Top
فیله مرغ   منجمد عمده

فیله مرغ منجمد عمده

 

                            § توضیحات دیجی پروتئین راجع  به محصول §
  نام   کامل  محصول§ فیله مرغ منجمدعمده
 شرح مختصرمحصول §این محصول در هنگام بی استخوان کردن سینه از استخوان وجناغ جدا سازی میگردد 
تاریخ مصرف محصول§ از زمان تولید  محصولات مرغ منجمد  به مدت 9 ماه  در دمای 18- درجه سانتی گراد تاریخ مصرف محصولات میباشد 
بسته بندی  محصول  § بسته بندی این محصول به صورت تکی سلفن شده و در بعضی محصولات که امکان تکی سلفن شدن را ندارد به صورت 10 کیلویی یا بیست کیلویی ودارای لیبل تاریخ تولید ومکان تولید داخل کارتن وکیوم ویا تسمه کشی عرضه میگردد
موارد مصرف محصول§برای تمامی مراکز پخت و آشپز خانه ها (کترینگ تهیه غذا) رستوران باغ تالار  ودر بعضی موارد ادارجات دولتی وخصوصی برای افراد تحت حمایتشان  و هتلهای*5 میباشد
  ویژگیهای محصول  § از ویزگیهای این محصول به کیفیت و ضمانت مرجوعی آن میتوان اشاره کرد

روش ارسال محصول§ روش ارسال محصول بسته به مقداروزن سفارش محصول با  کامیونتهای  مجهز به یخچالهای ویا در صورت سفارش نمونه حداقلی پس از هماهنگی های لازم با مشتری با آژانس ارسال میگردد و هزینه آن بعهده مشتری محترم میباشد 

لازم به ذکر است که قیمت های  درج شده در سایت و حداقل فروش برای این محصول (1000 کیلوگرم )میباشد  اما برای نمونه به صورت حداقل 100 کیلو در نظر گرفته شده است که بعد از هماهنگی با شماره ذیل ارسال میگردد 

در صورت امکان  یک روز قبل با مسئول فروش آقای شاهین به شماره تماس  09361213118  هماهنگیهای لازم را بعمل آورید 

                                                                                                با تشکر      بازرگانی دیجی پروتئین 

        

 
 
 
 
 
  

تماس بگیرید

دیجی پروتئین   

 کیفیت و کمییت و توضیحات بیشتر :

       

 

روش فیله کردن سینه مرغ

 

hou4923

یاد بگیرید چطور سینه مرغ را فیله کنید.روشی آسان را به شما آموزش خواهیم داد.
برای تهیه برخی غذاها به فیله مرغ یا چرخ کرده آن نیز دارید و قبل از آن باید استخوان سینه را جدا کنید. تهیه سینه مرغ آماده گران تمام می شود ولی خود می توانید اینکار را انجام دهید  …
۱ – سینه مرغ را از سمتی که پوست دارد روی تخته برش قرار دهید. اگر از سینه مرغ یخ زده استفاده می کنید باید کاملا آب شده باشد.
آموزش تصویری فیله کردن مرغ , راهنمای فیله کردن سینه مرغ
۲ – با استفاده از یک چاقوی سرآشپز برش را از ضخیم ترین قسمت سینه مرغ شروع کنید.
آموزش تصویری فیله کردن مرغ , راهنمای فیله کردن سینه مرغ
۳ – جایی که استخوان شروع می شود را پیدا کنید. استخوان سینه یک تکه و در وسط سینه به حالت عمود قرار دارد. وقتی سینه و کمر مرغ را از هم جدا می کنید ممکن است قسمت هایی از استخوان های دنده مرغ را نیز از کمر آن جدا کنید؛ در این صورت استخوان های دنده را هم باید از سینه جدا کنید. اما اگر فقط قسمت قلب شکل سینه را از کمر جدا کنید سینه تنها همان استخوان تخت وسط سینه را خواهد داشت.
آموزش تصویری فیله کردن مرغ , راهنمای فیله کردن سینه مرغ
۴ – بریدن گوشت را تا نزدیکی استخوان سینه ادامه دهید و بعد بریدن را در نزدیکی استخوان کم کرده و با فشار دست به آرامی گوشت را کنار بزنید.
آموزش تصویری فیله کردن مرغ , راهنمای فیله کردن سینه مرغ
۵ – تمام استخوان را به همین روش از گوشت جدا کنید سپس در سمت دیگر سینه نیز بقیه استخوان را جدا کنید.
آموزش تصویری فیله کردن مرغ , راهنمای فیله کردن سینه مرغ
۶ – در آخر هم پوست، چربی ها و غضروف را از گوشت جدا کنید.
آموزش تصویری فیله کردن مرغ , راهنمای فیله کردن سینه مرغ
نکات و هشدارها
۱ – مراقب باشید چه مقدار گوشت را با استخوان دارید از سینه جدا می کنید. اگر مقدار زیادی گوشت از سینه جدا کنید مقرون به صرفه تر آن است که سینه پاک شده و آماده بخرید (می توانید اگر مقدار زیادی گوشت با استخوان از سینه کنده شد استخوان ها را بپزید و گوشت آن ها را برای استفاده در سوپ، سالاد یا … جدا کنید).

۲ – حتی اگر استخوان ها را به خوبی تمیز کرده اید می توانید از آن ها برای تهیه آب مرغ استفاده کنید.
۳ – همیشه پس از دست زدن به مرغ خام دست های خود را بشویید.

 

 اصول و موازین بهداشتی نگهداری و حمل و نقل گوشت قرمز   

در کشتارگاه لاشه‌های گوشت پس از بازرسی و تأیید سلامت توسط دامپزشک، بنا بر سیاست‌های نگهداری، توزیع و بازار مسیرهای ذیل را طی کنند:

به تونل سرد 15+ درجه سانتی‌گراد منتقل می‌شوند تا مرحلة جمود نعشی (1) را طی نمایند و سپس لاشه‌ها را به تونل انجماد برده و در دمای 35- درجه سانتی‌گراد منجمد می‌کنند. لاشه‌های گوسفند به صورت کامـــــــل و لاشه‌های گاو به صـــــورت لاشه  و یا  پس از انجماد با پلاستیک (پلی‌اتیلن) پوشانده (2) و توسط کامیون‌های یخچال‌دار به مراکز فـــــــــــــروش و یا سردخانه‌هــای مخصوص نگهداری گوشت منجمد منتقل می‌کنند.

گاهی لاشه‌های گوشت بدون این که راهی تونل انجماد شوند، به صورت غیر منجمد (گوشت تازه) توسط کامیون‌های مخصوص حمل گوشت اصطلاحاً به صورت گوشت گرم به خرده فروشی‌ها و مراکز مصرف منتقل می‌شوند. دمای داخل کانتینر این کامیون‌ها می‌بایست برای حمل گوشت‌های تازه و گرم تا حداکثر 7 درجه سانتی‌گراد باشد (1) انتخاب دما‌های مذکور برای داخل کانتینر بستگی به مسافت کشتارگاه تا مراکز توزیع و مصرف و دمای محیط دارد. یعنی با افزایش دمای محیط و طول مسیر، دمای کانتینر باید کاهش بیشتری پیدا کند (1،2).

روش دیگر توزیع گوشت، توزیع آن به صورت تازه و قطعه‌بندی شده می‌باشد. در این حالت، لاشه‌های گوشت را قطعه‌بندی کرده و پس از استخوان گیری (3) در سالن مخصوص، قطعات گوشت ران، سر دست، قلوه‌گاه و ... را به طور مجزا در ظروف 1 تا 2 کیلوگرمی بسته‌بندی کرده و در دمای 1- تا 2 درجه سانتی‌گراد به فروشگاه‌ها و دیگر مراکز فروش و مصرف منتقل می‌کنند. این بسته‌‌ها باید در سبدهای بزرگ پلاستیکی قرار گیرند تا به پوشش آن‌ها آسیبی وارد نشود و حمل و نقل و بارگیری و تخلیه آن‌ها در محل بارگیری و تخلیه به آسانی صورت گیرد. در صورتی که دمای حمل و نقل و نگهداری این گوشت‌ها 1- تا 1+ باشد مدت نگهداری به 15 روز نیز می‌رسد. این مدت برای گوشت چرخ کرده 5 تا 7 روز می‌باشد (3،2).

روش دیگر توزیع گوشت این است که پس از قطعه‌بندی و استخوان‌گیری قطعات گوشت در داخل پوشش پلاستیکی که آن هم در داخل کارتن (به عنوان بسته‌بندی ثانویه) قرار گرفته، جای داده می‌شود. پس از آن کارتن‌های حاوی گوشت در تونل انجماد قرار گرفته و محتویات آن منجمد می‌شوند. پس از انجماد گوشت‌های کارتنی توسط کامیون‌های یخچال‌دار در دمای 20- یا 18- به مراکز نگهداری، فروش و مصرف حمل می‌شوند. برای انجماد گوشت‌های کارتن شده روش مناسب استفاده از صفحات سرد کننده می‌باشد که در آن میزان تماس صفحات و ضریب انتقال حرارت در صفحات فلزی سرد کننده بسیار بیشتر از جریان هوای سرد می‌باشد.

گاهی ممکن است لاشه‌های گوشت در سالن مجاور کشتارگاه قطعه‌بندی و بسته‌بندی نشده و به مراکز دیگری منتقل و سپس عملیات استخوان‌گیری، بسته‌بندی و انجماد بر روی گوشت صورت گیرد. در این صورت تا حد امکان باید کامیون‌های مخصوص حمل گوشت از پایین‌ترین دمـا (1- درجه سانتی‌گراد) برای حمل لاشه‌های گوشت تازه استفاده کنند.

وسایل حمل و نقل گوشت

در تجارت (خارجی و داخلی) و به شکل صنعتی و امور پشتیبانی نیروهای مسلح کشورها غالباً ، از گوشت منجمد استفاده می‌کنند و در صورتی که مسافت کم باشد و در صورت پیش‌بینی تجهیزات مناسب برای امور فوق، از گوشت غیر منجمد نیز استفاده می‌شود. در هر دو صورت، وسایل حمل و نقل باید مجهز به سردخانه‌های دارای تجهیزات کنترلی دما و رطوبت باشند. معمولاً برای حمل و نقل گوشت از کامیون‌های کانتینردار مجهز به دستگاه‌های سرد کننده که تا 30- درجه سانتی‌گراد قدرت سردکنندگی دارند، استفاده می‌شود. اما عملاً دستگاه را روی دمای 20- درجه تنظیم می‌کنند. به تناسب وضعیت جغرافیایی، مسافت و امکانات موجود از وسایلی مانند هواپیما، کشتی و قطار نیز استفاده می‌شود. کشتی‌های تجاری مخصوص، دارای امکانات تولید برق برای روشن نگهداشتن دستگاه سرد کننده بوده و مجهز به سردخانه می‌باشند. قطار مخصوص حمل مواد منجمد در واقع مجهز به واگن‌های سردخانه‌ای است که مواد غذایی منجمد و غیر منجمد برای حمل، در این واگن‌ها قرار می‌گیرند. اما هواپیماهای مخصوص ترابری در حقیقت فاقد سردخانه هستند و برای انتقال سریع مواد غذایی منجمد و سرد در مدت زمان کوتاه در مواقعی که استفاده از امکانات دیگر یا مقرون به صرفه نیست و یا خیلی طولانی می‌شود، استفاده می‌گردد. مثلاً انتقال گوشت از مرکز کشور (تهران) به جزیره کیش. البته این کار اگر با دقت و سرعت انجام نشود حتماً به کیفیت گوشت آسیب وارد می‌سازد.

ت

مقدار مواد مغذی در 100 گرم

  • چربی کل 4
  • چربی اشباع 1
  • چربی ترانس 0
  • کلسترل 85
  • سدیم 74
  • کربو هیدرات کل (فیبر غذای وقندها) 0
  • پروتئین 31

نظرات کاربران

نظر بدهید