خورشتی گوساله ممتاز 800 گرمی
معرفی محصول
این محصول از ران و مغز کف دست گوساله تهیه می شود. در طول فرآیند آماده سازی تمامی استخوان های ران و غضروف ها و رگ ها و پی های اصلی دیده شدنی به طور کامل از ان جدا گردیده است.
وزن محصول
24 ± 800 گرم
چیدمان
1- هر بسته حاوی 6 الی 8 عدد خورشتی تکه شده می باشد که هر کدام وزنی حدود 100 الی 150 گرم دارد.
2- فاقد برش های دارای رگ و ریشه زیاد
3- همراه با یک عدد پد جاذب رطوبت در کف بسته
شرایط نگهداری
به صورت تازه 72 ساعت در دمای 0 الی 4 درجه سانتی گراد ، پس از انجماد 12 ماه در دمای 18- درجه سانتی گراد
محصولات مشابه
-
نگینی استانبولی گوساله
بزودی -
گوشت ران گوساله
بزودی -
سردست گوساله منجمد عمده
7800000 تومان -
ران گوساله ممتاز 1 کیلویی
بزودی -
بیف استروگانف گوساله
بزودی -
قیمه ایی گوساله 500 گرمی
بزودی -
راسته گوساله ممتاز 1 کیلویی
بزودی -
مخلوط گوساله 1 کیلویی
بزودی -
ماهیچه گوساله ممتاز
بزودی -
گوشت چرخکرده مخلوط تازه
بزودی -
گوشت ماهیچه گوساله
بزودی -
گوشت فیله گوساله
بزودی -
گوشت گردن گوساله
بزودی -
گوشت دست گوساله
بزودی -
گوشت قلوگاه گوساله
بزودی
توضیحات محصول: گرده ران با ماهیچه چاقو نخورده (گوساله نر جوان (جونه))
موارد مصرف: قصابی, رستوران,کترینگ ,هتل,اشپزخانه های طبخ غذا و هر جایی که نیاز به گوشت تازه دارن و قابلیت بی استخوان کردن لاشه را دارن
توضیحات وزنی: وزن ران بین 25 الی 30 کیلو گرم ,میانگین خس 20 درصد
توضیحات بسته بندی: بدون بسته بندی حمل تا محل در قلاب ماشینهای یخچالدلر
ویژگی های مثبت محصول: کشتار روز ,بدون افت وزن بار به جهت تحویل در محل , قیمت مناسب,ارسال حداقلی , ضمانت مرجوعی
ویژگی های منفی محصول: وزن متغیر
بعضیها دوست ندارند گوشت مصرفیشان را از فروشگاههای زنجیرهای یا قصابیها خریداری کنند. این افراد ترجیح میدهند که خودشان دامی داشته باشند و سر وقتش با ذبح دامشان گوشت تازه داشته باشند و با این روش- یعنی بزرگ کردن بره یا گوساله- گوشت مصرفیشان را ارزانتر تهیه کنند.
اگر شما هم جایی برای بزرگ کردن بره یا گوساله دارید یا اقوامی دارید که میتوانند این کار را برایتان انجام دهند و این طوری با هزینه کمتر (دستمزد چوپان و علوفه) گوشت مصرفیتان به صرفهتر برایتان تمام شود، حتما به چند نکته زیر توجه کنید:
1- اینکه به بره یا گوسالهتان به عنوان علوفه چه چیزهایی داده میشود؛ یعنی مثلا به حیوان زبان بسته نان خشک کپک زده یا علوفه سمی داده نشود.
2- آبی که میخورد سالم باشد و بدون انگل.
3- حتما واکسینه شود.
4- محل نگهداریاش خشک و پاکیزه باشد چون رطوبت در محل نگهداری دام باعث ورود انگل به بدنش میشود.
5- دام با سگ و به ویژه مدفوع او ارتباط نداشته باشد.
حواستان باشد که در دامداریها، دامپزشکان براساس اصول علمی مراقب بهداشت و تغذیه دامها هستند اما در شیوه سنتی نگهداری محدود دام این مراقبتها وجود ندارد.
حالا اگر بخواهید گوسفند زنده خریداری کنید تا برای مسافر تازه از راه رسیده یا برای مصرف خودتان ذبح کنید، خیلی راحت میتوانید با یکی از مراکز پخش و توزیع دام زنده تماس بگیرید و مثلا سفارش یک گوسفند 100 کیلویی مغان را بدهید که کیلویی 3هزار تومان برایتان در میآید و در کل 300 هزار تومان هزینه داردو 50 کیلو گوشت هم برایتان در میآید.
دلایل ارزان بودن گوشت قرمز
حتما تا حالا خیلی شنیدهاید که «هیچ ارزانیای بیعلت نیست»؛ خب طبیعتا اگر دیدید جایی گوشت قرمزی را که جاهای دیگر کیلویی 7هزار و 500 تا 8هزار و 500 تومان میفروشند، کیلویی 6هزار و500 تومان عرضه میکنند، بدانید که ممکن است به دلایل زیر این کار را بکنند:
ناسالم بودن گوشت از دلایل اصلی ارزان بودن گوشت است اما ناسالم بودن به معنای این است که دام به دلیل استفاده از علوفه خیس و نامناسب و آب آلوده، زالو و کرم وارد بدنش شدهاند و یا به دلیل ارتباط با سگ گله انگل وارد بدنش شده باشد که مستقیما بر کبدش تاثیر میگذارد و البته روی انسان هم اثر دارد.
3 بیماری اصلی دام در ایران سل، انگل و زردی است. ویروس بیماری سل با پختن زیاد هم از بین نمیرود و مصرف چنین گوشتی برای بدن خیلی خطرناک است.
گوشت دامی که سل داشته سلولهای غیرمتراکم دارد؛ یعنی میان بافت گوشت فاصله وجود دارد و خونابه از آن خارج میشود.
اگر بافت گوشت متمایل به رنگ زرد باشد و جگرش هم رنگ زرد و قرمز خیلی روشن داشته باشد، به معنای آن است که دام قبل از ذبح زردی داشته است.
البته خیالتان راحت، اگر از جای مطمئن گوشت بخرید- چون مغازههای قصابی و کارخانههای تولیدکننده گوشت بستهبندی شده زیر نظر سازمان نظارت بر دامداریهای جهاد کشاورزی گوشت عرضه میکنند- گوشتهای فاسد به شما نخواهند فروخت.
باز هم تاکید میکنیم که از جای مطمئن گوشت بخرید چون گاهی دیده شده که افراد سودجو و متقلب، گوشت الاغ یا قاطر را به جای گوشت گاو و گوسفند به مردم فروختهاند.
حالا اگر دیدید که جایی گوشتی را که عرضه میکند با تفاوت قیمت 200 تا 600 تومان نسبت به جاهای دیگر به مشتری ارزانتر میفروشد، ممکن است به یکی از دلایل زیر باشد؛ البته خیالتان راحت، وجود هر کدام از این دلایل هیچ ضرری به شما نخواهد زد.
گوشت گاو شیرده که سن بالا هم داشته باشد، فوقالعاده سفت، خشن و نامطبوع به لحاظ طعم است و گرچه همان خواص گاو گوشتی را دارد ولی ارزانتر عرضه میشود.
گوشت گوسفند سن بالا به ویژه اگر ماده باشد، نسبت به گوشت گوسفند نر جوان سفتتر و خشن و دیرپز است.
کله و پاچههای ارزان در واقع کله گوسفند نیست بلکه کله میش و بز است که بسیار دیر پخت است و نسبت به کله گوسفند طعم چندان مطبوعی ندارد.
گوشتهای چرخکرده ارزانتر از قیمت معمول به معنای آن است که گوشت دارای درصد بالایی چربی بوده و همچنین مخلوطی از سنگدان مرغ یا ضایعات دام هم که البته مضر نیست را همراه گوشت چرخ کردهاند؛ این نوع گوشت کم کیفیت و بدطعم است.
کم تجربهها بخوانند!
شقه: نصف بدن یک گوسفند
راسته: گوشت 2 طرف ستون فقرات (گاو و گوسفند)
سردست: یکسوم گوشت قسمتهای گردن، دست جلو و دندهها
کفدست: گوشت یک تکه سینه و قلوهگاه
ماهیچه: گوشت لخم بدون چربی عضلات
فیله: گوشت پشت کمر و پشت جگر سفید
سیرابی: شکمبه گوسفند و گاو که سرشار از ویتامین B است .
پاچه: گوشت عضلات ساق پای حیوان است.
سلامت کالا:
شرط لازم و کافی قصاب خوب
گوشت قرمز تازه در مغازه اگر 24 ساعت بماند این علائم را پیدا میکند: چربی روی گوشت حبابهای هوا خواهد داشت؛ یعنی کف میکند. رنگ گوشت تیره شده و خودش را جمع میکند.البته رنگ چربی هم چرک و تیره میشود و دیگر کاملا سفید نخواهد بود.
جگر در چند حالت مشخص میشود که فاسد است؛ یکی اینکه دانههای سفید رویش دیده شود.
وجود این دانههای سفید که همان کیست است به معنای خراب بودن جگر و گوشت دام است.
برای خرید سیرابی به 2 چیز توجه کنید؛ اول اینکه بوی تعفن ندهد و دوم اینکه در چه فصلی سیرابی میخرید زیرا سیرابی تابستان و پاییز سفیدرنگ است چون دام علوفه تازه خورده و تحرک زیاد داشته ولی سیرابی زمستان و بهار تیره رنگ است چون دام در طول فصل بهار و زمستان علوفه خشک خورده و تحرک بسیار کمی داشته و غذا برای هضم، مدت بیشتری در معدهاش مانده. البته این مسئله به معنای خرابی سیرابی نیست.
برای خرید مغز حواستان باشد که رنگ مغز اصلا نشاندهنده سلامت یا عدمسلامت آن نیست چون رنگ آن به نژاد دام و تغذیه آن بستگی دارد.
اما مغز اگر مانده باشد، سلولهایش میمیرد و ظاهری وارفته و در حال متلاشی شدن دارد.
در صورت خرید گوشت قرمز یخزده، بهتر است همان اول که گوشت را به منزل میبرید و در طول راه کمی یخش آب شده، آن را قطعهقطعه کرده، شسته و آن را برای هر وعده آماده مصرف کنید و سپس آن را در فریزر قرار دهید.
برای درست کردن کباب، گوشت را حداکثر 20ساعت میتوانید در مواد (پیاز، آبلیمو، زعفران و...) و آن هم در یخچال نگه دارید؛ چون نگهداری بیش از این مدت ممکن است گوشت را خراب کند.
در کنار رعایت تمام نکات بالا، باز هم مهمترین مسئله در موقع خرید گوشت تازه، مراجعه به مغازه قصابیای است که قصاب آن تمیز و درستکار باشد و گوشت را در یخچال مناسب و پاکیزه نگه دارد و ابزار کارش به ویژه چرخگوشتش را به موقع بشوید، ضدعفونی کند و... .
مقایسه مواد مغذی در 100 گرم
- پروتئین 30.4
- آهن 1.2
- کلسترل 9.5
- انرژی 21.5
- چربی 9.4
- کالری 217
- کربوهیدرات 0
- امگا3 0/05
- امگا6 0/33
- فیبر 0
- آب %61
- چربی ترانس 0/37
نظرات کاربران