شنیتسل مرغ 560 گرمی - ب آ

شنیتسل مرغ 560 گرمی - ب آ
قیمت: 16440 تومان

شنیتسل مرغ 560 گرمی - ب آ

  • وزن: 560 گرم
  • شرایط نگهداری: 18- درجه سانتی گراد (داخل فریزر)
  • درباره ی برند: برند ب.آ انواع غذاهای ایرانی و فرنگی را با بالاترین و پیشرفته ترین شیوه های ممکن و به روز دنیا آماده سازی، فرآوری و بسته بندی به بازار عرضه می کند.همچنین این برند با بهره گیری از مدرن ترین تکنولوژی روز دنیا و نیروهای متخصص به عنوان اولین و بزرگترین تولیدکننده انواع غذاهای آماده و نیمه آماده شناخته شده است 

 

نحوه آماده سازی

 

  • روش طبخ در ماهیتابه :شنیتسل ها را به صورت منجمد، در ماهيتابه حاوي مقدار كافي روغن داغ قرار داده و 4 الی 5 دقیقه با شعله ملايم سرخ نماييد تا زمانيكه دو طرف محصول به رنگ طلايي مايل به قهوه اي در آيد.
  • روش طبخ در سرخ کن :شنیتسل ها را به صورت منجمد، در سبد قرار داده در روغن داغ 170 درجه سانتي گراد به مدت 3 الی 4 دقیقه حرارت دهيد تا زمانيكه دو طرف محصول به رنگ طلايي مایل به قهوه اي در آيد.
  • روش طبخ در فر:شنیتسل ها را به صورت منجمد، درون سینی فر در دمای 180 درجه سانتی گراد، به مدت زمان 10 دقیقه قرار گیرد.

شنیتسل مرغ

نام یکی از غذاهای سنتی شهر وین اتریش است. این غذا معمولا از گوشت کوبیده شده، آرد، تخم مرغ و آرد سوخاری تهیه و در روغن سرخ می‌شود. در تهیه شنتیسل در کشورهای مختلف از گوشت‌هایی همچون گوسفند، گوزن، مرغ، گوساله، گاو و بوقلمون استفاده می‌شود. این غذا شباهت بسیار نزدیکی با غذای فرانسوی اسکالوب دارد.نام شنستل یک نام آلمانی میانه است و برای اولین بار در سال ۱۸۴۵ برای این نوع غذا استفاده شده است.طرز تهیه: برای تهیه شنیتسل، گوشت کوبیده‌شده بدون استخوان را با آرد سوخاری پوشانده و سپس سرخ می‌کنند.

نام انگلیسی شنیتسل برای همه غذاهایی که با ترکیب گوشت، آردسوخاری و روغن تهیه می‌شوند به کار گرفته می‌شود. این غذا در سراسر نقاط دنیا به شکل‌های متفاوتی تهیه می‌شود و در کشورهای مختلف نام‌های مختلفی شهرت دارد.این غذا در آرژانتین، بولیوی، پاراگوئه، پرو، مکزیک و ونزوئلا با نام میلانیسا شناخته می‌شود.این غذا در ایران نیز از محبوبیت خاصی برخوردار است و احتمال می‌رود برای اولین بار در جنگ‌جهانی دوم به ایرانیان معرفی شده است.

شنیتسل عرضه شده در ایران اندازه‌ای نسبتا کوچکتر نسبت به نمونه‌های دیگر کشورها دارد و معمولا به همراه لیمو ترش سرو می‌شود. در ایران نمونه‌ای دیگر از شنیتسل نیز بسیار محبوب است که کتلت نامیده شده و نمونه‌های بسیاری در شهرهای مختلف ایران دارد.



نظرات کاربران


نظر بدهید


پشتیبانی