخکرده بالاتر خواهد بود.
بهترین روش تهیه گوشت چرخکرده چیست؟
راههای مختلفی برای تهیه گوشت چرخکرده وجود دارد که برای هر کدام نکاتی را باید مورد توجه قرار داد تا از سلامت محصول مطمئن شد که در این مقاله به آنها میپردازیم. راه اول برای تهیه گوشت چرخکرده این است که آن را از قصابیها خریداری کنیم. برای تهیه گوشت چرخکرده از قصابیها باید گوشت در حضور مشتری از لاشه ممهور به مهر دامپزشکی جدا شود و در چرخگوشت خالی و تمیز چرخ شود. به گوشت چرخکرده نباید هیچگونه ماده افزودنی و نگهدارنده اضافه شود. استفاده از اندامهایی مانند پستان، طحال، ریه، مثانه، بافتهای غضروفی و غدهای غدد لنفاوی، رگوپی، چربیهای صفاقی و گوشت سر و صورت و اندامهایی که از نظر شرعی مصرف آنها منع شده است در این فرآورده ممنوع میباشد و در صورت تخلف نسبت به تعطیل نمودن واحد در مرحله اول به مدت یک ماه و در مرحله بعد به لغو مجوز تهیه این محصول اقدام خواهد شد. تمام تجهیزات و وسایل و لوازم مورد استفاده در قصابیها برای تکه کردن و چرخ کردن گوشت، از قبیل چرخگوشت، میز کار و... باید از جنس مواد زنگ نزن (استیل) و قابل شستشو و ضدعفونی باشند.
راه دوم برای تهیه گوشت چرخکرده خریداری این محصول به صورت آماده از فروشگاههای معتبر میباشد؛ و سئوالی که اغلب برای مصرفکنندگان پیش میآید این است که چرا قیمت یک کیلو گوشت چرخکرده پایینتر از قیمت یک کیلو گوشت لخم گوسفند یا گوساله میباشد. دلیل آن این است که کارخانههای تولید این محصولات، گوشت تازه را به طور مستقیم از کشتارگاهها و به قیمت بسیار کمتری نسبت به خرید و مصرف خانگی خریداری میکنند و از طرف دیگر هم وقتی محصولی مانند گوشت چرخکرده در مقیاس صنعتی تولید میشود، هزینههای تولید آن به مراتب پایینتر میآید و نتیجهاش هم این میشود که ما یک کیلو گوشت چرخکرده را با قیمتی پایینتر از یک کیلو گوشت گوسفند یا گوساله در فروشگاهها میبینیم. راه سوم و بهترین راه برای تهیه گوشت چرخکرده، در صورتی که فرصت کافی داشته باشید این است که گوشت سالم را از قصابی مورد اطمینان و از لاشه ممهور به مهر دامپزشکی خریده و بعد از شستوشوی کامل در خانه، خودتان آن را چرخ کنید. در این صورت میتوان مطمئن بود که از سایر اجزای لاشه به خصوص غدد که اشکالاتی را در تنظیم هورمونی بدن ایجاد میکنند وارد گوشت چرخکرده نکردهایم و از چرخگوشت منزل که به تمیز بودن آن اطمینان داریم استفاده کردیم. البته یادآوری میکنیم که مصرف گوشتهای چرخکرده کارخانهای با توجه به نکات ذکرشده در قبل، بلامانع است به خصوص برای افراد پرمشغله که فرصت کمتری برای تهیه این محصول دارند. انتخاب گوشت مناسب برای چرخ کردن اهمیت دارد و بهتر است از گوشت گرم (تازه) برای این کار استفاده کنیم زیرا اگر گوشت را درحالیکه هنوز منجمد است، چرخ کنیم، کریستالهای یخ موجود در آن، دیواره سلولها را میشکند و شیره داخل سلول یا خونابه به خارج ترشح میشود و گوشت در اصطلاح آب میاندازد و از ارزش غذایی آن به مقدار زیادی کاسته میشود.

روش مطلوب انجماد گوشت چرخکرده چیست؟
در مورد انجماد و بستهبندی گوشت چرخکرده در منزل باید توجه کرد که هرچه حجم گوشت درون بسته کمتر و ضخامت گوشت کمتر و به صورت لایه پهنتر و نازکتر باشد و دمای فریزر نیز پایینتر باشد، گوشت هم زودتر یخ میزند و هم کیفیت بالای آن از دست نمیرود. برعکس اگر بستهبندی ضخیم و پرحجم باشد، احتمال یخ نزدن سریع گوشتهایی که در مرکز بستهبندی قرار دارند، وجود خواهد داشت و این امر میتواند باعث ایجاد فساد در مرکز بستهبندی و انتشار آن به سایر قسمتها بشود یا تغییر کیفیت گوشت را در پی داشته باشد.باید دقت کرد که بستهبندی گوشت پاره یا سوراخ نشود، زیرا آب سطحی گوشت از طریق این سوراخها به سرعت بخار میشود و لکههای سفیدی روی گوشت ایجاد میکند که سوختگی انجمادی (Freezing Burn) نام دارد که ظاهر بدی به محصول میدهد که البته این لکههای سفید خطرناک نیستند و مشکل تغذیهای ایجاد نمیکنند، ولی در صورت مشاهده باید محصول را در یک کیسه ضخیم دیگر قرار داد تا از سوختگی بیشتر جلوگیری کرد، ولی اگر پس از انجماد، روی گوشت لکههای سیاه دیده شد باید از مصرف آن خودداری کرد.
نکاتی برای خرید محصولات کارخانهای گوشت چرخکرده
نوع گوشت چرخکرده، تاریخ تولید و تاریخ انقضا و نوع درجه آن بر روی برچسب بستهها باید درج شده باشد.
گوشت چرخکرده تازه در کلیه مراحل تولید، توزیع و عرضه باید در دمای صفر تا 4 درجه سانتیگراد نگهداری شود. عمر نگهداری گوشت چرخکرده تازه در دمای برودت یخچال (صفر تا 4 درجه سانتیگراد) دو روز میباشد. عمر نگهداری گوشت چرخکرده منجمد در دمای برودت فریزر (18- درجه سانتیگراد) سه ماه میباشد.
به هنگام خرید باید دقت کرد که گوشت چرخکرده را آخر از همه خریداری کنید تا در حد امکان سرد بماند و بستههایی را انتخاب کنید که کاملا سرد و محکم و بدون پارگی بستهبندیشده باشند. بلافاصله که گوشت به منزل آورده شد در داخل کیسههای ضخیم فریزری، به صورت یک لایه نازک مجدداً بستهبندیشده و تاریخ انقضا روی بستههای جدید علامتگذاری شوند و داخل فریزر با دمای 18- نگهداری گردد تا گوشتهایی که زودتر داخل فریزر گذاشتهاید را زودتر هم مصرف کنید.
هرچه حجم گوشت درون بسته کمتر و ضخامت گوشت کمتر و به صورت لایه پهنتر
و نازکتر باشد و دمای فریزر نیز پایینتر باشد، گوشت هم زودتر یخ میزند و هم کیفیت بالای آن از دست نمیرود
گوشت قرمز چرخ شده نباید خیلی پررنگ باشد البته رنگ برخی از اقلام نظیر گوساله از رنگ گوسفند کمی تیرهتر است. گاهی هنگام خرید در فروشگاهها، گوشتهای چرخکرده بستهبندی از بیرون ظاهری قرمز، ولی داخل آن رنگ خاکستری یا قهوهای کدر دارند. این به دلیل آن است که اکسیژن هوا با رنگدانه سطح گوشت (میوگلوبین) ترکیب میشود و رنگ قرمز روشن تولید میکند، ولی لایههای داخلی گوشت به علت عدم تماس با اکسیژن به رنگ قهوهای یا خاکستری میباشد. رنگ قرمز روشن، نشاندهنده تازگی گوشت چرخکرده است، ولی لزوماً این بدان معنا نیست که گوشتهای دیگر مانده و فاسد هستند. البته قابلذکر است که اگر تمام قسمتهای گوشت بستهبندی، رنگ خاکستری یا قهوهای داشته باشد، نشانه شروع اکسیداسیون و احتمالاً فساد گوشت میباشد.
روش مطلوب انجماد زدایی یا دیفراست گوشت چرخکرده چیست؟
بهترین روش برای رفع انجماد گوشت چرخکرده منجمد، قرار دادن آن در یخچال به مدت 24ساعت میباشد. این روش موجب رفع انجماد گوشت در محیط خنک با حداقل رشد باکتریها میشود. ماده غذایی منجمد باید داخل ظرفی قرار گیرد تا مایعات حاصل از رفع انجماد یا خونابه در داخل آن جمعآوری شوند این مایعات نه تنها نجس و کثیف نیست، بلکه بسیار مغذی است و باید به همراه گوشت وارد غذا شود و نباید آنها را دور ریخت. همچنین برای انجماد زدایی سریعتر نیز میتوان از ماکروویو استفاده کرد. در صورتی که از ماکروویو استفاده شود، باید بلافاصله پس از رفع انجماد، گوشت را پخته و مصرف کرد، زیرا در طول رفع انجماد در ماکروویو قسمتهایی از گوشت ممکن است پخته شوند. هرگز گوشت چرخکردهای را که رفع انجماد شده، نباید دوباره منجمد کرد زیرا هم بسیاری از خواص خود را طی انجماد مجدد از دست میدهد و هم اینکه امکان رشد میکرو ارگانیسمها را در فواصل انجماد زدایی و انجماد مجدد بیشتر میکند.
روش صحیح پخت گوشت چرخکرده چیست؟
به منظور پخت گوشت چرخکرده، قبل از انجماد زدایی بهتر است گوشت یخ زده را به طور مستقیم داخل قابلمه و روی شعله ملایم قرار داد تا به آرامی انجماد زدایی شده و درعینحال خونابه احتمالی آن نیز وارد غذا بشود و ارزش غذایی و طعم غذا نیز بهتر شود. ولی اگر بخواهیم از گوشت چرخکرده در فرمولاسیون غذاهایی استفاده کنیم حتماً باید انجمادزدایی داخل یخچال انجام شود و خونابه نیز به غذا برگردانده شود. برای اطمینان از نابودی میکروارگانیسمها طی پخت، بهتر است گوشت را طوری حرارت داد که مطمئن شد دمای مرکز گوشت حداقل به دمای 71 درجه سانتیگراد رسیده است. اگر گوشت به اندازه کافی حرارت نبیند میتواند سبب ایجاد بیماری به خصوص در کودکان و افراد با ضعف سیستم ایمنی بشود. غذاهایی که از گوشت چرخکرده تهیه میشوند را در صورتی که بخواهیم بعد از پخت به مدت بیشتری نگهداری کنیم باید بلافاصله پس از پخت طی یک تا دو ساعت در یخچال قرار دهیم و در این صورت میتوان غذا را به مدت دو روز نگهداری کرد. البته برای گرم کردن مجدد، غذای گوشتی باید کاملا داغ شود.
مقایسه مواد مغذی در 100 گرم
- پروتئین 15.6
- آهن
- کلسترل
- انرژی
- چربی 16.3
- کالری 231
- کربوهیدرات 0
- امگا3
- امگا6
- فیبر 0
- آب 61.7
- چربی ترانس
نظرات کاربران