فیله سوخاری مرغ 350 گرمی - ب آ

فیله سوخاری مرغ 350 گرمی - ب آ
قیمت: 14260 تومان

فیله سوخاری مرغ 350 گرمی - ب آ

  • وزن: 20±350گرم
  • شرایط نگهداری: 18- درجه سانتی گراد (داخل فریزر)
  • تعداد در بسته: متغیر
  • درباره ی برند: برند ب.آ انواع غذاهای ایرانی و فرنگی را با بالاترین و پیشرفته ترین شیوه های ممکن و به روز دنیا آماده سازی، فرآوری و بسته بندی به بازار عرضه می کند.همچنین این برند با بهره گیری از مدرن ترین تکنولوژی روز دنیا و نیروهای متخصص به عنوان اولین و بزرگترین تولیدکننده انواع غذاهای آماده و نیمه آماده شناخته شده است

 

نحوه آماده سازی

 

  • روش طبخ در ماهیتابه :فیله ها را به صورت منجمد، در ماهيتابه حاوي مقدار كافي روغن داغ قرار داده و با شعله ملايم به مدت 3 تا 5 دقیقه سرخ نماييد تا زمانيكه دو طرف محصول به رنگ طلايي مايل به قهوه اي در آيد.
  • روش طبخ در سرخ کن :فیله ها را به صورت منجمد، در سبد قرار داده در روغن داغ 170 درجه سانتي گراد به مدت 2 تا 4 دقیقه حرارت دهيد تا زمانيكه دو طرف محصول به رنگ طلايي مایل به قهوه اي در آيد.
  • روش طبخ در فر :به صورت منجمد به مدت 10 دقیقه بر روی سینی فر قرار داده شده و با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شود.

فیله سوخاری مرغ

نام یکی از غذاهای سنتی شهر وین اتریش است. این غذا معمولا از گوشت کوبیده شده، آرد، تخم مرغ و آرد سوخاری تهیه و در روغن سرخ می‌شود. در تهیه شنتسل در کشورهای مختلف از گوشت‌هایی همچون گوسفند، گوزن، مرغ، گوساله، گاو و بوقلمون استفاده می‌شود. این غذا شباهت بسیار نزدیکی با غذای فرانسوی اسکالوب دارد.

نام شنیتسل یک نام آلمانی میانه است و برای اولین بار در سال ۱۸۴۵ برای این نوع غذا استفاده شده است.

طرز تهیه: برای تهیه شنیتسل، گوشت کوبیده‌شده بدون استخوان را با آرد سوخاری پوشانده و سپس سرخ می‌کنند.نام انگلیسی شنیتسل برای همه غذاهایی که با ترکیب گوشت، آردسوخاری و روغن تهیه می‌شوند به کار گرفته می‌شود.

این غذا در سراسر نقاط دنیا به شکل‌های متفاوتی تهیه می‌شود و در کشورهای مختلف نام‌های مختلفی شهرت دارد.این غذا در آرژانتین، بولیوی، پاراگوئه، پرو، مکزیک و ونزوئلا با نام میلانیسا شناخته می‌شود.این غذا در ایران نیز از محبوبیت خاصی برخوردار است و احتمال می‌رود برای اولین بار در جنگ‌جهانی دوم به ایرانیان معرفی شده است. شنیتسل عرضه شده در ایران اندازه‌ای نسبتا کوچکتر نسبت به نمونه‌های دیگر کشورها دارد و معمولا به همراه لیمو ترش سرو می‌شود. در ایران نمونه‌ای دیگر از شنیتسل نیز بسیار محبوب است که کتلت نامیده شده و نمونه‌های بسیاری در شهرهای مختلف ایران دارد.



نظرات کاربران


نظر بدهید


پشتیبانی