Top

قیمه پیچاق (آذربایجان)

 

قیمه پیچاق

 

طرز تهیه قیمه پیچاق

 

 

طرز تهیه: پیاز سرخ شده را در تابه ای بریزید و گوشت های قیمه ای را با آن تفت دهید. خلال بادام را اضافه کنید و هم بزنید. نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و هم بزنید.

 

کمی بعد زعفران سائیده را در 1 لیوان آبجوش حل نموده و روی مواد بریزید. اجازه دهید تا خورش حوب جابیفتد. 5 الی 10 دقیقه زمان برای جا افتادن کافیست. در پایان پخت تخم مرغ ها را روی خورش بشکنید و کمی از آب زعفران روی آن بدهید تا خوب سفت شود. این خورش خوشمزه را با برنج سفید میل کنید.

 

                    دیجی پروتئین